VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

ay evet hatırladım ..sagol canım sanada hayırlı olsun.. inşallah normal dogum yaparsın bende öyle istiom.. rabbim sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsın ..amiinn..kızmı erkekmi senin aşkın :))

merhaba kizlar. bende yeneli 3 ay oluyor ama hala tık yok :) gercekten o illeti yenmekten daha sabirsiz bir surecmis. aklim fikrim hep bebek. kokusu bile burnuma geliyor kimi zaman psikolojim allak bullak. rabbim isteyen herkese nasip etsin. onerilerinizi alabilirmiyim? kayganlastiricisiz olmuyo maalesef. ok marka kullaniyoruz. su bazli.

İlk yendiğim Zaman'lar ben de sürekli bebeği düşünüyordum çok düşünmemek lazım biraz rahat olmalısın. 3. Denememizde oldu bizim. Ben de kayganlaştırıcısız yapamıyorum hala. Kayganlaştırıcıyı az kullanmıştım hamile kaldığım ay. Bir de yumurtlama Zaman'larına dikkat etmelisin. En güzeli adet bitince gün aşırı beklediğin adet tarihine kadar düzenli ilişki. İlişki sonrası ayaklarının altına birkaç yastık koy ve yarım saat öyle yat. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah.

benim tanıdığım da aynı sorundan muzdaripti. 2,5 sene boyunca eşiyle beraber olamadı. tabi arada deniyorlardı hep. bir keresinde adam birazcık içeriye girmiş, tanıdık tam izin vermemiş ve adam boşalmış. kadın bu boşalmadan hamile kaldı ve 1 sene önce de çocuğunu doğurdu. valla adam da tuttu tuttu en sonunda turnayı gözünden vurdu dedik

tesekkurler arkadasim. insallah sen de saglikla alirsin bebisini kucagina. hangi marka jel kullaniyordun? bir de biz adet biter bitmez ve yumurtlama haftasi 2 gunde bir deniyoruz. sonraki haftalar dogurganlik olasiligi yok diye yapmadik. yumurtlama haftasindan sonraki hafta da mi onemli?

Sağol Can'ım Amin inşallah.durex kullanıyorum. Ben de ilk 2 denemede yumurtlama günlerinden sonra pek önemsemedim yoruluyorum diye erteledik. Baktım olmuyor bir arkadaşım hiç ara verme adet tarihine kadar gün aşırı yapın diyince öyle denedim ve hamile kaldım. Biraz da kafam rahattı o ay çok stres yapmamıştım bebeği düşünmemeye çalıştım. O da önemli.

Merhaba herkese nasıl gidiyor hamilelik :) benim iyi genelde sadece bu aralar yorgun hissediyorum kendimi. Cinsiyetini öğrenemedik daha 2 hafta sonra gidicez inşallah belli olur. İkili test yaptırdınız mı bugün sonuçları aldım ben de düşük risk görünüyor. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz :)

tamamdir dikkate alicam. ben okuduklarimdan yola cikarak olmaz diyodum yumurtlama sonrasi. tesekkurler canim. benim aklimdan bir dk bile cikmiyo. dusuncelerimi serbest birakmam lazim biliyorum. yas ilerledigi icin tedirginim. cok gec kaldim. rabbim bir daha boyle sinavlar yasatmasin hicbirimize.

Evet yumurtlama sonrası olmaz ama bende adet düzensizliği olduğu için yumurtlama günleri değişiyordu. Bir de Ovulasyon testi yaptığım aylar olmadı ben de yapmadım hamile kaldığım ay test. kafama takıyordum Çünkü yumurtlama zamanımı bildiğim için stres oluyordu. 3. Ay akışına bıraktım.

Merhaba, bende yorgunluk yok ama akşama doğru sırtım ağrımaya başlıyor 2 haftadır böyle. 2 li testi de yaptırmıştım düşük risk benim de. İnşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.

adetim iki gun gecikti test yaptirdim bugun. beta hcg 1.20 cikti. 0-5 arasi NORMAL olduguna gore negatif. benim hic adet duzensizligim olmazdi o yuzden cok heyecan yapmistim. kader kismet karar aldim bu haftadan itibaren takmiyorum kafami

Merhaba bence kayganlaştırıcıyı az kullanın. Ben tamamen bıraktım. biraz vazelin sürebilirsiniz. Yumurtlama tarihinize dikkat edin. Adetin bittikten sonra gün aşırı yapın.bir gün durup bir gün yaparsanız sperm kalitesi artar. İlişkiden sonra ayaklarınızı yükseğe kaldırın. Yatıp duvara dayayabilirsin yarım saat. Benimki öyle oldu.

KAYGANLAŞTIRICI KULLANMAK GEBELİĞİ ETKİLİYOR DEĞİLMİ ÖLDÜRÜYOR SPREMLERİ EE ONSUZ DA OLMUYOR HAYIRLISI BAKALIM

tesekkur ederim arkadasim tavsiyelerin icin allah nasip eder insallah. sende saglikla kucagina alirsin insallah yavrunu. dediklerinin hepsini yapiyoruz. sadece vaselin ph degerini bozuyor kullanilmamali diye bir yazi okumustum o yuzden hic kullanmadim. sen vaselin kullandigin ay mi hamile kaldin?

Teşekkür ederim canım Allah size de nasip etsin :) Yani genelleme yapılamaz belki ama ben kayganlaştırıcıyı bıraktıktan sonra hamile kaldım.Vazelini çok az sürüyorum kendime o yetiyor. Yumurtlama tarihine de dikkat edince oldu. Strese girmeden deneyin 1 sene hemen olmuyor diye tedavi olmayın. Vajinismustan kurtulmanın keyfini çıkarın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…