Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ankara da da çok iyi yerler var hel_in yazmıştı sanırım devlet hastanesi bi de tepe premium muyu neydi ordaki bi doktor iyi demişti ona bi danış istersen bu konunun piri o hpvyi atlatmış yıllar öncr

Ayyy canımm yaa çok teşekkür ederim ilgin için başlarda çok büyütmüştüm ama herpes nasıl uçuk virüsü ise buda onun gibi bişey ama kimse başına gelene kadar bilmiyor aids biliniyor daha çok ama bu aşı bence okullarda zorunlu olmalı

Sana kesinlikle katılıyorum ya öyle bi yaygınlaşmış ki inanılır gibi değil daha geçen hastaneye gittim veznede önündeki kadının eli ayağı titriyodu hpvye baktırmış kagıdı önümde açtı bi de herkes birbirinden saklıyo ama coşmuş resmen bu herkeste cıkıyo neyse ki bagısıklıgın sildigi bişey kendimize iyi bakıp tedavi oldugumuz sürece herkes geçiriyo yani hayatının bi bölümünde

Aylar önce kurtuldum inanın çok zor bir süreçti ama geçiyor. moralinizi bozmayın ister istemez insan kendini çok üzüyor ama inanın geçiyor.

Ankara da da çok iyi yerler var hel_in yazmıştı sanırım devlet hastanesi bi de tepe premium muyu neydi ordaki bi doktor iyi demişti ona bi danış istersen bu konunun piri o hpvyi atlatmış yıllar öncr
Tepe premiumdaki doktoru bulamadım canım gurkan klinik onermistio da lazerle yapmiyormus

Tepe premiumdaki doktoru bulamadım canım gurkan klinik onermistio da lazerle yapmiyormus
Civasclinic ve aslı eralp çıkıyo ama el ve ayaktakiler için falan yazıyo sitelerinde iki tane yer cıktı lazerle siğil ankara yazınca bi arayıp ikisini de sor istersen istanbuldayki fiyatlar siğil sayısını göre 1500-2000 arasında değişiyo lazer fiyatları ona göre bilin .Daha sonraları isr siğil sayınıza göre fiyatlar lazer için 300-500 arası değişiyor

Ama ilk 2 seansta toplam lazerle siğil tedavisi için 1500-2000 arası ödüyosunuz ikinci gidişinizde siğil çıktıgında gidin kontrol randevusuna doktorunuza öyle söylesin.Sonra diğer seanslarda lazerle yakım için 300-500e düşüyo fiyatlar.
Gardasil hpv aşınızı ise mutlaka kapmış olsanız dahi vurulun rahim agzı değişikliklerini siğilleri falan yine. %30 etkiliyo kapmış olanlarda antikor cevabını arttırıyo vücutta.
Gardasil aşınızı herhangi bir kadın doğumcu veya dermatoloğa gidin gardasil olmak istiyorum diyin aşınızı reçeteye yazıyolar hemen.
Sonra eczaneye gidin gardasili alın ilk doz 300 tl veriyosunuz eczaneye
Elinizde reçete olduğu için gidip herhangi bi hastanede hemşireye randevusuz hemen iğneyi vuruluyosunuz. 5 tlde iğne vurulma ücreti.
Reçetenizi saklayın daha sonra 2. Ve 6. Ayda diğer dozları da vuruluyosunuz her doz iğneyi almaya gittiğinizde 300 tl veriyosunuz eczaneye ayno gün aşıyı vuruluyosunuz yakınınızdaki herhangi bi hastanede hemşireye reçeteyi gösterip hemen vuruyolar .
Toplamda 3 doz gardasil 3x300 tl yani toplamda 900 tl ödüyosunuz her gittiginizde aşı için 300 tl veriyosunuz.
Aşının 2.dozundan sonra siğil atakları azalıyo, son doz aşıda genelde siğiller bitiyor.

