Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Dermansiz dert yok su hayatta nil hanim. Uzulmeyin. Elbet gececk kendinize iyi bakin bikac aya hicbisey kalmayacaktir insallah.

valla bana artık hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor :) haziran ayından beri aktif şekilde mücadele ediyorum ama bana mısın demiyor sürekli bir tekrarlama halinde parça parça azlı çoklu 4. kez yaktırdım. biraz kafaya takmakla da alakalı sanırım nilakmarcım ya. genelde gözlemlediğim kadarıyla aman bee diyenlerde nüksler de azalmaya başlamış ve tekrarlama olmamış. ben sürekli elimde ayna ay var mı çıktı mı oldu mu peşindeyim. biraz bu da tetikliyor galiba insan psikolojisi işte. ama elimde değil takmamak en ufak bir kaşıntı da çıktı mı diye aynaya koşuyorum. hiç birşeyden zevk alamaz oldum. çok zormuş ya gerçekten ihmale gelen bişey değil.

papatyalı özür dileyerek söylüyorum yanlış anlama ama bu kadar aktif, görünen ve rahatsız eden şeylerle uğraştığımız için senin şu anki paniğin bana çok boş ve gereksiz geliyor.

Yo lutfen ozur dilenecek bisey yok sizi de anlıyorum cunku.
Evet sigillerle cok uzun sure uğraşmadim ben kimi insanda hemen geciyo kimisinde malesef uzun suruyor. Ancak evlenicem ve icerde bisey varsa allah korusun ilerlediyse cocugum olmama ihtimali beni korkutuyor. Daha oncede kistlerle cok ugrasmistim. Ama dedigim gibi yasadigim icin sizi de anlıyorum. Insallah allah hepimize en yakin zamanda sifa verir

Her kaşıntı olduğunda ben de kahroluyorum acaba yine nede çıktı diye popuca.
Düşünmemek umursamamak imkansız gibi çünkü her an kasiniyor yanıyor aklıma geliyor.
her gün telefonun flasiyla fotoğrafını çekiyorum. Gün gün eklenenlerim büyümeleri girmek için...
Allah yardımcımiz olsun.

Kızlar aşının 3.dozundan sonra bitiyo gibi siz aşı oldunuz mu aşı olmadıysanız kesinlikle olun! Gardasil her doz 300 tl

Aşının dozlarını vurulduktan sonra benim ağır kaşıntılarım geçti sayılır ücüncü dozda bitiriyo kaşıntıyı aşı gardasil vurulun hemen eczaneden alabilirsiniz reçeteye yazdırıp

Bi de forumun geçmişindeki kadınlar bu kadar takmamış biraz fazla panik var sanki onların bi çoğu atlatmiş geçirmiş

ben 2 doz aşıyı oldum 3. doz aşım şubat ayında. hakan bey de 2. aşıdan sonra nüksler azalır tek tük çıkar genelde 3. aşıdan sonra bitiyor dedi. bir de tabi ki eskisi kadar yoğun nükslerin etkisi altında değilim daha yavaş ve az çıkıyor. bir de eskiden bazen o bölgemi koparasım gelirdi şimdi biraz daha rahat. ufak kaşıntılar oluyor. hafta sonu yaktırdğım için 2 yeri biraz kaşıntım var umuyorum ki yakılan yerler sebebiyle kaşıntı vardır.

nilakman o yüzden şimdi 173 tane siğilin yakıldı ama ilerleye zamanlarda belki hiç çıkmayacak, çıksa da tek tük çıkacak sende bunu görünce biraz daha kafan rahatlayacak merak etme. burada yaktırdıktan sonra bir daha nüksetmeyen arkadaşlar da var çok özeniyorum onlara ya. keşke bizde de çıkmasa birdaha :)

Hakan hocayı soruyorum neden kimse cevap vermiyor bende gitmek istiyorum fakat kimdir nedir bilmiyorum gidenler bilenler kaç gündür neden cevaplalıyor sinir oldum

alingirli Google dan hakan topalismailoğlu diye yazdığında bütün bilgilere ulaşabiliyorsun. herkesin dediği gibi lazerle yakıyor. şişlide özel muayenesinde bu kadar.

Benim doktorum asidan falan söz etmedi ne aşısı bu tiplemeye göremi yoksa sigil olan herkes mi aşı olucak birde hakan hocayı soruyorum günlerdir cevap veren yok bende gitmek istiyorum nasıl ulaşabilirim

Aşıya daha başlamadım kızlar. Haftaya kontrolüm var gittiğimde yazdıracam doktora.
Panik Çok var evet haklısınız biraz rahat olmam lazım ama Ağustos basinda ilk sigil başlamıştı. Ekim 11 de yaktirdigimda 173 olmuştu. Giriş tamamen karnibaharla kapalıydı. Doktor biraz daha beklesen cerrahi müdahale gerekirdi dedi.1den (en dusuk1) 10a kadar şiddeti numaralandiriyoruz seninki 8 civarı dedi.
Ve Ağustostan beri ilk sigilden bu yana cinsel ilişki olmadı.Son bir aydir vitamin cinko kan hapları kullandım. Alkol Çok az aldım. Bu kadar hızlı ilerlediği için endiseleniyorum.11inde yaktirirken parça alıp teste yolladı tipleme icin.20 gün sonra belli olur demişti. Haftaya tipi belli olsun en azından neyle karşı karşıyayım bilir ona göre davranırım. Tipini de bilmiyorum daha.
Smear temiz çıktı ama çok şükür.

benim de hazirandan beri cinsel ilişkim olmamıştı. vitamine başladım daha sonra da çinkoya başladım ama çıkmaya devam etti. artık en son 1 ay önce yaktırdığımda 2 hafta sonra da kontrole gittiğimde hakan hoca cinsel hayatına dönebilirsin siğili yok dedi ben öyle döndüm cinsel hayatıma. bu dönemde aşıyı oldum. multivitamin çinko folik asit vs de kullandım. ara ara da alkol aldım. sigarayı acil bırakmam lazım ama onu yapamıyorum. yabancı forumlarda da insanlar kendilerine bir beslenme düzeni yapmışlar.

Seninki tip kaç popuca?

Dışarıdaki tiplerin hiç bir önemi yok çünkü cogunlukla ya tip 6 ya da tip 11 bazen tip 31de olabiliyo o simsiyah cıkıyo sanırım önemli olan rahmin içinden aldırılan smearden Hpv dna isteyip rahmin içindeki tipi öğrenmek ama smear temizse düzenli smear alınıyorsa ona da gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…