Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bana 1 yıl demişti doktor ama o mikroskopla baktıgı için siğili rahat görüyo sanırım karşıdakine bulasıp bulasmıcagını anlıyodur diye tahmin ediyorum ama en garantisi siğil bittikten 2 yıl sonra bulaşıcılık kalmıyor

Bi de partneriniz varsa siğil bulasısını önlemek için siğilsiz olmanız korunmanız lazım en önemlisi ilişkiden hemen sonra hemen sabunla ya da genital virüs vs önleyici yıkama jeliyle karşı tarafa duş aldırtın yıkmasını söyleyin mutlaka ki normalde de böyle olması gerek zaten

Sigil yok olduktan 2 yil sonra bulastiricilik olmuyor demişti bana doktorum da. Nukslerde en cok 2 yil surer daha sonra vucudu terkeder genelde demisti

ilk yaktığında 1 ay demişti. 2 hafta sonra kontrolde yaralarım iyileşti siğil yoktu o yüzden devam edebilirsin demişti. 1 yıl çok uzun bir süre.

Ama burda ege uni. Tedavi goren bi bayan vardi. Ona da 1 ay sonra demislerdi. O profa tedavi oluyordu hatta. Muhtemelem bisey olmamis ki yazmadi

Ama burda ege uni. Tedavi goren bi bayan vardi. Ona da 1 ay sonra demislerdi. O profa tedavi oluyordu hatta. Muhtemelem bisey olmamis ki yazmadi

bütün doktorların genel olarak söylediği şey siğil yokken cinsel ilişki yaşanabilir. çünkü deride siğil varsa bulaştırıyorsun. ama sürtünmeden kaynaklı tahriş oluyor o bölgede de siğil tekrar üreyebiliyor o yüzden de süreyi uzun tutuyorlar cinsel ilişki için. ama 1 yıl 2 yıl kadar cinsel ilişkinin yasaklanma konusu bilemiyorum kişi nasıl isterse tabi ki ama biraz fazla gibi.

Ya sisi de bende bakireyiz ya ondan demis olabilir mi acaba onu dusundum. Sonucta iliski yasayan brii icin 1 yil cok uzun haklisiniz. Ama dedigim gibi o arkadasa da oyle demişti doktoru

1 yıl 1 ay ya da daha uzun, daha kısa pek farkeden bişey olmaz ya siğilin orda kabak gibi duruyorsa tabi ki bulaştırırsın. siğiller yakıldı 1 ay yasak dedi doktor sen 1 ay bekledin ama yeni siğilin oluştu, gider cinsel ilişkide bulunursan 1 ay geçti diye tabi ki bulaşır. herkes biliyo zaten. kişi biraz kendisini de anlar. siğil yok ama kaşıntı var anlıyorsun zaten orada hala bişiler var. o yüzden 1 aylar 1 yıllar 2 yıllar biraz gereksiz tartışmalar. her doktor farklı bişey söylediği için biraz da herkes kendi doktoru olmalı bu konuda diye düşünüyorum. anlatabildim mi bilemiyorum :)

Dogru diyosun. Doktorlarda cesit cesit hangisi iyi bilemiyo ki insan
Şöyle bakirelerde zorunlu bi durum olmadığı için riske atmak istemiyolar çünkü doğal olarak bizdeki sürtünme olucak asıl riskli olan o zaten.Ayrıca siğilin yerine göre de değişiyo mesela vajina içindeyse sonuçta karsındaki kişi prezervatifle korunup duş alıyosa bulaşı nasıl olur ki o kısma prezervatif temas ediyor siğil yoksa tisk cok az

Ve en ama en önemlilerinden bi tanesi arkadaşlar cinsel ilişkiye giriceginiz gün veya cinsel temas gidip ağda jilet yaptırıyosunuz bu hem sizin hem de karşı taraf için korkunc bir risk hastalıklar konusunda cünkü orada mikro catlaklar oluşturuyosunuz karşı tarafa sizde bişey varsa bulasma olasılıgı artıyo aynı şekilde size de bişey bulaşma olasılıgını arttırıyosunuz.En iyisi ya makasla kısaltın (hele ki makatında olanlar siğili yaktırdıktan sonra o bölgeyi makasla kısaltın ön kısımda abest durabilir ama makata illa bişey yapmak zorunda değilsiniz karşı taraf iiçin ) böylelikle bulaştırma riskinizi azaltıyosunuz ordaki tüyler aynı zamanda sirtünmeyi azalttıgı için hem sizi hem karşıyı koruyo ön bölge içinse en iyi yöntem siğil yokken uzaktan atışlı lazer yaptırmak

Ama şu bir gerçek ki binlerce şey okudum siğil bittikten sonra 2 yıl geçtikten sonra bulaştıranı okumadım okuduysam da hatırlamıyorum zaten neredeyse bütün doktorlarda 2 yıldan sonra bulaştırıcılıgın neredeyse hiç olmucak kadar azaldıgı konusunda hem fikir

Kızlaar merhaba sırf sizin için üye oldum bu illet geçen sene benimde başıma geldi dünya başıma yıkıldı sandım onları görünce nasıl korktum anlatamam koter moter hepsi hikaye bu sitedeki elma sirkesi mucizesiyle geçirdim bende aldara falan fayda etmiyor çok canm yansada hiç sulandırmadan elma sirkesini pamuğa batırın gece boyu vajinada kaldın canınız yanacak evet ama o bölgede siğiller beyazlayacak ve eriyecek resmen kimisi siyahlaşıp dökülecek benim bir yıl geçti tekrarlamadı şimdi hiç o hastalıkla uğraşmamaşm gibi ama o günler ne kadar da çökmüştüm bende bakireyim bu arada

elma sirkesi 3 ay yaptım ben, daha da arttirdi ...Sigil tipine göre degisiyordur belki ..Sigillerin ne yogunluktaydi

Aşı olun muhakkkak !!!!
Ve vıtamın takviyesi alın günde bir adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…