- Konu Sahibi mandalinalimon
-
bız nerden bilelelim test yapınilkinde boşalma oldu, ben şimdiki durumiçin konuşmuştum
sürtünme yoluyla oldu ve halen bakireyim.garip ama gerçek...Aslında 2.çocuğu istiyorum, eşim istemiyor...Allah eğer yine çocuk verirse bu demektir ki bizi gerçekten seviyorIlk cocugunuz iliskiye girmedenmi oldu Allahim daha neler duyacagiz
olasılığı az görüyorum ve hastaneye gitmek külfetbız nerden bilelelim test yapın
bunda sorun yok, diyorum ki bir defa ile bebek olur mu,boşalma da gözle görmedim dedim, zaten sürtünerekçocuk olduğunu biliyorum,oğlum öyleolduSonra yazinca sevgiliMune m cimbizliyor ama dayanamayacagim.
M mandalinalimon bu nasil bir C vitamini eksikligidir boyle. Buraya oyle yorumlar yaziyorsunuz ki sonra yeni bir uye yazinca fakesin, surtunmeyle hamile kalinir mi, yok ic camasirimdan gecer mi?lerle ugrasiyoruz.
Arastirmayanlar gercek sanacak.
Alttan surtunursen bebegi dogurursun, oral yapip yutarsan bebegi kusarsin!
ayrıca konu fake ya da eğlenmek içinaçtığımbirkonu değil, kafamı kurcalıyor, yeni bir bebek, ne biliyim, yine o hamileleik günlerim ve doğum, güzel hissettiriyor, daha bir kadın olduğumu anne olduğumu hisseidyorum.çok güzel duygularSonra yazinca sevgiliMune m cimbizliyor ama dayanamayacagim.
M mandalinalimon bu nasil bir C vitamini eksikligidir boyle. Buraya oyle yorumlar yaziyorsunuz ki sonra yeni bir uye yazinca fakesin, surtunmeyle hamile kalinir mi, yok ic camasirimdan gecer mi?lerle ugrasiyoruz.
ayrıca ben polikistik over hastasıyım, hamileyken de öyleydim, şimdikan testi yaptıracağım, çocukçıkmıcak ki büyük ihtimal öyle olurmoralim bozulur, onunumudu bile güzelaslındaBiz boşuna amuda kalkmayalım madem böyle kolay oluyor. Ayrıca 6 gün geçmiş ve kan testi yaptırmadınız daha, enteresan. Biz nereden bilelim sorunuzun cevabını?
ilişkiye girmeden amaboşalarakçocuk oluyor ve benim oldu, tebrik içinteşekkür ederim, ihtimaldüşüktü ama Rabbimden istedim oğlumu, dua ettim, Allah da verdi...yürekten istemiştimİlişkiye girmeden hatta bosalma olmadan çocuk sahibi mi oldunuz ?Tebrik ediyorum.
Anal yapınca noluyoSonra yazinca sevgiliMune m cimbizliyor ama dayanamayacagim.
Onu yazacaktim da bani garantilemeyeyim dedim, sonra usluptan gidiveririm.Anal yapınca noluyo
Mandalina hamilesin canım hemde ikiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?