- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
iyi de ilkçocuğum ilişkiye girmeden oldu, ikincisi neden olmasıncocugunuz var ve ilişkiye girmeden ve boşalmandan hamile mı kalabılırmıyım dıye soruyorsunuz. bukadar bilincizlşk olamaz
ilişkiye girmeden cocuk olmaz tam girmemiştir spermi akmıştır. üstelik ne tuhaf bir evliliginiz var ayda bir sürtünerek. tedavi olun. her sabrın bır sonu vardıriyi de ilkçocuğum ilişkiye girmeden oldu, ikincisi neden olmasın
vucüttan salgılanan gözle görülmeyen spermiçermeyen o kadar sıvı var ki o sebeple sordum
ben hemen hamile kaldım o şans işi ama boşalmadan olmuyor bu iş. konu sahıbı meryem ana herhaldeSasırtıcı. Millet yıllarca ugrasiyo. Mesela ben ilk cocugumu bir sene ugrastim. Nasil sürtünerek hemde boşalmadan hamile olunuyor yaa. Allahın işi.
oğlum o şekilde oldu, bir vahinismuslu çocuk sahibiolabilir, yatağında mışılmışıluyuyan kocaman biroğlum varilişkiye girmeden cocuk olmaz tam girmemiştir spermi akmıştır. üstelik ne tuhaf bir evliliginiz var ayda bir sürtünerek. tedavi olun. her sabrın bır sonu vardır
benimde ilk cocugum öyle oldu. ama yarı girdi hic girmeden yad sperm akmadan bu iş olmazoğlum o şekilde oldu, bir vahinismuslu çocuk sahibiolabilir, yatağında mışılmışıluyuyan kocaman biroğlum var
hayırSen sadece surtundugunu dusunmus olabilir misin ilk cocukta
mutlaka zevk suyu sperm akmistir yoksa meryem ana ilan edelim sizi. kocan seni sonunda aldatir yada bosar. boyle evlılık olmaz bir an önce tedavi ol
beni birteksiz anladınız, bilmediğim birakıntı birsıvı vs ile olabilirmi ya da Allah 2.çocuğu bize vermek istemişmidir?herşey bahane çünküAnladım ben sizi. Doğru insanların zevk suyu dediği az miktarda sperm içeren bir sıvı var ama tam birleşme olduğunda bile hamilelik ihtimali düşük onunla sürtünme yoluyla zannetmiyorum hamile kalınabileceğini.
ilkinde evet oldu, ben şimdikini diyorum acaba bişi bulaşmışmıdırmutlaka zevk suyu sperm akmistir yoksa meryem ana ilan edelim sizi. kocan seni sonunda aldatir yada bosar. boyle evlılık olmaz bir an önce tedavi ol
Valla bana da ilginc geldi. Hadi surtunerek oldu diyelim ama bosalmadan tabiki de olmaz. o kadar da degil diye dusunuyorum
Orasını bilemeyiz tabiki. Hakkınızda hayırlısı olsun.beni birteksiz anladınız, bilmediğim birakıntı birsıvı vs ile olabilirmi ya da Allah 2.çocuğu bize vermek istemişmidir?herşey bahane çünkü
ilkinde boşalma oldu, ben şimdiki durumiçin konuşmuştumValla bana da ilginc geldi. Hadi surtunerek oldu diyelim ama bosalmadan tabiki de olmaz. o kadar da degil diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?