Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

elma sirkesi 3 ay yaptım ben, daha da arttirdi ...Sigil tipine göre degisiyordur belki ..Sigillerin ne yogunluktaydi
Canım benim kaşıntı vardı umursamamıştım sonra duşta bi gün yaprakları açıp baktığımda nasıl şok oldum doluyduuuu nasıl okadr türemişler anlamadım öyle bir tane iki tane değildi yani sayamayacağım kadar çoklardı ayy aklıma geldi kötü oldum bak kesinlikle devam et sürekli yenile pamuğu falan

sirke mahfetti beni çoğaltılmış işte yaptım kaç ay hakiki sirke aldım pahalı yok yani daha da arttirdi

Ne kadar süre sirke yaptın sen? ben 3 ay yaptım arttirdi

Ne kadar süre sirke yaptın sen? ben 3 ay yaptım arttirdi
Ne kadar devam ettim hatırlamıyorum ama ilk defa artırdı diyeni duydum emin misin arttığına kaşıma orayı yani küçüldüklerini görebilrsin eriyolar çünkü bide şey yaptım ben fıs fıslı bi şişeye döküp oraya püskürtüyordum öyle kalıodu normal fersan elma sireksiydi

İnan aynısını yaptık aynı sirkeydi ve arttı ya kasimadim dokunmadım offf nasıl kurtulurum bundan ben

Yapilan dogru mu yanlis mi bilmiyorum. Ama bende yapmistim. Fisfisli bi siseye koymustum. Sikip pamuk bastim sonra arada kolonyayla silmistim. Bi sigili bi gunde eritti. Ama doktorum cok kizmisti cunku sirke dogal asit doktora danismadan uygulamayin bence. Allah korusun yan etki yapar.
Sıklamen doktorun icerde bisey olma konusunda bisey dedi mi. Rahime ulasir ulasmaz gibi ?

Dr gittim kondilom dedi geçti aldara yazdı inan ne açıkladı ne bişey kondilom ne dedim yakmamız lazım dedi devlet hastanesine gitmiştim gitmez olaydım sonra netten araştırdım ve kendi kendmi tedavi ettim arada aldara da sürüyordum bende onu merak ediyorum ama bakire olduğum için rahim içinide kontrol ettiremiyorum :/ aslında bakire miyim ondanda emin değilim küçükken adet olduğumda merakla tampon kullanmıştım off bi dr gidip muayene olamıyorum çünkü her gittiğim pislikmişsin gibi davrandı en iyisi özele gidin

ben o kadar çok sigilin sadece elma şirketiyle geçeceğini sanmıyorum aldara belki fayda etmistir

Ozel tıp merkezınde koter yaptırın aldarayı o sekılde kullanın suan kac adet sıgıl var asya yukarı
Eger yogun sıgıl varsa sırke ve aldara etkı etmez ???? Ne durumdasınz

Ozel tıp merkezınde koter yaptırın aldarayı o sekılde kullanın suan kac adet sıgıl var asya yukarı
Eger yogun sıgıl varsa sırke ve aldara etkı etmez ???? Ne durumdasınz
Benim geçti canım geçen sene başıma gelmişti bastım sirkeyi beyazladılar eridiler ve yok oldular bir senedir tık yok inş daha da olmaz :)

Benim geçti canım geçen sene başıma gelmişti bastım sirkeyi beyazladılar eridiler ve yok oldular bir senedir tık yok inş daha da olmaz :)
Ası olmadınız mı? Vitamın eksıklıgınde ve bagısıklık ne zayıf oldugu hamılelık donemınde cıkma olasıgılı cok yuksek

Ası olup bes sene ıcınde cıkmazsa vucuttan atılma olasılıgı cok yuksek ıyı bak kendıne lutfen

Ciddi misin nerden biliyorsun konuya baya hakimsimde ondan merak ettim ben geçince dahada üstüne düşmedim sağlıklı beslenme ve spor yapıyorum o konuyuda zerre düşünmez oldum atlattım diye

sirkeyi bende kullanıyordum. 3 ay boyunca kullandım ama benimkileri de arttırdı. bende 3 5 taneyken bölge bölge kümelenmiş halde çıkmaya başladı. o yüzden sirke herkeste işe yarayan bir uygulama değil. sanırım nilakmanın dediği gibi tipe göre değişiyo

Hala Ankarada doktor arıyorum hicmi ankaradan sigili olan yok yahu bu arada hakan hocaya mail attim hemen gel istanbula dedi ama simdilik gidemicem kucuk cocugum var o yuzden ankarada iyi bir doktor ariyorum her ozelde lazer yapmiyorlar bilgisi olan varsa yazsın kızlar lütfen iyi bir hastane aramamdaki neden bu illeti doğumda kaptim ben adim gibi eminim şimdi korkuyorum pis hastanelerden

Ciddi misin nerden biliyorsun konuya baya hakimsimde ondan merak ettim ben geçince dahada üstüne düşmedim sağlıklı beslenme ve spor yapıyorum o konuyuda zerre düşünmez oldum atlattım diye
Geçmiş olsun önemli olan düşünmemek zaten forumun eskileri özellikle çok üstüne düşmediği için iyileşmiş unutunca vücuttan silinmeye başlıyolar farkında olmadan en iyisini yapmışsın :) Gardasil aşını olup yoluna devam et bence geçmiş bitmiş işte :) ayrıca bakireden kastımız iç kısma temas eden bişey olmaması yani ilişkide o kişinin senin içine onu taşıması kızlık zarı değil yani :) böyle bi durumun olmamış anladıgım kadarıyla kısacası süpersin aşıyı da oldun mu tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…