Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

14.Ekinezya çayı arkadaşlar ekinazya çayı veya kapsülü bizzat hpv üzerinde cok etkili araştırıp onaylayabilirsiniz kendi doktorumda tavsiye etmişti
15.Yeşil Çay bu da aynı şekilde cok ama cok etkili
16.St.Johns Wort kantaron da hem cayı hem de kırmızı kantoron yagı
17.Hint yagıydı sanırım bu da etkili podofilmin egken maddesi bu zaten
18.Yer fıstıgı ve bezelye da tavsiye etmişti doktorum

Kızlar benim ağzımda mercimek büyüklüğünde balon gibi sanki içi su dolu bi kabarık cıkmış acaba hpv mi şeffaf renk

Kızlar benim ağzımda mercimek büyüklüğünde balon gibi sanki içi su dolu bi kabarık cıkmış acaba hpv mi şeffaf renk
Benim fikrimce degildir.hem hpv hem hsv sahibi biri olarak yaziyorum.. ucuklarda sivi dolu oluyo genelde.benim sigillerde su dolu cikmadi suana kadar. Birde bugun bi dr agizda cikmasi milyonda bir oda sen olmazsin demis esime

Lazer sonrası fucidin ve Fito diye krem verdi doktorum iki gündür kullanıyordum birsey yoktu bugün müthiş kaşıntı başlattı kızlar ya özellikle fucidin napmaliyim

Lazer sonrası fucidin ve Fito diye krem verdi doktorum iki gündür kullanıyordum birsey yoktu bugün müthiş kaşıntı başlattı kızlar ya özellikle fucidin napmaliyim

bişey yapma canım kaşınır o normal. baticon sür bi süre sonra alır kaşıntısını

K
bişey yapma canım kaşınır o normal. baticon sür bi süre sonra alır kaşıntısını

Dayanamadım dünden beri kaşıntıya ara verdim kremlere antibiyotikte ishal yaptı zaten öncesi iyiydi ama sonrası kötü geçiyor bu yaralar tabiki kişinin yapısına gore değişir elbet ama sizin ne kdr sürdü yaraların iyilesmesi

kızlar günaydın,
sisi neredesin....bak bi sorum var, lütfen cevaplarsan sevinirim...eee ne de olsa forumun doktoru sensin::))

hpv 16 ile hamile kalmak doğum yapmak ..ne derecede doğru ,bu sekilde sağlıklı hamileleik sağlıklı doğum ve bebek olur mu??lütfen cevaplarsan sevinirim..hepinize iyi pazarlar.

Canım tip 16nın hamilelikle ne ilgisi var sana diyorum ki 4.cocugunu dogurdu akrabam tip16yle ve silindi sonra ondan ama o sürekli kontrole gitti ve temizleyti.Onun senin hamileligine dogumuna hiçbir engeli yok sadece sık smear aldırıp olayı baştan yakalaman önemli e onu da yapıyosun zaten.Tek tavsiyem sezaryan dogum bu kadar başka hiçbir şeyi yok

Bi de hamilelikte de smeari ihmal etme hamileyken bu arada ben sadece başkaları da benim kadar üzülmesin diye kendim için buldugum bilgileri sizinle de paylaşıyorum.Yapıcagınız en güzel şey kendi halinizdem anlayan ekonominize uygun ve size yakın psikolojik olarak sizi rahatlatan evinize yakın bi doktor bulup tedavinizi olup düzenli smear aldırmak ve rahim agzınız için smear yrine hpv dna tiplendirilmesi yaptıktan sonra riskli tip tasımıyosanız eczaneden direk gardasil aşınızı alıp vurdurtmanız ve bagısıklıgınıza dikkat etmeniz

sisi ne diyeyim bilemedim ama allah razı olsun senden...dr den alamadıgımız bilgileri veriyorsun....allah ne muradın varsa versin....hersey gonlunce olsun..sakın terketme bizi kal buralarda e mi..