Hpvyi geçirenler de aşıyı vurulsun onlarda virüs yükü çok düştüğü için aşı daha etkili tekrarlama olma ihtimali neredeyse 0 aşı olduktan sonra özellikle onlar da kesinlikle vurulmalı

Dermatologlar varmış oralarda canım bu işi kadın dogumcular yapmıyor mu

Aşılar Bekarlar için mi yoksa tek partneri olanlarda vurulması gerekir mi

Dermatologlar kriyoyu tercih ediyo ya donduruyolar ama lazeri yapıyolar mı emin değilim kadın dogumcu ve genel cerrahlarda yakarak tedavi ediyolar koterle veya lazerle

Aşıyla partnerin hiçbir ilgisi yok istet bir ister on partnerin olsun aşıyı vurulmalısın belki karsındakinde farklı tipte hpvler de vardır ama bilmiyodur sana henüz bulasmamıstır belki bilemezsin o da bilemez erkeklerde bagısıklıktan dolayı siğil bile cıkmıyo e bu hastalık kana da karısmıyo anlamanın hiçbir yolu yok ondan dolayı gardasili vurulman lazım

En iyisi tabiki hiçbir ilişki yaşamadan vurulmak ama kapılsa bile hem diğer türleri engelliyo hem de tedaviye yardımcı oluyo aşı bi de tekrardan kapılmasını önlüyo attıktan sonra vücuttan bagısıklık kazandırıyo lütfen kücük kız cocuklarınız varsa onlarıda 9 yasından sonra aşılatın !!

Evet kızlar allah kimseye böyle bir hastalık verip sınamasın hele hele böyle para avcısı paragöz doymak bilmeyen doktor müsvettelerin eline düşürmesin kimseyi nüks tekrarı olmayanlar çok şanslı kurtulmuşlar..öncelikle şunu belirteyim sirke sadece siğillerinizi belirginleştiriyor!!iyi bi mantar ve kaşıntı oluyorsunuz..vitaminler Hakkı'nda hiç bişi söylemicem bilemiyorum ben Ankara'da oturuyorum istanbuldaki Hakan topalismailoğluna 3 kez yani 3 ay ayrı ayrı gittim ilk yakımından çok memnundum çünkü iyice temizlemişti ikinci yakımında köpek muamelesi gördüm siğil bıraktı bi tane ve o siğil oldu 4 belkide daha fazla üçüncü gidişimde neden geldin sorusu aldım ve yine siğil bıraktı özellikle yakmadıgından adım kadar eminim çok şanssızım cinsel ilişkiyi bırakmama rağmen vajen girişim hala nüx ediyor ve orayı bilerek yakmadı bidaki geldiğinde 500 tl getir biz eski müşterilerimize öyle yapıyoruz dedi ve 300 daha getir aralık aşın dedi ikinci dozumu daha geçen ay kendi yaptı tabi başka bi aşı vurdu gardasil değildi insanları dolandırıyor belirteyim 3 doz şubat 2017:) asla birdaha gitmiceğim biyer makatı yaktırıyorum 3ncüye gidicem içerdede var çünkü yaktırmama rağmen nüx seyir ediyor tekrarlama var allah hepimize şifa versin sabır gerektiren bişey...31,59 tiplemem devlet hastanesinde endoskopi yaptırdım patolojik bulgu yok dendi yani baştan savdılar oysa var olan siğile noter yapıyorlar demekki nohut kadsr büyütmemiz lazım görmeleri için öyle işte kızlar saçma sapan insanlarla can sıkıyoruz umarım geçer..

Burda gerçekten aklı başında birileri toplanıp ses çıkarsa belki devlet bu işe iyi bir el atar tedavisini bulur diye düşünüyorum ve bu hastalığı ücretsizleştirir çünkü gerçekten maddi yönden çökerttici bitirici bir hastalık böyle ne üdüğü belirsiz 5 para etmez herkafadan bi ses çıkartan doktor müsvettelerinden korkutucu şeyler dinlemekten kurtuluruz belki yada parayı alınca ikna edici rahatlatıcı paragöz doktorlardan kurtuluruz diyede düşünüyorum..

Hpv demeye korkuyoruz etrafımıza doktorlarda dahil ve arada 3 5 bu hastalığı tedavi ediyorum diyip faydalananların var allah onları ıslah etsin bu bir hastalık ve maalesef kadınlar olarak eziliyoruz çünkü aidsliymişiz gibi bakıyorlar bu işin çaresi olmalı diye düşünüyorum nasıl desem haberler whatsapp ihbar hatları filan var sesimizi duyurmalıyız diye düşünüyorum...

Ankarada bildiğin bir yer yok mu canım bende Ankarada lazer tedavisi yapan bir yer arıyorum illaki vardır Ankara gibi bir yerde tüm özel hastaneleri aricam pazartesi bendemi istanbula hakan hocaya gitsem miki dedim ama birsey içime sinmiyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…