vajinismus ve hamilelik.

Ben niye garipsemedim bu olayi?
Ilk cocukta sperm bosalmis sonucta gayet de hamile kalinir yani.
Ikincisi icin bir sey diyemeyecegim ama.
Benim aklima takılan siz senelerdir vajinismuslusunuz ama tedavi olmuyor musunuz? Yani hic cinsel hayatiniz yok?

seni anlıyorum cnm korkunu da. Bekleyip görüceksin.Ama mevsimsel dönüşlerde gecikme olabiliyor.

aslında normal doğumu yaşamak istemiştim, bebeğimin doğum vaktini kendi seçmesini istemiştim, çok özel bişi olacaktı ama maalesef sezeryan oldu, çok kötüydü sonrası,ağrı kesiciler sürekli ağrı ayağa kalkamama,çok kötüydü, keşke normal olsaydı herşey kendi doğalında

iyi de ilkçocuğum ilişkiye girmeden oldu, ikincisi neden olmasın
vucüttan salgılanan gözle görülmeyen spermiçermeyen o kadar sıvı var ki o sebeple sordum

Vucuttan salgilanan sperm icermeyen siviyla nasil hamile kalmis olabilirsiniz sizce? tukruk, cis ya da terden hamile kalmak gibi bisey bu herhalde...

Vajinismussunuz kocaman bir oğlunuz var eşiniz sabırlıymıs bu zamama kadar ilişkiye girmemiş. Evlisiniz ayda bir kere ilişkiniz oluyor . Hımmm evli oldugunuza eminmisiniz yoksa burda tepkiden korktugunuz icin bir senaryomu kurdunuz?

önceki konularımabakın, senaryo kurmam için bayağı uğraşmışolmam grekecek, senaryo değil, bu tarz evlilikler siz bilmeseniz de var hemyıllar boyu sürüyor, bu da onlardan bir tanesi olamaz mı sizce
ille de fake diyecekseniz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…