- 13 Ekim 2016
- 71
- 2
- 1
- 32
Kızlar aşının 3.dozundan sonra bitiyo gibi siz aşı oldunuz mu aşı olmadıysanız kesinlikle olun! Gardasil her doz 300 tlHer kaşıntı olduğunda ben de kahroluyorum acaba yine nede çıktı diye popuca.
Düşünmemek umursamamak imkansız gibi çünkü her an kasiniyor yanıyor aklıma geliyor.
her gün telefonun flasiyla fotoğrafını çekiyorum. Gün gün eklenenlerim büyümeleri girmek için...
Allah yardımcımiz olsun.
Benim doktorum asidan falan söz etmedi ne aşısı bu tiplemeye göremi yoksa sigil olan herkes mi aşı olucak birde hakan hocayı soruyorum günlerdir cevap veren yok bende gitmek istiyorum nasıl ulaşabilirimben 2 doz aşıyı oldum 3. doz aşım şubat ayında. hakan bey de 2. aşıdan sonra nüksler azalır tek tük çıkar genelde 3. aşıdan sonra bitiyor dedi. bir de tabi ki eskisi kadar yoğun nükslerin etkisi altında değilim daha yavaş ve az çıkıyor. bir de eskiden bazen o bölgemi koparasım gelirdi şimdi biraz daha rahat. ufak kaşıntılar oluyor. hafta sonu yaktırdğım için 2 yeri biraz kaşıntım var umuyorum ki yakılan yerler sebebiyle kaşıntı vardır.
nilakman o yüzden şimdi 173 tane siğilin yakıldı ama ilerleye zamanlarda belki hiç çıkmayacak, çıksa da tek tük çıkacak sende bunu görünce biraz daha kafan rahatlayacak merak etme. burada yaktırdıktan sonra bir daha nüksetmeyen arkadaşlar da var çok özeniyorum onlara ya. keşke bizde de çıkmasa birdaha :)
Tesekkur ederim hay allah razı olsun canimalingirli Google dan hakan topalismailoğlu diye yazdığında bütün bilgilere ulaşabiliyorsun. herkesin dediği gibi lazerle yakıyor. şişlide özel muayenesinde bu kadar.
benim de hazirandan beri cinsel ilişkim olmamıştı. vitamine başladım daha sonra da çinkoya başladım ama çıkmaya devam etti. artık en son 1 ay önce yaktırdığımda 2 hafta sonra da kontrole gittiğimde hakan hoca cinsel hayatına dönebilirsin siğili yok dedi ben öyle döndüm cinsel hayatıma. bu dönemde aşıyı oldum. multivitamin çinko folik asit vs de kullandım. ara ara da alkol aldım. sigarayı acil bırakmam lazım ama onu yapamıyorum. yabancı forumlarda da insanlar kendilerine bir beslenme düzeni yapmışlar.
Seninki tip kaç popuca?
Seninki tip kaç popuca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?