Hayır aşı ücretli her yerde herhangi bi doktora reçetelet eczaneden al yine herhangi bi tıp merkezinde vs hemşireye gidiyosun eczaneden aldıgın gardasille o sana vuruyor hemen.Her dozu almaya gittiginde 300 tl veriyosun 0,2.,6. Ayda yani üç kere 300 tl vermiş olucaksın 6.ayın sonundaketemde aşıda mı ücretsiz ?
Saf sirke surmuyorun ben canım sirkeli şu yapıyorum çok iyi geliyor
Sirkeye su koymayın çünkü oranın nemli kalmaması gerek en azından onun yerine mineral suyu koyun bi kısmına yabancı forumların bazılarında da Elma Sirkesi+Mineral Suyu+Kil karışımı çok iyi diyolarBen de siğile sirke bastım canım kaşıntı mahvetti batikon sürüp kurutcam bu gece bakalım nolcak
çok pahalıymısVe mutlaka GARDASİL aşınızı olun ve çocuklarınızı aşılatın ! 3 doz 0,2,6.aydan sonra koruma başlıyor.Ve gardasil 3.dozdan sonra siğili ya bitiriyo ya da nüksleri aşırı azaltıyo.Ayrıca gardasilin tedavi edici etkisi 2 yıl sonra başlıyo diyor bazı calısmalar her dozu 300 tl doktora yazdırıp eczaneden alıyosunuz reçeteyle sonra istediginiz saglık kurumunda hemşireye vurduruyorsunuz
Su yerine mineral suyu al marketten onunla karıstır daha iyi
Nasıl yeni klitoris bagırsak içi vajina içi ? Hepsi yakılıyor bildiğinBenim sigiller yakilmiycak yere yerleşmişler
Benim sigiller yakilmiycak yere yerleşmişler
Ya da hassas yer dedigin klitoristeyse dondurtabilirsin daha rahat olur doktor o bölgeyi dondurur zaten o kadar hassas yerdeyse kriyo yaparlarNasıl yeni klitoris bagırsak içi vajina içi ? Hepsi yakılıyor bildiğin
Ya da hassas yer dedigin klitoristeyse dondurtabilirsin daha rahat olur doktor o bölgeyi dondurur zaten o kadar hassas yerdeyse kriyo yaparlar
Kriyo yapmışlarr sprey gibi olanBenimkide klitoriste çıkmıştı üstüne bir şey sıkıp eritmişti veya yakmıştı yani 3 fıs yaptı her fısta küçülüyordu siğil zaten minikti yok oldu
Benim sigiller yakilmiycak yere yerleşmişler
Kriyo yapmışlarr sprey gibi olan
Canım cok sevindim sende de işe yaramasına.O seni bi. 5-6 saat idare eder ondan sonra tekrar sirkele iyice bastırarak sirkenin üstüne de yine tendürdiyot sürüp fön makinasıyla iyice oranı kurut böyle tekrarla başladıgı an .Bi de genital temizleme jeli al çok kaşınırsa o jelle yıkadıktan sonra ılık suyla bu işlemeleri tekrarlaBiokadin (tentürdiyot) sürdüm vajina dudaklarına, girişine kadar hatta kaşınmasa bile dış taraflarada üstüne fön mak. kuruttum, bıçak gibi kesti kaşıntıyı valla artık rahat uyuyabilirim
Canım cok sevindim sende de işe yaramasına.O seni bi. 5-6 saat idare eder ondan sonra tekrar sirkele iyice bastırarak sirkenin üstüne de yine tendürdiyot sürüp fön makinasıyla iyice oranı kurut böyle tekrarla başladıgı an .Bi de genital temizleme jeli al çok kaşınırsa o jelle yıkadıktan sonra ılık suyla bu işlemeleri tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?