Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

bende bebiş istiyorum kızlar ben duruma göre değişen bir vajiliyim sanırım önden hala korkuyorum ve sadece başı giriyor mesela eşim arkadan vajinaya daha kolay giriyor çünkü kasılmıyorum...önceden o pzisyondda bi kere sonuna kadar aldım ve sperlerin hepsi ilk kez içime aktı diğer durumlarda dışarı gidiyor ben kayganlaştırıcı olarak arkonun vücut losyonunu kullanıyorum..bende de darlık var çünkü.. bu şekildede gebe kalabilir miyim bilmiyorum..ohaoldumsmile

kız :))))) arko falan kullanma canım benım yha.enfeksıyon kaparsın allh korusun.su bazlı kayganlastırıcı kullan.

kız ben hala arkadan vajinaya grdremiyorum süpersn,sperm bnmde dısarı akıyordu 1saate yakın bacagımı havada tuttum,belimn altınada yastık koydum bekledim sonrada uyudum yataktn kalkmadım aksamdı:)) kayganlastırıcı olarak vajina için su bazlı olanlar var ondan kulln vücud losyonu olurmu hiç zarar vereceksn vajinana:1no2:

cnm bnde kayganlaştırıcısz yapamıyrdum keçi boynuzu resmen adamı azdırıyr:))) kayganlaştırıcıya gerek kalmıyor,saol cnm allah sanada nasip eder inş.

canım bendede hipotiroid çıktı hamilelikle mi bilmiyorum ama bu tür sorunlar öıkıyo malesef doktor banada tiroid için ilaç vermedi bebek küçük diye 3 hafta sonra kontrolüm var
canım sende tansiyon sorunun ihmal etme kontrol altında ol
bende tiroidi duyduğumda üzülmüştüm ama başka hikayeler dinleyince rahatlıyo insan.

evt kan ilacını içiyorum bn cnm ya komsumuzun kızınada vermiş dr.kansızlık bebğin düşmesinede neden oluyrmuş o yzden içiyorum,içtiğim zmn daha az basım dönüyor

kız :))))) arko falan kullanma canım benım yha.enfeksıyon kaparsın allh korusun.su bazlı kayganlastırıcı kullan.

canım ben daha önce bebe yağ kullandım mantar yaptı burası çok küçük bi yer bütün eczaneleri dolaştım glatigen gel bulamadım üstelik bi de thaf tuhaf baktılar sağlık ocağında yazdırsam olmazsa mutlaka benzerini buluyorlar ya ...bi de hamile arkadaşlar emla kullanmadan hamile kaldız değil mi?

canım ben senin durumunu tam olarak anlamadım yani önden tam içine girmedi aktı ama yıkamadan altına yastık koyup hamile kaldın öylemi..ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun... benim durumumda ilginç işte bende anlamıyorum önden korkan adam arkadan acımıycak duygusuyla içine alır sperlerin damlası çıkmaz dışarı bakalımm bekliyorum 26 nisanı ne olacak diye gerci bi kere de de çok kolay değil diyorum ama hayırlısı..

bende vajınismusum ve hamileyim. sizce bunu doğum yaparken doktor yakınlarıma söylermi. eşimle aramda hiç bi problem yok o bana herzaman destek ama bunun duyulmasından çok korkuyorum. napmam lazım bana fikirlerinizle yardımcı olurmusunuz...

limmoni ailen duydumu doğum sırasında vaji olduğunu. bende hamileyim ve en çok bundan korkuyorum. yada duymadılarsa nasıl duyurmadın. bana yardımcı olurmusun. ben normal doğum istesem bu şekilde olurmu.

canım gecmıs olsun..dogumdan sonra tedavı gorur duzelırsın ınşş.duyulacagını sanmıorum cunku alt taraflan ılgılı bırsey sölemezler doktorlar dogumdan cıkınca.ben pek saglıklı bulmuorum vajılıyken normal dogum yapmanızı cunku zaten ordakı kaslar herhangı bır acıda kasıldıgı ıcın hem bebege hemde sızın acınızdan ıyıy bır sey olacagını sanmıyorum.bugun normal dogumun korkusundan sonra bıle vajılı olan cok ınsan var.hayırlısını versın ınşşş

bence vajılı brıırnın normöal dogum yapması cok dogru degıl..cok zor olur dıye dusunuyorum..bend e bundna bır kac ay once vajılıydım ve o ankı durumumu duusnuyorum egerkı hamıle kalsaydım heralde sezeryanla yapardım...bence dr konus durumunu anlat cunku alttan muaynele roluyor
egerkı soylersne dr ona gore davranıcaktır

canım kremleri kullanarak başaranlarda var başaramayanlarda ama önemli olan şey düzenli olarak parmak egzersizi yapmak

katyacım parmak egzersizi nasıl yapılıyo ve ya nefes egzersizi. bunlar hakkında nerden bilgi alabilirim. Allah ın izniyle bigün yeneriz bunu. yüce Rabbim hepimize şifa versin.

çok teşejkkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için. ben çok umutsuzum bu vaji konusunda. çok kafaya takıyorum. jinekoloğa gittim psikolojik dedi. daha psikolağada gitmedim. çünki olacağından ümidimi kestim.

pınar canım sen ne tedavisi görerek yendin. psikolojik tedavvimi

bu rahatsızlık psıkolojık rahatszlık bnde psıkıyatrıst yardım alarak yendım.

hamıleyken parmak egzesrzızı yapılıyormukı ...

bilmiyorumki canım ya.. çaresizlikten soruyorum. ben doğum olana kadar bu işi halletmek istiyorum. çünkü evli olduğum halde hala kızım. buda beni çok üzüyor.. herkes gibi bende normal olmak istiyorum. lütfen bana tecrübelerinizle yardımcı olun.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…