Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ketemde aşıda mı ücretsiz ?
Hayır aşı ücretli her yerde herhangi bi doktora reçetelet eczaneden al yine herhangi bi tıp merkezinde vs hemşireye gidiyosun eczaneden aldıgın gardasille o sana vuruyor hemen.Her dozu almaya gittiginde 300 tl veriyosun 0,2.,6. Ayda yani üç kere 300 tl vermiş olucaksın 6.ayın sonunda

Ben de siğile sirke bastım canım kaşıntı mahvetti batikon sürüp kurutcam bu gece bakalım nolcak
Sirkeye su koymayın çünkü oranın nemli kalmaması gerek en azından onun yerine mineral suyu koyun bi kısmına yabancı forumların bazılarında da Elma Sirkesi+Mineral Suyu+Kil karışımı çok iyi diyolar

Hpv aşısı vurulduktan belli bi süre sonra siğilleri tedavi ediyor ;
widespread warts had not received treatment for her warts for 10 years, but many of her warts cleared about six months after she received the HPV vaccine.

However, it's possible for warts caused by HPV to just go away on their own, so more research is needed to confirm that the vaccine is indeed responsible for these cases, Stern said.

And not all people who receive the HPV vaccine have their warts disappear. A 2013 study of six people with genital warts found that all of the patients had their warts come back after they received the HPV vaccine. Moreover, a 2007 study of more than 2,000 women with genital HPV infections found that the HPV vaccine did not accelerate the speed at which the women's bodies cleared the infection.

çok pahalıymıs

Ya da hassas yer dedigin klitoristeyse dondurtabilirsin daha rahat olur doktor o bölgeyi dondurur zaten o kadar hassas yerdeyse kriyo yaparlar

Benimkide klitoriste çıkmıştı üstüne bir şey sıkıp eritmişti veya yakmıştı yani 3 fıs yaptı her fısta küçülüyordu siğil zaten minikti yok oldu

Kızlar ben Nutriglucan var beta glukan içeriyor her tabletinde 385 mg b-glukan çok yüksek ve hpvde aynı ila gibi etki edicegine inanıyorum ama hiçbir yerde yok Almanyada sanırım firması türkiyede depolara baktırıyorum eczanelere yok hiçbir yerde.Bi de arkadaşlar siğillerinin yıllar sonra tekrarlamamasını isteyenler kesinlikle GARDASİL aşısını olsun bakın aşı virüs yükünüz düştükten sonra tedavi edici olarak devreye giriyor ortalama 2 yıl sonra .Ayrıca partnerinde de hpv olanlar virüs yükünün artmaması için prezervatif kullansın ve ilişki sonrası duş alsın sakın jilet kullanmayın hem karşı tarafa hem kendinize hastalık bulastırırsınız .Virüs yükünün artmaması için virüsün daha hızlı temizlenmesi için aşınızı vurulun .

Aşınızı vurulduktan sonra ayrıca nükslerin azaldıgını görüceksiniz aşı 1-2 yıl sonra virüs zayıflayınca temizlenmesine yardım ediyo tedavi edici özelligi sonradan çıkıyor

Gecende yazmistim eşimin agzinda varmis diye. Dogru cikti.bugun prof bi dra gittik ankarada. Ama adam ozgecmis aldi pek bilgide vermedi.ankarada önerebileceğiniz bu konuda bilgili iyi bi dr ariyoruz kendisine.

Biokadin (tentürdiyot) sürdüm vajina dudaklarına, girişine kadar hatta kaşınmasa bile dış taraflarada üstüne fön mak. kuruttum, bıçak gibi kesti kaşıntıyı valla artık rahat uyuyabilirim

Biokadin (tentürdiyot) sürdüm vajina dudaklarına, girişine kadar hatta kaşınmasa bile dış taraflarada üstüne fön mak. kuruttum, bıçak gibi kesti kaşıntıyı valla artık rahat uyuyabilirim
Canım cok sevindim sende de işe yaramasına.O seni bi. 5-6 saat idare eder ondan sonra tekrar sirkele iyice bastırarak sirkenin üstüne de yine tendürdiyot sürüp fön makinasıyla iyice oranı kurut böyle tekrarla başladıgı an .Bi de genital temizleme jeli al çok kaşınırsa o jelle yıkadıktan sonra ılık suyla bu işlemeleri tekrarla

Çok sağ ol canım. Senden öğrenmiştim bu bilgiyi hiçbir yerde okumamıştım çok sağ ol gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…