Vajinusmus yüzünden iftira....

O kadar yobazın olduğu bir mahallede bir erkekle çıkmaya cesaret edebildiğine göre insanları umursamıyorsun demektir. O halde başkalarının senin bekaretinle ilgili ne dediğide önemli olmamalı.

Bu ne cehalet be kardeşim? Bir ayna alıp cinsel organının neye benzediğine bakmakta mı gelmedi aklına?

Ne kadar tuhaf bir toplumuz.

nice'ın her konusunun ilk 20 sayfasını "kesin fake" mesajları oluşturur çünkü kadının hayatı öyle.. adam seni aldattı, sen boşanmadın, çocuklarını öldürmeyi düşünecek hale geldin ve böyle bir adamla evli kalmaktan değil de adamın allahtan korkup korkmamasından mı yakınıyorsun.. nice ne zaman boşanıyorsun?

Ben de onu merak ettim valla. Düşün düşün bulamıyorum nasıl olabileceğini

Hiç ilişkiye girmedin vajinusmussun hamile kaldın ve kadın dogumcu zarini yirtti sen dalga mi geçiyosun arkadaşım ya mantık dışı bu
Aslında pek mantık dışı değil. Tam bir birliktelik olmadan hamile kalan bir çok kadın var.İlk değil bu yani.
Hem dogumda kadın doğumcular rahmin ne kadar açıldığına bakmak için elle muayene ederler.konu sahibinin anlatmak istediği bu sanırım. Yani o sırada bozulmuş olabilir zar.

Konu sahibi aldatmış zaten.artık ne dediğine aldırma. Bazı insan olmayı beceremeyen tipler boşanırken iftira atmayın marifet sayarlar.
Vur tekmeyi defolsun gitsin..

Tamam ama yanlış yerden yapiyoduj doktor yirttiktan sonra hamile kaldım bakireydim diyo saçma geldi cnm

Turk erkegi ve bekaret takintisi midemi bulandiriyor. Hemen bosanin bunlar yuzunden vajinusmus oluyor bu kadinlar gorunce tum libido geri kaciyor zaten boyle erkekleri

Tamam ama yanlış yerden yapiyoduj doktor yirttiktan sonra hamile kaldım bakireydim diyo saçma geldi cnm
Yok kızlık zarı bozulmadan önce hamile kalmış. Doğum sırasında bozulmuş. Yanlış yerden yapmaya çalışmaları ise çok daha önce olmuş.
Benim kafam asıl buna takıldı. 16 yaşında bir kız hicmi vücudunu tanımaz?okulda bile öğretiyorlar oysa ki..

Hmm olabilir cnm
Valla bende bilmiyorum beynim konudan sonra error vermeye başladı

Ben anlamadım

Kızlık zarı bozulmadan nasıl hamile kalınıyor?

Kizlik zari esnek olup o sekilde hamile kalanlar var..

Evet bakire değildim 20 yıl sonra senimi gerdi gerizekali de..
Kendi aldatmaya utanmıyor 20 yıl onceye gidiyor.millete karim evlendigimizde bakire degilmiydi dicek diyemez dese bile kimi ne ilgilendirir.saçmalık bosanin gitsin

Yazdigin herşey doğru olsa bile bir ebe neden ve nasil senden izin almadan üstelik zaten doğum sirasinda yirtilacagini bile bile boyle salakca bir is yapar ki?

Yanlis yere yapioduk dediğin yer tam olarak neresi cok merak ettim :) kusura bakmazsan?

Şunu deseydin keşke : SANANE

Dogumda parmak sokup acikliga bakiyorlar belki ondandir. Benim ilk dogum uzub surdugunden 5-6 ebe onlarca kez bakti.
Onu biliyorum da o ana kadar zaten kendiliginden yirtilmasi gerekiyor çünkü acilma basliyor. Ben acilma başlamadan ebe bilerek ve isteyerek bu isi yapti olarak algiladim yazidan.

Nadirende olabilen bir durum.bu tur gebelikler.
Ben 20 yil onceki dr un nasil hatirladigina sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…