Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Çinkoyla Siğil Tedavisi

PATIENTS AND METHODS: This was a placebo-controlled clinical trial. Eighty patients with viral warts (common, plantar and plane) were all resistant to all forms of treatment. Each patient had > 15 warts. Forty patients were treated by oral zinc sulphate at a dose of 10 mg kg(-1) daily up to 600 mg day(-1) and followed-up for resolution of their warts and for any evidence of recurrence for 2-6 months. Another 40 patients were given a placebo oral treatment in the form of glucose, and followed-up for the same period.

RESULTS: Only 23 patients of the first group (zinc treated) and 20 patients of the second group (placebo treated) completed the study. In all patients the serum level of zinc was low. In the zinc-treated group, the overall response was complete clearance of warts observed in 20 patients (86.9%) after 2 months of treatment. Fourteen patients (60.9%) showed complete disappearance of their warts after 1 month. Three patients (13.3%) failed to respond to the treatment after 2 months of therapy. The response to treatment was directly related to the increment in serum zinc level. No patient of the placebo-treated group showed any response.

Arkadaşlar bi de bu A vitamini içeren (retinoid) sivilce kremlerinden olan ROCCUTANE da siğil tedavisinde kullanılmış birçok calısmada .Hatta forumda denk gelmişssinizdir belki burda bi bayan 2-3 yıl arada siğilleri tekrarlamış en sonunda çok ünlü bi dermatologa gitmiş o da roccutane tedavisi yapmıs ona bi daha tekrarlamamış yıllarıdr

Buradan iki arkadaşın siğilleri düşmüş ikisinin de ortak özelligi B12 aşısı vurulmaları

Ama bunların hepsi doktor kontrolünde olması gerek o yüzden mutlaka kan tahlili yapıp eksiklerinizi belirleyin doktorunuz ona göre ek vitamin versin

791345"]Şimdi hemen gidip GARDASİL olman gerekiyor cünkü siğil yapan tiplerde gardasil siğil nükslerini engelliyor şuan tedavini olup gardasilini yaptırırsan veya yaptırmıs olsaydın tekrarlamazdı diye düşünüyorum.Şimdi su kabarcıgı gibi diyosun bu lezyonlar böyle bembeyaz mı ya da kirli beyaz yoksa gerçekten su kabarcıgımı çünkü hsv2de asemptomatik olan ya da hafif geçirenlerde su kabarcıgı cıkıp bir haftaya falan geçiyor diye biliyorum ama sirke bastıktan sonra gitilerse siğil olabilir ya da herhangi bi cilt tahrişinden kaynaklanıyo da olabilir[/QUOTE]

Evet Aralık ayında ilk dozumu vurulucam sisi95 Benimkiler beyaz, kirli beyaz değil sirke basınca söndüler. Değişik bir siğil lezyonu sanırım. Sirkeyi bastığım gecenin sabahı kontrol ederken affedersin ama vajinadan yoğun kıvamlı açık sarı kokusuz bir akıntı geldi bir dahada gelmedi bu akıntı. Birde bu hpv hormonları etkiler mi? 13 gün evvel reglmin 3. günü hormon tahlili yaptırdım Östrojen hormonum 13 geldi doktorum bunun düşük olduğunu ama önemli bir düşüş olmadığını söyledi ve diğer bütün hormonlarım normal düzeyde geldi. 1 ay evvelde Hemogram, biyokimya, eliza bütün testleri yaptırdım en son hepatit A-B aşımı tamamlamıştım zaten ondan Gardasil'e başlamamıştım neyseki her şeyim normal geldi ama alt değere yakın Vitamin B12: 311 (Referans A. 187-883) Vitamin D: 14.4 (Referans A. 13-50) Folik Asit: 3.8 (Referans A. 2.34-17.56) Ferritin: 8.84 (Referans A. 4.63-204) gibi. Vitamin ihtiyacım veya kansızlığımın olmadığını söyledi doktor. Sadece çinko'ya baktırmadım.

Evet Aralık ayında ilk dozumu vurulucam sisi95 Benimkiler beyaz, kirli beyaz değil sirke basınca söndüler. Değişik bir siğil lezyonu sanırım. Sirkeyi bastığım gecenin sabahı kontrol ederken affedersin ama vajinadan yoğun kıvamlı açık sarı kokusuz bir akıntı geldi bir dahada gelmedi bu akıntı. Birde bu hpv hormonları etkiler mi? 13 gün evvel reglmin 3. günü hormon tahlili yaptırdım Östrojen hormonum 13 geldi doktorum bunun düşük olduğunu ama önemli bir düşüş olmadığını söyledi ve diğer bütün hormonlarım normal düzeyde geldi. 1 ay evvelde Hemogram, biyokimya, eliza bütün testleri yaptırdım en son hepatit A-B aşımı tamamlamıştım zaten ondan Gardasil'e başlamamıştım neyseki her şeyim normal geldi ama alt değere yakın Vitamin B12: 311 (Referans A. 187-883) Vitamin D: 14.4 (Referans A. 13-50) Folik Asit: 3.8 (Referans A. 2.34-17.56) Ferritin: 8.84 (Referans A. 4.63-204) gibi. Vitamin ihtiyacım veya kansızlığımın olmadığını söyledi doktor. Sadece çinko'ya baktırmadım.[/QUOTE]
Canım sirkeyi bastıgın an akıntı gelir zaten sirke mantarda yapıyo bende bakireyim dış yüzeye sirkeyi basınca vajinaya aşırı akıntı yapıyo mantar oluyosun hatta cok sürersen.Benimki de bembeyazdıı sonra zamanla kalınca kirli beyaz oluyodu ama bildigin bembeyaz cıkmıştı .1 yıl gii bi sürede hem de bakiresin hormonlarını etkileyebilicegini düşünmüyorum imkansız .Baktırdıgın B12 ,Folik Asit,D vitamini ve Demir bunların hepsi direk siğilin tedavisinde kullanılan vitaminler ve sende hepsi düşük cıkmıs.Bence gardasilini hemen vurulduktan sonra bi dahiliye doktoruna git durumu anlat ; sana verebiliyosa b12 aşısı versin , D vitamini ampülü yazsın bi de iyi bi multivitamin al doktor önerisiyle her gün de 1 bardak portakal suyu bol bol meyve sebze ye

