Burda bir arkadaş Ankara Hera Kliniğe gitmiş çok memnundu bikac sayfa ötede yazıyodu ona bi sor istersen.Bi de @hel_in var forumda o geçirip atlatmış Ankaradaydı o da sana bilgi verebilir .
1.Şimdi kadın doğum-dermatolog-genel cerrah.Kadın doğumcular ve cerrahlar Koter veya lazerle yakıyor.Dermatologlar kriyoylar donduruyolar.Hangisi daha iyi diceksen : koter veya lazerden sonra tekrarlama oranı daha düşük.Koter lazere göre daha acılı bi işlem .Lazerde aynı gün kalkıp gidiyosun acısı yok diyebilirim.Koterde ve lazerde sakın genel anestezi vericez diyen doktora güvenmeyin yatma ve anestezi parası almak için yapıyolar lokal anestezi yaptırın eğer siğiliniz çok değilse lokalde o bölgeyi sadece uyusturuyolar uyanık oluyosunuz.
2.Şimdi bayan olarak eşinizin sürüntü yaptırması bişeyi değiştirmicek hatta onda cıkmayabilir bile erkeklerde cogunlukla belirti bile olmuyo.
3.Önemli olan sizin smear aldırırken smear alınan cubuktan yani rahim ağzında Hpv Dna Tiplendirimesi istiyorum demeniz.Yani dıştaki siğilden parca aldırıp baktırmayın sakın dıştaki tip önemli değil siğili zaten düşük riskli iki tip yapıyo.Önemli olan rahim ağzınızdan alınıcak sürüntüde riskli tip olup olmaması.sizde riskli tip cıkıp cıkmaması yani eşinizde olması değil.
4.Eğer sizde riskli tip olan tip16-18 cıkmazsa yapmanız gereken şey direk Gardasil aşı olmak .0,2,6.ay vurulucaksınız.Bu 3 dozdan sonra korunuyosunuz.
Canım eğer cildiyeye giderse cildiyeciler kriyo yapıyo yani donduruyo ; ama genel cerrah ve kadın dogumcular ya koterle ya da lazerle yakıyolar.Eşinde ya kadın doguma sorsun ya da genel cerraha gitsin direk yaktırmak için .Eğer geniş çaplı lazer veya koterle yakılırsa nüksler azalıyo dondurma da iyi ama dondurma da tekrar etme olasılıgı daha yüksek her iki hafta bir gitmesi gerekebilir ama yaktırmada ortalama 1-2 ayda cıkıyo zamanla bitiyo.
çok açıklayıcı olmuş. çok teşekkür ederim. smear alınırken bir şey cıkacak mı bılmesem de gene de tipleme istiyorum mu dıyecegım?
ben kadın doguma mı muayene olacagım ? peki eşimde mi kadın doğuma gidecek yoksa cildiyeye mi ?
Ben sirke mantar yapıyo vajianada fazlası sirke sürdükten sonra batikon ki batikon mantarı önlüyo şişesinin arkasında da yazıgo zaten mantar yapan bakterilerde de etkili oldugu sirke üstüne batikon sürüp kurutuyosun fön makinasıyla ya da hemen git mantar için papatya özlü bi jel vardı ya da sebamed intim jelle yıka benim kronik mantarım vardı bunlar cok iyi geldiHanımlarrrrr bir şey sorucam: Vajinasına dudak ve giriş kısmına BATİKON süren var mı? Kaşıntıyımı ne alıyormuş. Ben yoksa delircem şimdi gidip eczaneden alcam aayyyySüren vaaaaaaaaar mı???
Ben sirke mantar yapıyo vajianada fazlası sirke sürdükten sonra batikon ki batikon mantarı önlüyo şişesinin arkasında da yazıgo zaten mantar yapan bakterilerde de etkili oldugu sirke üstüne batikon sürüp kurutuyosun fön makinasıyla ya da hemen git mantar için papatya özlü bi jel vardı ya da sebamed intim jelle yıka benim kronik mantarım vardı bunlar cok iyi geldi
Hayırr enjektörle değil spreyle diyosundur o sirke için batikonu alıcaksın pamuga döküp siliyosun o kuruyo zaten ya da fön makinasıyla kurutBatikonu ne ile sürücem sisi95? Yani pamukla mı yoksa enjektörle damla damla sıkın diyende okudum :/
Bi de ben coriolus mrl için sitesinde üye ol gibi bişeye tıklamıştım bana sürekli mail gönderiyolar yapılan calısmaları en son dün bi çalışma göndermişler mantarların neden hastalıgın tedavisinde etkili olduguyla ilgili çünkü içerisinde çok yüksek antioksidan sitokrom enzimleri ve beta glukandan dolayı diyor.Bizde de doktorların bir çok beta glukan olarak İmmuneks öneriyo hpv tedavisinde ama size beta glukan içeren alternatifleri olarak hepsini ve içeriğindeki beta glukan miktArlarını yazıyorum;
1.İmmuneks = sadece 10 mg beta glukan içeriyor bir tablette
2.İmmuneks Plus=20 mg içeriyor 1 tablette ama içeriginde C vitamini de var C vitamini (kusburnu özütü,portakal suyu,mandalina,limon gibi) beta glukan emilimini arttırıyor yani iyi bişey
