bende bebiş istiyorum kızlar ben duruma göre değişen bir vajiliyim sanırım önden hala korkuyorum ve sadece başı giriyor mesela eşim arkadan vajinaya daha kolay giriyor çünkü kasılmıyorum...önceden o pzisyondda bi kere sonuna kadar aldım ve sperlerin hepsi ilk kez içime aktı diğer durumlarda dışarı gidiyor ben kayganlaştırıcı olarak arkonun vücut losyonunu kullanıyorum..bende de darlık var çünkü.. bu şekildede gebe kalabilir miyim bilmiyorum..ohaoldumsmile
bende bebiş istiyorum kızlar ben duruma göre değişen bir vajiliyim sanırım önden hala korkuyorum ve sadece başı giriyor mesela eşim arkadan vajinaya daha kolay giriyor çünkü kasılmıyorum...önceden o pzisyondda bi kere sonuna kadar aldım ve sperlerin hepsi ilk kez içime aktı diğer durumlarda dışarı gidiyor ben kayganlaştırıcı olarak arkonun vücut losyonunu kullanıyorum..bende de darlık var çünkü.. bu şekildede gebe kalabilir miyim bilmiyorum..ohaoldumsmile
ben kayganlastırıcı kullanmadan hıc yapamıorum darlık sorunum varbenece o bebegıme kavusmamı engellıor (canım sıkılıyor artık cok bunaldım kucagım bosmu kalacak benım yha vajıden kurtulalı 7 ay olcak hatta oldu.uzuluyorum ..kecboynuzun bayanlara faydası ney?erkekte sperm fazlalastırıoda bayanda bılmıorum bilmiyorumkismile
senın adına cok sevındım dıger topıgıme yazmıssın hamıle oldugunu allh kucagına almayı nasp etsın duanı eksık etme buna cok ıhtıyacım var.
cnm bnde folik asidini yeni başladım işte kan ilacına basladım bn tansiyonum 8-4 çok kötü zararı olurmu ki kan ilacın 2gndr içiyorum bn banada saglık ocagı verdiyni kan tahlili yptrdım bakalım pazartesi alcm sonuçları enfeksiyona var onun için ilaç vermdi zararı olur dye
canım bendede hipotiroid çıktı hamilelikle mi bilmiyorum ama bu tür sorunlar öıkıyo malesef doktor banada tiroid için ilaç vermedi bebek küçük diye 3 hafta sonra kontrolüm var
canım sende tansiyon sorunun ihmal etme kontrol altında ol
bende tiroidi duyduğumda üzülmüştüm ama başka hikayeler dinleyince rahatlıyo insan.
evt kan ilacını içiyorum bn cnm ya komsumuzun kızınada vermiş dr.kansızlık bebğin düşmesinede neden oluyrmuş o yzden içiyorum,içtiğim zmn daha az basım dönüyor
kız :))))) arko falan kullanma canım benım yha.enfeksıyon kaparsın allh korusun.su bazlı kayganlastırıcı kullan.
kız ben hala arkadan vajinaya grdremiyorum süpersn,sperm bnmde dısarı akıyordu 1saate yakın bacagımı havada tuttum,belimn altınada yastık koydum bekledim sonrada uyudum yataktn kalkmadım aksamdı:)) kayganlastırıcı olarak vajina için su bazlı olanlar var ondan kulln vücud losyonu olurmu hiç zarar vereceksn vajinana:1no2:
canım kremleri kullanarak başaranlarda var başaramayanlarda ama önemli olan şey düzenli olarak parmak egzersizi yapmak
tedavi görmene sevindim bende evlılıgımın ıkıncı yılında basladım tedavıye ve bıttı.basarıya ulstıgında bumuymus sorunum dıye kendie bile kızıyosun.keske en basında tedavı gorseydim dıyosun gıden zamana yazık
hamıleyken parmak egzesrzızı yapılıyormukı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?