Heline de güven o daha bilgili yıllarıdr bu forumda bekaretin bozulmadan aşını yaptır ikinci doza kadar bekle için rahatlasın ! Sonra smeari ihmal etme ama çok paniklemişsin gerek yok kaç yıl olmus zaten gitmiş sende panik yapıyosan :)Ben smear yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum evlenene kadar siğil sürtünmeyle oraya bulaşıyo sık tekrarlıyo o yüzden ama siğil yapmayan tip vajinanın hafif içine girse içeride sürtünme yok bişey yok nasıl 7-8 cm içeri giricem ki virüs rahmin ağzında uzun süre yaşıyo cünkü oradaki yumurtalıkların oldugu yere dnalara baglanmayı seviyo dışarıda o kısma baglanamadıgı için yaşayamıyo yabancı kaynaklarda da baktım forumlara bakire olup rahim agzı kanseri olan kimse yoktu .Ama dedigim gibi kimse sana yüzde yüz olmaz demez diyemez tıpta herşey için geçerli için rahatlıcaksa git smear aldır bakireler için evlenince ise kesin sürekli aldır her kadında olması gereken de bu zaten
Helin hanim rahime sadece tam bi birlesme de mi bulaşır diyorsunuz. Evet tekrarlamadi. Hergun kefir içiyorum. Immuneks kullaniyorum. Çörek otu yagi iciyorum ve kesinlikle tavsiye ederm herkse. Ve bal zencefil karisimi hergun bi kasik yesin yeni hasta arkadaslarRahme siğil varken ilişki yaşanırsa sürtünerek bulasma olasılıgı vardır
Korkmayınız
Zaten anladım kadarıyla ve emın olmamamkla sizdeki tip 6 tekrarlamamıs
Tekrarlamadı ıcın cok sanlısın
Dırenc dusmes ise bir sey olmaz
Bir de belli bir süre cıkmayınca doktorum vucuttan atılıyor dedi
Endişe etme
Aşı ol lütfen
Senin rahminin içine o gittiyse tıp dünyasına geçebilirsinHelin hanim rahime sadece tam bi birlesme de mi bulaşır diyorsunuz. Evet tekrarlamadi. Hergun kefir içiyorum. Immuneks kullaniyorum. Çörek otu yagi iciyorum ve kesinlikle tavsiye ederm herkse. Ve bal zencefil karisimi hergun bi kasik yesin yeni hasta arkadaslar
Ben o donem yaptırmstm ertesi yil kontrol icin tekrar yaptrdm. Yaza nerdeyse bi yil var beklerim o zaman. Su an uni. Yeni mezunum ise girmeyi bekliyorum ilk isim asi olmak olucak. Sağolun icimi rahatlattiniz gerçekten. Bide asiyi heryerde olabiliyomuyzBen smear yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum evlenene kadar siğil sürtünmeyle oraya bulaşıyo sık tekrarlıyo o yüzden ama siğil yapmayan tip vajinanın hafif içine girse içeride sürtünme yok bişey yok nasıl 7-8 cm içeri giricem ki virüs rahmin ağzında uzun süre yaşıyo cünkü oradaki yumurtalıkların oldugu yere dnalara baglanmayı seviyo dışarıda o kısma baglanamadıgı için yaşayamıyo yabancı kaynaklarda da baktım forumlara bakire olup rahim agzı kanseri olan kimse yoktu .Ama dedigim gibi kimse sana yüzde yüz olmaz demez diyemez tıpta herşey için geçerli için rahatlıcaksa git smear aldır bakireler için evlenince ise kesin sürekli aldır her kadında olması gereken de bu zaten
yemin ederim sarilip öpesim var siziSenin rahminin içine o gittiyse tıp dünyasına geçebilirsin
Bakirelere uygulanmıyor smaerYazinizi yeni gordum. Inanin icime su serptiniz. Kimseye de anlatamıyorum. Cok tesekkut ederim. Sizde bakiresiniz. Smear hic yaptirmadiniz mi acaba
Ben
Bende aynen surtunme yoluyla kaptim ve aldatildgmi ogrendim. Tek basima kaldim
O tedaviyi nasil oldugumu bi ben bi allah bilir. Simdiki nisanlima hastaligimi söyledim ama tuvaletten kaptim dedim. Acikcasi cok zor bi surec insan herseyi dusunuyo.
