vajinismus ve hamilelik.

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
vajinismus hastasıyım, geçen ay eşimle sürtünme yoluyla sadece bir kez birliktelik yaşadık, boşalma vs olmadı(çocuk istemiyoruz).
ilk çocuğumuz da aynı yolla oldu, 15 gün içerisinde olmuştu, gerçi çocuğumun olmasını bilinçli olarak istemiştim.
sorum şu adetim 6gün gecikti, göğüslerim hassas, sizce sadece bir ilişkiyle, üstelik boşalma da olmadı, hamilelik oluşur mu?
teşekkür ederim.

iyi de ilkçocuğum ilişkiye girmeden oldu, ikincisi neden olmasın
vucüttan salgılanan gözle görülmeyen spermiçermeyen o kadar sıvı var ki o sebeple sordum
ilişkiye girmeden cocuk olmaz tam girmemiştir spermi akmıştır. üstelik ne tuhaf bir evliliginiz var ayda bir sürtünerek. tedavi olun. her sabrın bır sonu vardır

Sasırtıcı. Millet yıllarca ugrasiyo. Mesela ben ilk cocugumu bir sene ugrastim. Nasil sürtünerek hemde boşalmadan hamile olunuyor yaa. Allahın işi.
ben hemen hamile kaldım o şans işi ama boşalmadan olmuyor bu iş. konu sahıbı meryem ana herhalde

Canim cok ilginc olmus hem vajinismus hastasinin hemde cocugun olmus. Bu Allahin bi lutfu bence sana. :)
Demekki vucudun bukadar hassas ve neden olmasin? Ama bosalma olmadi demissin ozaman gecikmistir korkma bisey olmaz

Anladım ben sizi. insanların zevk suyu dediği az miktarda sperm içeren bir sıvı var ama tam birleşme olduğunda bile hamilelik ihtimali düşük onunla sürtünme yoluyla zannetmiyorum hamile kalınabileceğini.

Son düzenleme:
beni birteksiz anladınız, bilmediğim birakıntı birsıvı vs ile olabilirmi ya da Allah 2.çocuğu bize vermek istemişmidir?herşey bahane çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…