3.Imutor =100 mg beta glukan içeriyor 1 tabletinde
4.Ligone Beta Glukan=100 mg beta glukan probiyotik ve bütün vitaminleri içeriyor
5.Immuzinc=10 mg beta glukan,çinko yüksek miktarda ekinezya içeriyor biliyosunuz ki ekinezya ve çinko da hpv tedavisinde kullanılıyor
6.NUTRİGlucan= 385 mg beta glukan yüksek c vitamini ve bazı vitaminleri içeriyor.Nutriglucanı yeni buldum betaglukan içerigi cok iyi Alman firması Türkiyede var mı bilmiyorum fiyatı biraz yüksek ama anladıgım kadarıyla çıkmış olan ve cıkıcak olan hpv ilacının asıl etkisi içerigindeki yüksek miktar beta glukana ve antioksidan enzimlere baglı
Tamam canım çok sağ ol almaya uçuyoruuum eczaneye şuanHayırr enjektörle değil spreyle diyosundur o sirke için batikonu alıcaksın pamuga döküp siliyosun o kuruyo zaten ya da fön makinasıyla kurut
Rica ederim canım ben cok faydasını gördüm umarım sende görürsün mantardan kasıntıdan yıllarca cok cektim cünkü :)Tamam canım çok sağ ol almaya uçuyoruuum eczaneye şuan
7.Nutri Glucan Pulver=Bu da toz hali 1 saşede 400 mg beta glukan içeriyorBi de ben coriolus mrl için sitesinde üye ol gibi bişeye tıklamıştım bana sürekli mail gönderiyolar yapılan calısmaları en son dün bi çalışma göndermişler mantarların neden hastalıgın tedavisinde etkili olduguyla ilgili çünkü içerisinde çok yüksek antioksidan sitokrom enzimleri ve beta glukandan dolayı diyor.Bizde de doktorların bir çok beta glukan olarak İmmuneks öneriyo hpv tedavisinde ama size beta glukan içeren alternatifleri olarak hepsini ve içeriğindeki beta glukan miktArlarını yazıyorum;
1.İmmuneks = sadece 10 mg beta glukan içeriyor bir tablette
2.İmmuneks Plus=20 mg içeriyor 1 tablette ama içeriginde C vitamini de var C vitamini (kusburnu özütü,portakal suyu,mandalina,limon gibi) beta glukan emilimini arttırıyor yani iyi bişey
3.Imutor =100 mg beta glukan içeriyor 1 tabletinde
4.Ligone Beta Glukan=100 mg beta glukan probiyotik ve bütün vitaminleri içeriyor
5.Immuzinc=10 mg beta glukan,çinko yüksek miktarda ekinezya içeriyor biliyosunuz ki ekinezya ve çinko da hpv tedavisinde kullanılıyor
6.NUTRİGlucan= 385 mg beta glukan yüksek c vitamini ve bazı vitaminleri içeriyor.Nutriglucanı yeni buldum betaglukan içerigi cok iyi Alman firması Türkiyede var mı bilmiyorum fiyatı biraz yüksek ama anladıgım kadarıyla çıkmış olan ve cıkıcak olan hpv ilacının asıl etkisi içerigindeki yüksek miktar beta glukana ve antioksidan enzimlere baglı
Hanımlarrrrr bir şey sorucam: Vajinasına dudak ve giriş kısmına BATİKON süren var mı? Kaşıntıyımı ne alıyormuş. Ben yoksa delircem şimdi gidip eczaneden alcam aayyyySüren vaaaaaaaaar mı???
5.Rahim ağzından alınıcak sürüntü örneği için iyi bi yerde smear aldırmanızı öneririm.Üniversite hastanelerinde bu işlemi ücretsiz yapıyolar.Rahimden Hpv Dna Tiplendirilmesi istiyorum diyim rahme riskli tip bulasıp bulasmadıgını görmek icin riskli tipleri arıyolar tip16-18 cıkmadıysa derhal aşı olun hatta aşıyı herhalukarda olun cünkü bazı calısmalarda aşının yaklasık 2 yıl sonra tedavi edici özelliginin başladıgını gösteren bazı calısmalar var.30 yaş üstüyseniz Ketemde de ücretsiz
ketemde aşıda mı ücretsiz ?5.Rahim ağzından alınıcak sürüntü örneği için iyi bi yerde smear aldırmanızı öneririm.Üniversite hastanelerinde bu işlemi ücretsiz yapıyolar.Rahimden Hpv Dna Tiplendirilmesi istiyorum diyim rahme riskli tip bulasıp bulasmadıgını görmek icin riskli tipleri arıyolar tip16-18 cıkmadıysa derhal aşı olun hatta aşıyı herhalukarda olun cünkü bazı calısmalarda aşının yaklasık 2 yıl sonra tedavi edici özelliginin başladıgını gösteren bazı calısmalar var.30 yaş üstüyseniz Ketemde de ücretsiz
Rica ederim canım ben cok faydasını gördüm umarım sende görürsün mantardan kasıntıdan yıllarca cok cektim cünkü :)
Su yerine mineral suyu al marketten onunla karıstır daha iyiSaf sirke surmuyorun ben canım sirkeli şu yapıyorum çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?