Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

canım eğer gidebilirsen özele git derim bende ilk önce devlete gittim biliyorum durumları.
bide banada kızlık zarım duruyo gibi geliyo ama tamda emin değilim çünkü 1 ay öncesine kadar ilişkiden bi süre pembe renkte akıntı geldi bu 2-3 ilişkiden sonra oldu ama ben o zamanlar hamileliğimin ilk dönemlerindeydim ve kahverengi akıntı falan geliyodu emin değilim yani kızlık zarından aslında doktora muayene olmak istiyorum bakalım çalıştığım için her zaman gidemiyorum
eşinde ne güzel destek oluyo ne güzel ama sende çaba göster zaten hamile kaldığına göre en azından p.. başını alıyosun ilk önce rahat olucam duygusunu geliştir kafanda.

çok güzel anlatmıssn cnm epidurl anesteziyi bnde arastıracm

araştır canım ama normal istiyosan bu yöntem daha iyi
ben sana bişey sorcam canım kızlık zarının bozulduğunu nasıl anladın yani belki sende kan gelmiştir ama benim biraz karışık
ilişkiden bi süre sonra tuvalet kağıdı kullandığımda pembe akıntı şeklinde kan geldi bu 2-3 ilişki sonrasında da oldu şimdi bu durum yok (ama ilişkiden 1-2 saat sonra falan)
bu benim hamileliğimin ilk dönmelerine rastlıyo o zaman akıntı problemin vardı biraz ona yordum ama tamda emin değilim tabi herkesin farklıdır ama senin nasıldı canım?

Ayyy canim benim ya 5 gun gibi kisa bir surede kurtulmssun ne guzel..darisi butun vajililerin basina bilmiyorumkismile demek botoks dan olumlu bir sonuc alamadin neyse sonucta yenmissin ya ..doktor nasil bir tedavi uyguladi peki..cok kisa bir zamanda yenmen icin.paylasirsan sevinirim..belki sende bizim gibi vajililere umut olur faydasi dokunursun.......tesekkur ederim cevabin icin...:1hug:

bende anestezı altında bır bırlıktelık yasamstım ama hıc bır faydası olmadı (((((benımde 5 ayımı yedı....ALLHIM kımseye vermesın böle bır dert

bnm hemen kan geldi,ama egzersz yaparken daha yenmemiştm zedelenmişti,sonra ilişki oldu ama hala yarı duruyor tam bozulmamış sonrada bidaha hiç gelmedi bir pecete dolmuştu ama kan çok güzel bir rengi vardı ya

katya canım sen hamileyken egzersiz yaptın mı:?

katya epidural anestezinin fiyatını biliyormusun 1milyar dyrlar özele gryrmus

canım ben özele gidiyorum ama daha hastanedeki doğum fiyatlarını sormadım
ama epidurale ek olarak para vermiyosun yani her iki doğum şeklindede ister epiduralli ol ister olma ücret neyse değişmiyo.

ya benım ccugum yok pardon ben bırden yanlıs anladım belden uyusturma anestezı ıle ben ılıskıye gırdım yha onu sordn sandım.ama sunu söleyım arkadaslar burda 2 hafta once ozel hastanede sgartalı calısandan bırı dogum yaptı epıdurallan 250 mılyon verdı yatak parasıylan bırlıkte..cok paalı sölemısler sana ama.

kız daha erken böle seyler ıcın sen hele bır bebısını buyut bakalım :))saglıklıı bır sekılde ınşşşşşşşşşşşşşşş..

kız daha erken böle seyler ıcın sen hele bır bebısını buyut bakalım :))saglıklıı bır sekılde ınşşşşşşşşşşşşşşş..

yok cnm ben ynede sorayım da fazla bilgi göz çıkarmaz ögleden sonra dr.gtcm ultrason için bir ara laf arasına sıkıstırır sorarım bn ona,bebişimi çok merak ediyorum dua edinde bir sorun olmasın inş.enfeksiyon var onuda söyliycm

merak edılecek bır sey deıl enfeksıyon hamıle olmadıgımız halde bendede oluyor kendını sıcak tut.hayırlısıylan hıc bır sey yoktur bebeişinde banada dua ette hamıle kalayım bebegını gorurken buna cok ıhtıyacım var

merhaba arkadaşlar ben de evliliğimn ilk 7 ayında ilişkiye girememiştim. daha sonra doktora gittim doktorda vajınal muayene yapmak istedi acaba yapısı ile ilgili bir rahatsızlık mı var (vajina darlıgı gibi) yoksa vajınısmus mu diye once elemeden baktı normal bır yapısı var dedi aletle yaklastıgında ben izin vermeyince anlaşıldı rahatsızlığım.. daha sonra ben bunu kafaya cok taktım eşimin bunu hak etmediğini düşündm ve hep onun için bişeyler yapmaya gayret gösterdim ve en sonunda yendım bu illeti tek basıma :) şimdi hamileyim. her şey yolunda ve normal doğum yapmayı düşünüyorum. çünkü o esnada bir hormon salgılıyoruz ve o hormon sayesinde acılma oluyo yoksa vajınısmuslu biri sanırım bunu başaramzdı. başaranlara şaşırmıyorum allah her seyı düşünmüş o hormon sayesınde acılma olduktan sonra sorun yok zaten ıkınacaksın kabızken ıkınmıyo muyuz sankı vajinismuslular olarak?

blmiyorum bnm içim rahat etsin bakalım,inş. olur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…