Ankara'da siğil yaktırıp memnun kalanlar varmı?varsa o kliniklerin isimlerini burda paylaşabilirlermi koter tedavisi uygulayan biyer bulan varmı ?

Benim fikrimce degildir.hem hpv hem hsv sahibi biri olarak yaziyorum.. ucuklarda sivi dolu oluyo genelde.benim sigillerde su dolu cikmadi suana kadar. Birde bugun bi dr agizda cikmasi milyonda bir oda sen olmazsin demis esime
Aynen patladı ben bide damaklarımı yiyorum bu şişliğe anlam veremedim hemen sıvı aktı bakıyorum biraz iz var umarım hpv değildir..

Canım sirkeyi bastıgın an akıntı gelir zaten sirke mantarda yapıyo bende bakireyim dış yüzeye sirkeyi basınca vajinaya aşırı akıntı yapıyo mantar oluyosun hatta cok sürersen.Benimki de bembeyazdıı sonra zamanla kalınca kirli beyaz oluyodu ama bildigin bembeyaz cıkmıştı .1 yıl gii bi sürede hem de bakiresin hormonlarını etkileyebilicegini düşünmüyorum imkansız .Baktırdıgın B12 ,Folik Asit,D vitamini ve Demir bunların hepsi direk siğilin tedavisinde kullanılan vitaminler ve sende hepsi düşük cıkmıs.Bence gardasilini hemen vurulduktan sonra bi dahiliye doktoruna git durumu anlat ; sana verebiliyosa b12 aşısı versin , D vitamini ampülü yazsın bi de iyi bi multivitamin al doktor önerisiyle her gün de 1 bardak portakal suyu bol bol meyve sebze ye[/QUOTE]
Teşekkür ederim cevabın için sisi95 Muhakkak gittiğimde belirticem.

Teşekkür ederim cevabın için sisi95 Muhakkak gittiğimde belirticem.[/QUOTE]
Birde enfeksiyon hastalıkları bölümüne gitsem olmaz mı? Dahiliye'ye mi gidicem?

Canım sirkeyi bastıgın an akıntı gelir zaten sirke mantarda yapıyo bende bakireyim dış yüzeye sirkeyi basınca vajinaya aşırı akıntı yapıyo mantar oluyosun hatta cok sürersen.Benimki de bembeyazdıı sonra zamanla kalınca kirli beyaz oluyodu ama bildigin bembeyaz cıkmıştı .1 yıl gii bi sürede hem de bakiresin hormonlarını etkileyebilicegini düşünmüyorum imkansız .Baktırdıgın B12 ,Folik Asit,D vitamini ve Demir bunların hepsi direk siğilin tedavisinde kullanılan vitaminler ve sende hepsi düşük cıkmıs.Bence gardasilini hemen vurulduktan sonra bi dahiliye doktoruna git durumu anlat ; sana verebiliyosa b12 aşısı versin , D vitamini ampülü yazsın bi de iyi bi multivitamin al doktor önerisiyle her gün de 1 bardak portakal suyu bol bol meyve sebze ye[/QUOTE]
Canım bu b12 aşısı tek doz mu? Aşı ile ilgili bir şey bulamadım da İğnesi varmış her gün vurulmalık iğne fobim varda (

kızlar sonucum geldi hpv tip 6 ...
Gözünüz ayďın. :) Tip 6 basit siğil yapan tip. Şanslısınız. Darısı bizlerin başına. Ben tipini bilmiyorum öğrenmem içinde evlenmeyi bekliyorum inşaAllah 2 seneye öğrenicem. Madem bu virüs ben de var 6-11 olsun bari diye dua ediyorum. En büyük korkum 16-18-31 falan. 6 dese bana doktor bu bile derin bi oh çekmeme yeter. :)

ya kızlar ben lazerle yaktırmıştım bende tekrar çıkar gibi oldu bende podofil sürdüm baya yere şimdi o bölgem buruşuk deri gibi baya da oldu ya geçer mi ki bu hali biraz deformasyonu bekliyodum da şu an çok fena yani

ben ne ypayım..tip 16 oldu mu cin1....
doktor smear için 6 ay bekleyecez yapacak birsey yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…