Bana 1 yıl demişti doktor ama o mikroskopla baktıgı için siğili rahat görüyo sanırım karşıdakine bulasıp bulasmıcagını anlıyodur diye tahmin ediyorum ama en garantisi siğil bittikten 2 yıl sonra bulaşıcılık kalmıyorbenim de hazirandan beri cinsel ilişkim olmamıştı. vitamine başladım daha sonra da çinkoya başladım ama çıkmaya devam etti. artık en son 1 ay önce yaktırdığımda 2 hafta sonra da kontrole gittiğimde hakan hoca cinsel hayatına dönebilirsin siğili yok dedi ben öyle döndüm cinsel hayatıma. bu dönemde aşıyı oldum. multivitamin çinko folik asit vs de kullandım. ara ara da alkol aldım. sigarayı acil bırakmam lazım ama onu yapamıyorum. yabancı forumlarda da insanlar kendilerine bir beslenme düzeni yapmışlar.
Bana 1 yıl demişti doktor ama o mikroskopla baktıgı için siğili rahat görüyo sanırım karşıdakine bulasıp bulasmıcagını anlıyodur diye tahmin ediyorum ama en garantisi siğil bittikten 2 yıl sonra bulaşıcılık kalmıyor
Ama burda ege uni. Tedavi goren bi bayan vardi. Ona da 1 ay sonra demislerdi. O profa tedavi oluyordu hatta. Muhtemelem bisey olmamis ki yazmadi
Şöyle bakirelerde zorunlu bi durum olmadığı için riske atmak istemiyolar çünkü doğal olarak bizdeki sürtünme olucak asıl riskli olan o zaten.Ayrıca siğilin yerine göre de değişiyo mesela vajina içindeyse sonuçta karsındaki kişi prezervatifle korunup duş alıyosa bulaşı nasıl olur ki o kısma prezervatif temas ediyor siğil yoksa tisk cok azDogru diyosun. Doktorlarda cesit cesit hangisi iyi bilemiyo ki insan
Geçse bi 2 yıl da beklerim 4 yil da bi geçse ah
Kızlaar merhaba sırf sizin için üye oldum bu illet geçen sene benimde başıma geldi dünya başıma yıkıldı sandım onları görünce nasıl korktum anlatamam koter moter hepsi hikaye bu sitedeki elma sirkesi mucizesiyle geçirdim bende aldara falan fayda etmiyor çok canm yansada hiç sulandırmadan elma sirkesini pamuğa batırın gece boyu vajinada kaldın canınız yanacak evet ama o bölgede siğiller beyazlayacak ve eriyecek resmen kimisi siyahlaşıp dökülecek benim bir yıl geçti tekrarlamadı şimdi hiç o hastalıkla uğraşmamaşm gibi ama o günler ne kadar da çökmüştüm bende bakireyim bu arada
elma sirkesi 3 ay yaptım ben, daha da arttirdi ...Sigil tipine göre degisiyordur belki ..Sigillerin ne yogunluktaydi
Aşı olun muhakkkak !!!!Kızlaar merhaba sırf sizin için üye oldum bu illet geçen sene benimde başıma geldi dünya başıma yıkıldı sandım onları görünce nasıl korktum anlatamam koter moter hepsi hikaye bu sitedeki elma sirkesi mucizesiyle geçirdim bende aldara falan fayda etmiyor çok canm yansada hiç sulandırmadan elma sirkesini pamuğa batırın gece boyu vajinada kaldın canınız yanacak evet ama o bölgede siğiller beyazlayacak ve eriyecek resmen kimisi siyahlaşıp dökülecek benim bir yıl geçti tekrarlamadı şimdi hiç o hastalıkla uğraşmamaşm gibi ama o günler ne kadar da çökmüştüm bende bakireyim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?