- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
konu tamamen gerçektir,kafa bulmuyorum, estağfurullahBence bu bi fake hesabi ve herkesle kafa buluo bence ...benim gorusum ...
korkularım var henüz hazır değilim tedaviiçinneden tedavi olmuyorsunuz?
surtunmeylede hamile olunur ,eger bosaldiysa erkek.erkekten gelen zevk suyuylada dusuk ihtimal bile olsa olunabilir.
yinede israrla tedavi yontemlerini arastirip uygulamanizi soyluyorum.esinizede sizede
yazik
bennormal doğumistedim, doktor vajinismustan ötürü sıkıntılı olur, rahmin yırtılabilir dedi, hatta okadar sıkıntılıydım ki, belden aşağısını hissetmiyordumona rağmen muayene olamadım, belimde kateter vardı düşününPeki normal dogum mu yaptiniz dicem ama sanmiyorum.
bennormal doğumistedim, doktor vajinismustan ötürü sıkıntılı olur, rahmin yırtılabilir dedi, hatta okadar sıkıntılıydım ki, belden aşağısını hissetmiyordumona rağmen muayene olamadım, belimde kateter vardı düşünün
ilahi...oğlum o şekilde oldu, bir vahinismuslu çocuk sahibiolabilir, yatağında mışılmışıluyuyan kocaman biroğlum var
ben çok absürd bişimi sordum, hayat kadar gerçek benim bebeğim.ilahi...
iyi de ilkçocuğum ilişkiye girmeden oldu, ikincisi neden olmasın
vucüttan salgılanan gözle görülmeyen spermiçermeyen o kadar sıvı var ki o sebeple sordum
ben zevk suyundan bahsetmiştim,çok az da olsa spermiçerir, ve gözle görülmezVucuttan salgilanan sperm icermeyen siviyla nasil hamile kalmis olabilirsiniz sizce? tukruk, cis ya da terden hamile kalmak gibi bisey bu herhalde...
önceki konularımabakın, senaryo kurmam için bayağı uğraşmışolmam grekecek, senaryo değil, bu tarz evlilikler siz bilmeseniz de var hemyıllar boyu sürüyor, bu da onlardan bir tanesi olamaz mı sizceVajinismussunuz kocaman bir oğlunuz var eşiniz sabırlıymıs bu zamama kadar ilişkiye girmemiş. Evlisiniz ayda bir kere ilişkiniz oluyor . Hımmmevli oldugunuza eminmisiniz yoksa burda tepkiden korktugunuz icin bir senaryomu kurdunuz?
Hamilesiniz.önceki konularımabakın, senaryo kurmam için bayağı uğraşmışolmam grekecek, senaryo değil, bu tarz evlilikler siz bilmeseniz de var hemyıllar boyu sürüyor, bu da onlardan bir tanesi olamaz mı sizce
ille de fake diyecekseniz sanırım
bebek gercektir de vajinismus pek gercek durmuyor kocanin spermleri pek bir firlamaymisX
ben çok absürd bişimi sordum, hayat kadar gerçek benim bebeğim.
ben zevk suyundan bahsetmiştim,çok az da olsa spermiçerir, ve gözle görülmez
yanlış yazmışım, spermiçeren ama gözlegörülmeyesıvılarIyi de sperm icermeyen sıvı demissiniz, benim bildigim cinsel organdan gelen ve sperm icermeyen sıvı ya idrar ya terdir onunla da hamile kalinmaz herhalde.
İlahi pelin kahkaha attım ilk yorumunaIyi de sperm icermeyen sıvı demissiniz, benim bildigim cinsel organdan gelen ve sperm icermeyen sıvı ya idrar ya terdir onunla da hamile kalinmaz herhalde.
inşHamilesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?