Cokk ozur dilerim. Hani sigil varken iliski diyosunuz ya tam bir birlesme mi kastiniz. Ya icim rahat etsin diye soruyorum kusura bakmayın.Bakirelere uygulanmıyor smaer
Sadece kültür alınıyor
Özele gidince de bir sey degısmıyor
Yani evlenınce rahimde aldır endişe etme
Öncelikle kendi fikrimi söylemek isterim bence herkezin her şeyi bilmesine gerek yok
Bu senin öncelikle özelin
Kimi cinsel ,kimi agda ,kimi havuz,
Kimi yüzeysel ,bir yolla diyelim çıkmasına etken bir takım vb . sebepler yol acıyor
Yüzde 85/90 arası cinsel olasılık hepsi bu
Bence biririlerine açıllamana gerek yok diyorum
Senın suan yapcan tek sey sakin olmak
Aradan geçmiş zaman hemde cok uzun
Anladım kadarıylada bilinçli bakmıssın kendıne
Aşı olmak dışında maddi imkanın varsa aşını ol lütfen
Erkek arkadasın olmasına gerek yok sen olsan yeter
Vitamınlere ara ver böbrekleri yorma
Gardesil aşı 4
Cervalix 2 tip vürüsden koruyor
Benım doktorum bana zaten bulaştıgı ıcın ıcın cervalix aşı onermişti
Demin bahsettim siğil varken iliski yasanırsa rahime bulasabilceği
Sizin bunla bir alakanız yok kısaca köprünün altından sular akmiş gitmiş
Kendınıze ıyı bakın
Portakl suyu ıcın bir adet
Ası olun siz ama
Endişse etmeyın
Keyfinize bakın
Ha bide lazer yaptırın
Evlendıkten sonra 6 ay da bir smear alınması kontrol olarak yeterli
Si simsi gidin aşı olun yeter
Cokk ozur dilerim. Hani sigil varken iliski diyosunuz ya tam bir birlesme mi kastiniz. Ya icim rahat etsin diye soruyorum kusura bakmayın.
O donem evet dikkat ettim. Immuneksi her zaman kullanmadim. Kisin ozellikle kullaniyorum.ekinezya cayi ictim. Asiyi en gec iko ay icinde olucam. Acikcasi ben bulastirmaktan korktugum icin soylemek istedim. Kendisi dunya iyisidir. Dürüst olmak gerektigini dusundum ama tam anlamiyla bunu yapamam. Bu benim icin bi travmaydi ackcasi.
Acikcasi 3.5 yil icinde iki iliski yasadim. Ilk erkek arkadasim bana afedersiniz o.. Gozuyle bakti ve dayak yedim. Saka gibi biseydi. Acikcasi uzun zaman oldu bu hastalığı. Unuttum diyebilitim sadece aklima geldikce canimi acitan bi surec geride kalan. Ve doktorlar cok ilgisiz bilincsiz. Eski doktorum emekli olduğu icin cok doktor aradim. 6 kadin dogumvu ardindan iyi bi doktor buldum kontrollerime onunla devam edicem. Bana endiselenecek biseym olmadığını muhtemelen attigimi soyledi. Ben bi iliski hic yaşamadım. O zaman icerde olma ihtimali yok.Lazer cihazda en iyisi koyu renk tüylerde
Aleksandır
Ütüleme diod da baya azalttır
Ben size fikrimi söyledim sadece insanların her seyı bılmeskne gerek yok derken
Ben erkek arkadasıma dürüst oldum ve soyledım de yüZü degısmışti
Bazen melek iyi deriz ama bize farklı yerden bakarlar bence uzun upuzun süre gecmıs zaten artık atlatmışsınız sayılırsınız
Evet kastettim yoğun siğil varken ilişki yaşamak
Aklımda ne var ne yoksa sor endişelenme korkma sadece
Sen artık bu evreyi atlatmişşin fikrim bu yönde
Hıc korkmaAcikcasi 3.5 yil icinde iki iliski yasadim. Ilk erkek arkadasim bana afedersiniz o.. Gozuyle bakti ve dayak yedim. Saka gibi biseydi. Acikcasi uzun zaman oldu bu hastalığı. Unuttum diyebilitim sadece aklima geldikce canimi acitan bi surec geride kalan. Ve doktorlar cok ilgisiz bilincsiz. Eski doktorum emekli olduğu icin cok doktor aradim. 6 kadin dogumvu ardindan iyi bi doktor buldum kontrollerime onunla devam edicem. Bana endiselenecek biseym olmadığını muhtemelen attigimi soyledi. Ben bi iliski hic yaşamadım. O zaman icerde olma ihtimali yok.
