- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
aynen canım bende öyleydim 2. ayda başladı benim hala var bulantı ama bazılarının hiç olmuyormuş.Ama sana şunu söyliyim kalp atışlarını duymak okadar güzelki insan farklı bir duygu yaşıyor tarif edilemez bir duyguBen daha kalp atışlarını duymadım kızlar 15 gün sonra gideceğim doktora ama o kadar sabırsızlanıyorum ki :)
Hiç bir şeyde hissetmiyorum, ne bulantı var ne halsizlik, nede birşeylerden tiksiniyorum, Sanki hamile değil gibiyim. göğüslerim ağrıyordu oda geçti, kasık ağrıyordu oda yok maaşallah :) Elimde tahlil ve ultrasyon olmasa tereddüt edeceğim :) böyle olanlar var mı?
yok canım olmaz tabi yani sıcak su koymayı şöyle duymuştum adetliyken bile koysan yumurtaları şişirir daha fazla ağrı yaptırır yada sancı ondan sanırsın pankreas olur patlar zehirler diye ama tam doğruluğunu bilmiyorm.Ona göre kışın hepimiz sıcak su ile banyo yapıyoruz endişelenmeayy sagol kız ben bunları bilmiodum.. 1 kere sıcak su koydum bişi olmaz galiba demi :)
canım ben ilişkide değilde eşim boşaldıktan sonra koydum popo havada dursunda dışa akmasın diye tabi her zaman yapmadm ama bir de öyle denekızlar hamile kalabilmek için alt pozisyonda belinizin altına yastık koyarak mı ilişki oluyor?bir kaç forumda okudum böyle bir şey.ben öyle denedim ama sanki ilişki tam olmuyor p. yarısı giriyormuş gibi oluyor
Ben varim cnm...bende hamileligimde calisiordum masallhim vardi hic belirtim yoktu mide bulantimda yoktu..kendi kendime derdim acaba hamile degil miyim :) :) aynen ultrasoyonda bakiyordum prensesimin masallhi var kipir kipir ama ben de tik yok cok şükür rahat geçti gebelikBen daha kalp atışlarını duymadım kızlar 15 gün sonra gideceğim doktora ama o kadar sabırsızlanıyorum ki :)
Hiç bir şeyde hissetmiyorum, ne bulantı var ne halsizlik, nede birşeylerden tiksiniyorum, Sanki hamile değil gibiyim. göğüslerim ağrıyordu oda geçti, kasık ağrıyordu oda yok maaşallah :) Elimde tahlil ve ultrasyon olmasa tereddüt edeceğim :) böyle olanlar var mı?
Bu ay takmıyorum kafama ama kayganlaştırıcı olmadan yapamadığım için o takıldı kafama, acaba ondan mı olmadı diye düşündüm. Hayırlı Zaman'da inşallah :)ben hiç kullanmadım canım. Daha çok yeni olur bitanem stres yapma
İnşallah hayırlı Zamanda diyorum ben de hep. Stres yok bu ay bakalım bekleyip göreceğim:)1 yıla kadar normalmis canım olmaması stres yapma hiç ummadigin anda hamile kalmış olursun sasirirsin benim normalde şu hesaplanan yumurtlama dönemi varya tamda bayrama gelmişti hiç çalışamamistik söylemesi ayıp ama allahın işi işte o ay Yumurtlamam geç olmuş bayramdan sonraki haftaya denk gelmıs allah bizim için en doğru zamanı bilir hayırlısı ne zamansa sanada ozaman verir gönlünü ferah tut dua et
birde birşey soracaktım.. mesela dıyelımki hamileyım.. doktora gittim doktor alttan kameraylamı bakıo yoksa spekulumla mı bakıocanım ben ilişkide değilde eşim boşaldıktan sonra koydum popo havada dursunda dışa akmasın diye tabi her zaman yapmadm ama bir de öyle dene
birde birşey soracaktım.. mesela dıyelımki hamileyım.. doktora gittim doktor alttan kameraylamı bakıo yoksa spekulumla mı bakıo
hee sagol canım.. yok alttan baksın ama propla baksın diğeri acıtıoya az ondan :)bazende direk alttan bakıyor ama sen baktırmak istemiyorum dersen bakmaz
hee sagol canım.. yok alttan baksın ama propla baksın diğeri acıtıoya az ondan :)
önce kandan bakması lazım alttan muayne yaptırma bebeği düşürebiliyorlarmış.Alttan muayne son aylarda oluyormuş geneldebirde birşey soracaktım.. mesela dıyelımki hamileyım.. doktora gittim doktor alttan kameraylamı bakıo yoksa spekulumla mı bakıo
faydamız olduysa ne mutlu bize.Ayy kızlar o kdr mutluyumki anlatamam meğer bu konularda cok cahilmişimmm sizler sayesınde hergun yeni birseyler ogrendim öğreniyorum. . Allah hepınızden razı olsun haklarınızı helal edin
Üzülme canım bidakine inşallah5 gün gecikmeden sonra gelen kırmızıben şok ben manşet
İnşallah canım. .Üzülme canım bidakine inşallah
evetrica ederim canım spekulum sanırım tüm kadınların korkulu rüyası
hmm tamam .. bunuda bılmıodum :)önce kandan bakması lazım alttan muayne yaptırma bebeği düşürebiliyorlarmış.Alttan muayne son aylarda oluyormuş genelde
Canım yumurtlama doneminde mi denemiştn. .5 gün gecikmeden sonra gelen kırmızıben şok ben manşet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?