vajinismus ve hamilelik.

Sonra yazinca sevgili Mune m cimbizliyor ama dayanamayacagim.
M mandalinalimon bu nasil bir C vitamini eksikligidir boyle. Buraya oyle yorumlar yaziyorsunuz ki sonra yeni bir uye yazinca fakesin, surtunmeyle hamile kalinir mi, yok ic camasirimdan gecer mi?lerle ugrasiyoruz.
Arastirmayanlar gercek sanacak.
Alttan surtunursen bebegi dogurursun, oral yapip yutarsan bebegi kusarsin!

bunda sorun yok, diyorum ki bir defa ile bebek olur mu,boşalma da gözle görmedim dedim, zaten sürtünerekçocuk olduğunu biliyorum,oğlum öyleoldu

ayrıca konu fake ya da eğlenmek içinaçtığımbirkonu değil, kafamı kurcalıyor, yeni bir bebek, ne biliyim, yine o hamileleik günlerim ve doğum, güzel hissettiriyor, daha bir kadın olduğumu anne olduğumu hisseidyorum.çok güzel duygular
oğluma da üzülüyorum, ilgi bölnecek, kıskanırmıüzülürmü ne biliyim ama ben hamilelik olayını bayağı sevmiştim

Biz boşuna amuda kalkmayalım madem böyle kolay oluyor. Ayrıca 6 gün geçmiş ve kan testi yaptırmadınız daha, enteresan. Biz nereden bilelim sorunuzun cevabını?

Biz boşuna amuda kalkmayalım madem böyle kolay oluyor. Ayrıca 6 gün geçmiş ve kan testi yaptırmadınız daha, enteresan. Biz nereden bilelim sorunuzun cevabını?
ayrıca ben polikistik over hastasıyım, hamileyken de öyleydim, şimdikan testi yaptıracağım, çocukçıkmıcak ki büyük ihtimal öyle olurmoralim bozulur, onunumudu bile güzelaslında
bilinçli olarakçocuk yapmaya çalışmıyoruz,eşimistemiyor,ben de çocuk olursa iyi olur diyorum içimden

Anal yapınca noluyo

Mandalina hamilesin canım hemde ikiz.

neden tedavi olmuyorsunuz?
surtunmeylede hamile olunur ,eger bosaldiysa erkek.erkekten gelen zevk suyuylada dusuk ihtimal bile olsa olunabilir.
yinede israrla tedavi yontemlerini arastirip uygulamanizi soyluyorum.esinizede sizede
yazik

Anlaşılabileceğimi düşünerek sormuştum bu kadar mahremimi, sanırım ki hata yaptım, beni kimse anlamayacak sanırım, Allah isterse beşiz deolur o ayrı konuda, unutmayalım Allah birsu damlasından yarattı insanı, gözle görülmeyen birhücre yeterli, ayrıca analilişkiden deçocukolabilir, yeterki meni vajinaya bulaşmasın, sadece bir damla yeterli, böyle hassas konularda dalga geçilmesine karşıyım, olay cinsellik değil, bebek, Allahın yarattğı bir varlık, çocuğun olumsürecini ben hiç komik bulmuyorum, yaradan Allahtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…