Çok tecrübeli olman lazım önce tipleme yaptır Ankara eğitim ve araştırma hastanesi var orda ücretsiz hpv smear testi de bakireysen gerek yok yapmazlar zaten!!!birde vajende yüksek riskler genelde siyah ben gibi çıkıyor küçük küçük geç büyüyor onları tespit et vajenin her tarafına bak karanlıkta flaşlı çek beyaz çıkanlarda var beyaz tomurcuk gibi karnıbahara benzer...onları gördüklerini aklında tut yada işaretle işte artık medical art var Kızılay'da oraya gidebilirsin sgk var de indirim yaparlar tek seans 600 6 hak sgk 1500 yoksa 2000 harici bende bulamadım söyleyim yalnız Keçiören eğitim ve araştırma hastanesinde koter uygulanıyor ve ücretsiz ben genel cerraha gittim test yaptırdım patolojik bulgu yok dendi ondan yapmadılar sende bi kadın hastalıpa bi görün cildiyrye sevk eder diye düşünüyorum Ankara eğitim araştırma hastanesi asitle yakıyor yaptırma derim ama testler komple ücretsizAnkarada bildiğin bir yer yok mu canım bende Ankarada lazer tedavisi yapan bir yer arıyorum illaki vardır Ankara gibi bir yerde tüm özel hastaneleri aricam pazartesi bendemi istanbula hakan hocaya gitsem miki dedim ama birsey içime sinmiyor nedense
Çok tecrübeli olman lazım önce tipleme yaptır Ankara eğitim ve araştırma hastanesi var orda ücretsiz hpv smear testi de bakireysen gerek yok yapmazlar zaten!!!birde vajende yüksek riskler genelde siyah ben gibi çıkıyor küçük küçük geç büyüyor onları tespit et vajenin her tarafına bak karanlıkta flaşlı çek beyaz çıkanlarda var beyaz tomurcuk gibi karnıbahara benzer...onları gördüklerini aklında tut yada işaretle işte artık medical art var Kızılay'da oraya gidebilirsin sgk var de indirim yaparlar tek seans 600 6 hak sgk 1500 yoksa 2000 harici bende bulamadım söyleyim yalnız Keçiören eğitim ve araştırma hastanesinde koter uygulanıyor ve ücretsiz ben genel cerraha gittim test yaptırdım patolojik bulgu yok dendi ondan yapmadılar sende bi kadın hastalıpa bi görün cildiyrye sevk eder diye düşünüyorum Ankara eğitim araştırma hastanesi asitle yakıyor yaptırma derim ama testler komple ücretsiz
Allah herkese şifa versin.. aldatıldığıma mı yanayım.bu adamın o kadından bana taşıdığı virüsemi bilemedim.. ben morâl olarak çöktüm çöktüm...var mı benim gibi bayanlar siz neler yaptiniz
Çok tecrübeli olman lazım önce tipleme yaptır Ankara eğitim ve araştırma hastanesi var orda ücretsiz hpv smear testi de bakireysen gerek yok yapmazlar zaten!!!birde vajende yüksek riskler genelde siyah ben gibi çıkıyor küçük küçük geç büyüyor onları tespit et vajenin her tarafına bak karanlıkta flaşlı çek beyaz çıkanlarda var beyaz tomurcuk gibi karnıbahara benzer...onları gördüklerini aklında tut yada işaretle işte artık medical art var Kızılay'da oraya gidebilirsin sgk var de indirim yaparlar tek seans 600 6 hak sgk 1500 yoksa 2000 harici bende bulamadım söyleyim yalnız Keçiören eğitim ve araştırma hastanesinde koter uygulanıyor ve ücretsiz ben genel cerraha gittim test yaptırdım patolojik bulgu yok dendi ondan yapmadılar sende bi kadın hastalıpa bi görün cildiyrye sevk eder diye düşünüyorum Ankara eğitim araştırma hastanesi asitle yakıyor yaptırma derim ama testler komple ücretsiz
laseri Medical artta yapıyor tabiki araştır iyice belki vardır ben bilmiyorum bulamadım önemli olan koter yaptırman..Keçiören eğitim araştırma hastanesi koter ve kriyo uyguluyor...randevu al o doktora ulaş ara konuş ücretsiz..ben makat için genel cerraha gittim bende yok dendi öyle büyük siğil yok sürekli yaktırdıgım için sıkı takip yani o küçüklerinde göremediler ondan numune eğitim araştırma hastanesi asitle yakıyor ama o tedaviyi görüş kurtulan bi arkadaş var..erkek tabi biz kadınızMuaynemi falan oldum canım smear fln yaptırdım tiplemeye gerekyok dedi bulunduğumyerde lazer yok Ankara yakın olduğu için ankaraya gitmem gerek o yüzden iyibir hastane arayışı içindeyim. Gürkan klinik vardi bir lazer yapmıyoruz dendi bir yapıyoruz dendi oraya gidip bakicam
