VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

aynen canım bende öyleydim 2. ayda başladı benim hala var bulantı ama bazılarının hiç olmuyormuş.Ama sana şunu söyliyim kalp atışlarını duymak okadar güzelki insan farklı bir duygu yaşıyor tarif edilemez bir duygu

ayy sagol kız ben bunları bilmiodum.. 1 kere sıcak su koydum bişi olmaz galiba demi :)
yok canım olmaz tabi yani sıcak su koymayı şöyle duymuştum adetliyken bile koysan yumurtaları şişirir daha fazla ağrı yaptırır yada sancı ondan sanırsın pankreas olur patlar zehirler diye ama tam doğruluğunu bilmiyorm.Ona göre kışın hepimiz sıcak su ile banyo yapıyoruz endişelenme

canım ben ilişkide değilde eşim boşaldıktan sonra koydum popo havada dursunda dışa akmasın diye tabi her zaman yapmadm ama bir de öyle dene

Ben varim cnm...bende hamileligimde calisiordum masallhim vardi hic belirtim yoktu mide bulantimda yoktu..kendi kendime derdim acaba hamile degil miyim :) :) aynen ultrasoyonda bakiyordum prensesimin masallhi var kipir kipir ama ben de tik yok cok şükür rahat geçti gebelik

İnşallah hayırlı Zamanda diyorum ben de hep. Stres yok bu ay bakalım bekleyip göreceğim:)

canım ben ilişkide değilde eşim boşaldıktan sonra koydum popo havada dursunda dışa akmasın diye tabi her zaman yapmadm ama bir de öyle dene
birde birşey soracaktım.. mesela dıyelımki hamileyım.. doktora gittim doktor alttan kameraylamı bakıo yoksa spekulumla mı bakıo

birde birşey soracaktım.. mesela dıyelımki hamileyım.. doktora gittim doktor alttan kameraylamı bakıo yoksa spekulumla mı bakıo

canım benim bildiğim önce karından bakıyor karından kesede bebeği göremezse alttan ultrasonla bakıyor benim kesede bebeği karından görememişti alttan bakınca gördük bebeği

Ayy kızlar o kdr mutluyumki anlatamam meğer bu konularda cok cahilmişimmm sizler sayesınde hergun yeni birseyler ogrendim öğreniyorum. . Allah hepınızden razı olsun haklarınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…