1) bezdirdim ama bu durumda rahim agzi kanseri olma ihtimalim dusuk. Yani şu hucresel değişimler olmaz degil mi ?
2) bendende vajen kulturu istendi ondan cikacak sonuc neyi gosterir acaba ?
Benin tenim beyaz ve tuylerim siyah. Lazer tam benlik aslinda. Bacaklarma yaptirmayi dusunuyorum ama o bölge korkutuyo biraz
Cok tesekkur ederimmmm iyi geceler cok sagolHıc korkma
Doktorda bulmussub ohhh
Tr de doktorlar ıyı evet bilinçsiz ve kötü gözle bakıyo olanlar da var
Siz bni dinleyin lazer ıcın ıyı bir merkez bulun
Hayatıma cıkan kısıyle tadını cıkar gez toz keyfe bak
Asını ol sorun olunca yaz
Iyı geceler rahat uyu hadi
EVET ERKEKLERDE OLABILIYORGardasil aşıyı erkekler de olabiliyor mu?
benim 4 ay once ilk siğillerim çıktı. vajinal ve makat bölgesinde. 3 kez kriyo yaptırdım şimdi tek tük çıktığını görebiliyorum. Her gün süt, yogurt, Sabah vitamin gece çinko hapı alıyorum. Her gün Sabah akşam pekmez yiyorum. Çörek otu yiyorum. Bunların faydalarının olduğunu düşünüyorum. Haftaya ilk aşımı olacağım. Bunlar iyiye işaret değil mi?EVET ERKEKLERDE OLABILIYOR
ama oncesınde var olan gorunur bır sey var ıse doktora gozukerek doktor gozetımınde yapılmalıdır
yanlıs hatırlamıyor ısem bır erkek zıyaretcımız yaptırmıstı.
şuan son durumunuz nedır
onemlıolan kendınıze ıyı bakımınızı yaklasık ıkı uc sene kadar surdurmenızbenim 4 ay once ilk siğillerim çıktı. vajinal ve makat bölgesinde. 3 kez kriyo yaptırdım şimdi tek tük çıktığını görebiliyorum. Her gün süt, yogurt, Sabah vitamin gece çinko hapı alıyorum. Her gün Sabah akşam pekmez yiyorum. Çörek otu yiyorum. Bunların faydalarının olduğunu düşünüyorum. Haftaya ilk aşımı olacağım. Bunlar iyiye işaret değil mi?
anladım, çok teşekkür ederim. Nükslerin azalması demek virüsün de saldırganlığının azalması anlamına gelir değil mi? Böyle olduğunu düşünmek moralimi yükseltiyor çünkü ilk iki ay feci çıkmıştı. Her gün 5-6 mandalina bir iki elma vs yemeye çalışıyorum.onemlıolan kendınıze ıyı bakımınızı yaklasık ıkı uc sene kadar surdurmenız
asının koruyuculuk oranı şu anda 7 yıl kaadar
asıyı ezaneden getırtırken muhakkkak tarıne dıkkat edılerek getırıllsın uzun ömürlü olsun bır de soguk buz zinciriyle teslim alın
vıtamın olarak da aralıklı kullanın bobrekler yorulmasın hayata bakıs acınız zorunlu bunları yemekten zıyade keyfı olsun yoksa keyıf alamıyor ınsan
eger suan yara degılse sırke surubılırsınız pamukla
bır de pamuklu ıc gıyım tercıh edınız,
lazer yapılabılır (epılasyon ) yara yoksa
sorunuz varsa yazınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?