Agzinda cikan sigilleri yaktiran arkadas var mi sanki okumustum oyle bisey.eşimin ağzındada çıkmış sanırım. Ankarada olup kbb dr u onebilirseniz sevinirim

Yapılan bazı çalışmalar Gardasilin tedavi edici oldugunu göstermiş.Nasıl dicek olursanız ? 2-3 yıl sonra virüs ya temizleniyor tedavi olursanız ya da virüs yükü yok denicek kadar düşmeye başlıyor .Gardasil vurulduktan 2 yıl sonra gardasilin tedavi etmeye başladıgını ve nüksü tamamiyle bitirdigini söylüyorlar .Çünkü virüs 2 yıl sonra yok denicek kadar azaldıgı için aşı devreye giriyor.Riskli tip taşıyanlarda ise hpv 16 gibi bence nolursa olsun aşılanmalılar riskli tip taşıyosanız belki aşılanmak için virüs yükünüzün düşmesini bekleyebilirsiniz ama mutlaka ve mutlaka herkes Gardasil vurulmalı.
Interesting new information has recently become available with regard to the healing of genital warts in immunocompromised patients with a delay of about 2 years after HPV vaccination. It is thus possible that the vaccines might also have a therapeutic effect, particularly in these patient groups where the mechanism is totally unknown.

Arkadaşlar öncelikle herkese çok geçmiş olsun. Size içimi dökmek istiyorum. Beni sizler anlarsınız. Kısaca öykümü anlatayım: 25 yaşımda bir genç kızım. Bundan tam 1 sene önce klitorisimde minicik bir et parçası olduğunu farkettim ve bunu et beni sandım. 3 ay gecikmeli olarak jinekoloğa gittim ve direkt "kondilom bu HPV'den kaynaklı" dedi. Bir takım sorular sordu tabii ağzını yüzünü ekşiterek; Cinsel deneyimimi ve ağda salonlarına gidip gitmediğimi sordu. Evet gittiğimi ve bakire olduğumu söyledim. (Hatta bakireyim deyince azarladı bile "farketmez kapmışın işte" diye kızdı. Bakire olduğum için smear alamayacağını evlendiğimde ihmal etmeden smear testlerimi yaptırmam gerektiğini söyledi. Bu durumda ben bir şey yapamam cildiye'ye git dedi. (O güne hiç değinmeyim kötü bir muameleye tavırlara maruz kaldım çok ağladım hastane koridorlarında kendimi bir pislikmişim gibi hissettiren 2 doktor sağ olsun!) Cildiyeci bir şey sıkarak üstüne onu yaktı. Gelgelelim bugüne: 9 ay sonra tekrar siğil çıktı. Ama bu sefer farklı lezyon. Vajina girişime yakın yani dudakların içinde minicik aynı boyda kümeli şeffaf renkte sanki bir su toplamış baloncuklar gibi! Hpvsitesinde çok okumuştum sirke yöntemini ben de uyguladım elma sirkesi bastım açıkcası yandım da yandım! Doktora gidip bu muameleyi tekrar yaşamak kâbusum oldu. :'( Neyse bu lezyonlar 3 gece sirke basmamla birlikte eridimi noldu yoklar ama çoooooooook fena kaşıntım var. Özellikle geceleri sabaha karşı uyandırıyor kaşıntı tam vajina girişimde dudak içinde. Son 1 hafta zehir oldu! Arkadaşlar ben bakire olduğum için ne smear ne hpv dna ne tipleme hiçbiri hakkında bilgim yok! Kısmetse 2018 de evlenicem. Arkadaşlar çok mu geç kalırım o zamana kadar? :'( Çok korkuyorum çooook... Gardasil olmalı mıyım? 26 yaşına kadar etkili olduğu söyleniyor benim yaşım 25'e giricem 2 ay sonra... Dediğim gibi tipini bilmiyorum bakire olduğum için yapılmıyormuş. Arkadaşlar çok korkuyorum şuan ağlıyorum. :'( Lütfen banada bilgi verin Allah rızası için. Duacınızım.

Sizin paylaşımlarınızı okudum hepsini not ettim.
Şimdi hemen gidip GARDASİL olman gerekiyor cünkü siğil yapan tiplerde gardasil siğil nükslerini engelliyor şuan tedavini olup gardasilini yaptırırsan veya yaptırmıs olsaydın tekrarlamazdı diye düşünüyorum.Şimdi su kabarcıgı gibi diyosun bu lezyonlar böyle bembeyaz mı ya da kirli beyaz yoksa gerçekten su kabarcıgımı çünkü hsv2de asemptomatik olan ya da hafif geçirenlerde su kabarcıgı cıkıp bir haftaya falan geçiyor diye biliyorum ama sirke bastıktan sonra gitilerse siğil olabilir ya da herhangi bi cilt tahrişinden kaynaklanıyo da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…