- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
Aşının bu virüsü kaptıktan sonra bi işe yaramadığını duydum ama yaptırmak faydalı mı diosun yaptrsam mı ozaman hmmmAşı olun muhakkkak !!!!
Ve vıtamın takviyesi alın günde bir adet
Canım benim kaşıntı vardı umursamamıştım sonra duşta bi gün yaprakları açıp baktığımda nasıl şok oldum doluyduuuu nasıl okadr türemişler anlamadım öyle bir tane iki tane değildi yani sayamayacağım kadar çoklardı ayy aklıma geldi kötü oldum bak kesinlikle devam et sürekli yenile pamuğu falanelma sirkesi 3 ay yaptım ben, daha da arttirdi ...Sigil tipine göre degisiyordur belki ..Sigillerin ne yogunluktaydi
Canım benim kaşıntı vardı umursamamıştım sonra duşta bi gün yaprakları açıp baktığımda nasıl şok oldum doluyduuuu nasıl okadr türemişler anlamadım öyle bir tane iki tane değildi yani sayamayacağım kadar çoklardı ayy aklıma geldi kötü oldum bak kesinlikle devam et sürekli yenile pamuğu falan
pamuğa döküp koyuyordum geceleri.nasıl yapmam gerekiyor ki?Sirkeyi nasıl ve ne sekılde kullanımı onemlı
Sirke dogal asıt bunu doktorum ısrarla soyledı
Canım benim kaşıntı vardı umursamamıştım sonra duşta bi gün yaprakları açıp baktığımda nasıl şok oldum doluyduuuu nasıl okadr türemişler anlamadım öyle bir tane iki tane değildi yani sayamayacağım kadar çoklardı ayy aklıma geldi kötü oldum bak kesinlikle devam et sürekli yenile pamuğu falan
Ne kadar devam ettim hatırlamıyorum ama ilk defa artırdı diyeni duydum emin misin arttığına kaşıma orayı yani küçüldüklerini görebilrsin eriyolar çünkü bide şey yaptım ben fıs fıslı bi şişeye döküp oraya püskürtüyordum öyle kalıodu normal fersan elma sireksiydiNe kadar süre sirke yaptın sen? ben 3 ay yaptım arttirdi
Dr gittim kondilom dedi geçti aldara yazdı inan ne açıkladı ne bişey kondilom ne dedim yakmamız lazım dedi devlet hastanesine gitmiştim gitmez olaydım sonra netten araştırdım ve kendi kendmi tedavi ettim arada aldara da sürüyordum bende onu merak ediyorum ama bakire olduğum için rahim içinide kontrol ettiremiyorum :/ aslında bakire miyim ondanda emin değilim küçükken adet olduğumda merakla tampon kullanmıştım off bi dr gidip muayene olamıyorum çünkü her gittiğim pislikmişsin gibi davrandı en iyisi özele gidinYapilan dogru mu yanlis mi bilmiyorum. Ama bende yapmistim. Fisfisli bi siseye koymustum. Sikip pamuk bastim sonra arada kolonyayla silmistim. Bi sigili bi gunde eritti. Ama doktorum cok kizmisti cunku sirke dogal asit doktora danismadan uygulamayin bence. Allah korusun yan etki yapar.
Sıklamen doktorun icerde bisey olma konusunda bisey dedi mi. Rahime ulasir ulasmaz gibi ?
Aldara çok pahalı diye sonra almadım travazol falan sürdüm arada çok tahriş ediyordu sirke çünkü ama %90 sirke sayesnde oldu herşeyben o kadar çok sigilin sadece elma şirketiyle geçeceğini sanmıyorum aldara belki fayda etmistir
Ozel tıp merkezınde koter yaptırın aldarayı o sekılde kullanın suan kac adet sıgıl var asya yukarıDr gittim kondilom dedi geçti aldara yazdı inan ne açıkladı ne bişey kondilom ne dedim yakmamız lazım dedi devlet hastanesine gitmiştim gitmez olaydım sonra netten araştırdım ve kendi kendmi tedavi ettim arada aldara da sürüyordum bende onu merak ediyorum ama bakire olduğum için rahim içinide kontrol ettiremiyorum :/ aslında bakire miyim ondanda emin değilim küçükken adet olduğumda merakla tampon kullanmıştım off bi dr gidip muayene olamıyorum çünkü her gittiğim pislikmişsin gibi davrandı en iyisi özele gidin
Benim geçti canım geçen sene başıma gelmişti bastım sirkeyi beyazladılar eridiler ve yok oldular bir senedir tık yok inş daha da olmaz :)Ozel tıp merkezınde koter yaptırın aldarayı o sekılde kullanın suan kac adet sıgıl var asya yukarı
Eger yogun sıgıl varsa sırke ve aldara etkı etmez ???? Ne durumdasınz
Sirke dogal asıt suan sıgıllerınıx ne durumdaben o kadar çok sigilin sadece elma şirketiyle geçeceğini sanmıyorum aldara belki fayda etmistir
Ası olmadınız mı? Vitamın eksıklıgınde ve bagısıklık ne zayıf oldugu hamılelık donemınde cıkma olasıgılı cok yuksekBenim geçti canım geçen sene başıma gelmişti bastım sirkeyi beyazladılar eridiler ve yok oldular bir senedir tık yok inş daha da olmaz :)
Ciddi misin nerden biliyorsun konuya baya hakimsimde ondan merak ettim ben geçince dahada üstüne düşmedim sağlıklı beslenme ve spor yapıyorum o konuyuda zerre düşünmez oldum atlattım diyeAsı olmadınız mı? Vitamın eksıklıgınde ve bagısıklık ne zayıf oldugu hamılelık donemınde cıkma olasıgılı cok yuksek
Ası olup bes sene ıcınde cıkmazsa vucuttan atılma olasılıgı cok yuksek ıyı bak kendıne lutfen
Sirke dogal asıt suan sıgıllerınıx ne durumda
Geçmiş olsun önemli olan düşünmemek zaten forumun eskileri özellikle çok üstüne düşmediği için iyileşmiş unutunca vücuttan silinmeye başlıyolar farkında olmadan en iyisini yapmışsın :) Gardasil aşını olup yoluna devam et bence geçmiş bitmiş işte :) ayrıca bakireden kastımız iç kısma temas eden bişey olmaması yani ilişkide o kişinin senin içine onu taşıması kızlık zarı değil yani :) böyle bi durumun olmamış anladıgım kadarıyla kısacası süpersin aşıyı da oldun mu tamamdırCiddi misin nerden biliyorsun konuya baya hakimsimde ondan merak ettim ben geçince dahada üstüne düşmedim sağlıklı beslenme ve spor yapıyorum o konuyuda zerre düşünmez oldum atlattım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?