Benim fikrimce degildir.hem hpv hem hsv sahibi biri olarak yaziyorum.. ucuklarda sivi dolu oluyo genelde.benim sigillerde su dolu cikmadi suana kadar. Birde bugun bi dr agizda cikmasi milyonda bir oda sen olmazsin demis esimeKızlar benim ağzımda mercimek büyüklüğünde balon gibi sanki içi su dolu bi kabarık cıkmış acaba hpv mi şeffaf renk
Lazer sonrası fucidin ve Fito diye krem verdi doktorum iki gündür kullanıyordum birsey yoktu bugün müthiş kaşıntı başlattı kızlar ya özellikle fucidin napmaliyim
bişey yapma canım kaşınır o normal. baticon sür bi süre sonra alır kaşıntısını
Canım tip 16nın hamilelikle ne ilgisi var sana diyorum ki 4.cocugunu dogurdu akrabam tip16yle ve silindi sonra ondan ama o sürekli kontrole gitti ve temizleyti.Onun senin hamileligine dogumuna hiçbir engeli yok sadece sık smear aldırıp olayı baştan yakalaman önemli e onu da yapıyosun zaten.Tek tavsiyem sezaryan dogum bu kadar başka hiçbir şeyi yokkızlar günaydın,
sisi neredesin....bak bi sorum var, lütfen cevaplarsan sevinirim...eee ne de olsa forumun doktoru sensin::))
hpv 16 ile hamile kalmak doğum yapmak ..ne derecede doğru ,bu sekilde sağlıklı hamileleik sağlıklı doğum ve bebek olur mu??lütfen cevaplarsan sevinirim..hepinize iyi pazarlar.
Emin misin cıktıgına ?Agzinda cikan sigilleri yaktiran arkadas var mi sanki okumustum oyle bisey.eşimin ağzındada çıkmış sanırım. Ankarada olup kbb dr u onebilirseniz sevinirim
Ben görmedim açıkçası. o telefonla arayıp söyledi dr a gitmem gerekiyo ağzımdada çıktı diye. Birlikte değiliz şuanEmin misin cıktıgına ?
Ben görmedim açıkçası. o telefonla arayıp söyledi dr a gitmem gerekiyo ağzımdada çıktı diye. Birlikte değiliz şuan[/QUOTE
Doktora gidip gözükmeniz sanırım tanı için daha iyi belki paranoya yapmıs olabilir parça alıp dna testi yapıyolar cok süpheliyse nadir bir durum ama işte olunca oluyo hepimiz risk altındayız sende bi bakmasına söyle karanlıkta telefon fenerini açıp baksın karnabahar şeklinde mi diye
Sizin paylaşımlarınızı okudum hepsini not ettim.http://www.drbicuspid.com/index.aspx?sec=ser&sub=def&pag=dis&ItemID=318526 Mutlaka okuyun korkusu olanlar
Şimdi hemen gidip GARDASİL olman gerekiyor cünkü siğil yapan tiplerde gardasil siğil nükslerini engelliyor şuan tedavini olup gardasilini yaptırırsan veya yaptırmıs olsaydın tekrarlamazdı diye düşünüyorum.Şimdi su kabarcıgı gibi diyosun bu lezyonlar böyle bembeyaz mı ya da kirli beyaz yoksa gerçekten su kabarcıgımı çünkü hsv2de asemptomatik olan ya da hafif geçirenlerde su kabarcıgı cıkıp bir haftaya falan geçiyor diye biliyorum ama sirke bastıktan sonra gitilerse siğil olabilir ya da herhangi bi cilt tahrişinden kaynaklanıyo da olabilirSizin paylaşımlarınızı okudum hepsini not ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?