Lazer yaptırmak istiyorum ya diğerlerinden korkuyorumlaseri Medical artta yapıyor tabiki araştır iyice belki vardır ben bilmiyorum bulamadım önemli olan koter yaptırman..Keçiören eğitim araştırma hastanesi koter ve kriyo uyguluyor...randevu al o doktora ulaş ara konuş ücretsiz..ben makat için genel cerraha gittim bende yok dendi öyle büyük siğil yok sürekli yaktırdıgım için sıkı takip yani o küçüklerinde göremediler ondan numune eğitim araştırma hastanesi asitle yakıyor ama o tedaviyi görüş kurtulan bi arkadaş var..erkek tabi biz kadınız
Sen neden medicalarta gitmedin canım hakanhocayi tercih ettin bendemi hakan hocaya gitsem kafam karıştı simdilaseri Medical artta yapıyor tabiki araştır iyice belki vardır ben bilmiyorum bulamadım önemli olan koter yaptırman..Keçiören eğitim araştırma hastanesi koter ve kriyo uyguluyor...randevu al o doktora ulaş ara konuş ücretsiz..ben makat için genel cerraha gittim bende yok dendi öyle büyük siğil yok sürekli yaktırdıgım için sıkı takip yani o küçüklerinde göremediler ondan numune eğitim araştırma hastanesi asitle yakıyor ama o tedaviyi görüş kurtulan bi arkadaş var..erkek tabi biz kadınız
Allah herkese şifa versin.. aldatıldığıma mı yanayım.bu adamın o kadından bana taşıdığı virüsemi bilemedim.. ben morâl olarak çöktüm çöktüm...var mı benim gibi bayanlar siz neler yaptiniz
Çok haklısın doktorlar tamamen maddi Açıdan bakıyorlar olaya... Hepsi değil tabiki benim ilk gittiğim doktor bana öyle bir kriyo yaptı ki koltuk altına deodorant sıkar gibi yapsa eminim daha başarılı olurdu uzaktan sanki odanın içine sinek ilacı sıkıyor :) tabi bilmiyorum o zamanlar nasıl uygulanıyor başka doktora gidince anladım. Ikinci doktorum gayet ilgiliydi çok şükür kurtuldum. Umarım yakın zamanda hepiniz kurtulursunuz
laseri Medical artta yapıyor tabiki araştır iyice belki vardır ben bilmiyorum bulamadım önemli olan koter yaptırman..Keçiören eğitim araştırma hastanesi koter ve kriyo uyguluyor...randevu al o doktora ulaş ara konuş ücretsiz..ben makat için genel cerraha gittim bende yok dendi öyle büyük siğil yok sürekli yaktırdıgım için sıkı takip yani o küçüklerinde göremediler ondan numune eğitim araştırma hastanesi asitle yakıyor ama o tedaviyi görüş kurtulan bi arkadaş var..erkek tabi biz kadınız
Ben Hakan hocaya gidiyorum Medical arttada ikisinde ikişer binlira yani dört binlira Ödemiş oluyorum şimdiye kadar benim makat içindede var çatlaktan içeri sızmış maalesef bu hafta medicaldeyim yine genel cerraha yaktırıyorum makat içini anaskopla Medical art nazik öyle korkulacak bişi yok...Bu arada lazeri sordum medicalarta koter varmış lazer yokmus
Canım koter laser arasında bi fark yok...medicalde laser koter değil radyofrekans laser hatta ben yaktırıyorum ya ya sırtına yada dirsek altına metal bişi koyup yakıyorlar...HeLP help help arkadaslar
Hakan hocaya gidip sigillerinden kurtulan varmı kafam karıştı kizlar yaa doktorum koter yapılacak kadar büyük değiller lazer olabilir dedi bende zaten koterden korkuyorum ankarada doktor bulamadim burdaki herkeste hakan hocadan bahsediyor hakan hocaya giden herkes kurtuldu mu
Koter daha etkili laserde nüx tekrarlama oranı var koterde o yok ama zaten sonrada çıkan siğiller yakımdan sonra ya nüx yada var olan deri altındaki siğil yaniBu arada lazeri sordum medicalarta koter varmış lazer yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?