katyacım beni okadar rahatlattınki anlatamam. ben 13 haftalık hamileyim. bebek çok şükür iyi. ben hiç korkmuyorum kasmıyorum da ama nedense bize girdi gibi geliyo ama henüz kızlık zarımda duruyo. girerkende çok zor oluyo acıyo sızlıyo. bu konuda eşim eğer üzüldüğümü görse bi ömürde böyle olsa benim için önemli olan sensin diyo. yani o bana kendimden daha çok destek çıkıyo. ben devlet hastanesine kontrole gittiğim için doktorla oturup konuşmaya zamanım bile yok. konuşsamda okadar hastanın içinde zaman ayırmazki. en kısa zamanda bir özel doktora gitmem gerekiyo heralde dimi canım.
çok güzel anlatmıssn cnm epidurl anesteziyi bnde arastıracm
selam canım bu ara pek takip edemedim bu sayfayı mesajı yeni gördüm... evet botoks yaptırmıştım ha oldu ha olacak derken botoks lada bu sorunu yenemedim. ilk başlarda oluyor gibi olsada sonraki denemelerimiz hüsran oldu.son bir çare ne yapmam gerktiğini düşünürken bi çok dr la görüştüm...en sonunda yine internetten bulduğum ankara da bir psikoloğa gittim.maliyet falan fazla derken bi arayım dedim önce...telefondaki sesi beni ona çekti resmen ve eşimide zorlayarak gittim...bu sorunu beş günde çözdüm.ben bunu yapamam herkez yapar ama ben bubu yapamam diye bakıyordum bu olaya ama şimdi bebek hayallri kuruyorum o kadar uzaktı ki bu olay bana 2.5 sene ve 5 gün keşke evliliğimi bu kadar yıpratmasaymışım diyorum.inşallah sende en kısa zaman da bu durumdan kurtulursun sakın pes etme kendine güven bunu yapamayacak tek kişi bendim bence ama ben yaptıysam herkez yapar diyorum şimdi...erteleme ama erteledikçe sen ve eşin yıpranır sadece... bi an önce bu durumdan kurtulman umuduyla....
Ayyy canim benim ya 5 gun gibi kisa bir surede kurtulmssun ne guzel..darisi butun vajililerin basina bilmiyorumkismile demek botoks dan olumlu bir sonuc alamadin neyse sonucta yenmissin ya ..doktor nasil bir tedavi uyguladi peki..cok kisa bir zamanda yenmen icin.paylasirsan sevinirim..belki sende bizim gibi vajililere umut olur faydasi dokunursun.......tesekkur ederim cevabin icin...:1hug:
araştır canım ama normal istiyosan bu yöntem daha iyi
ben sana bişey sorcam canım kızlık zarının bozulduğunu nasıl anladın yani belki sende kan gelmiştir ama benim biraz karışık
ilişkiden bi süre sonra tuvalet kağıdı kullandığımda pembe akıntı şeklinde kan geldi bu 2-3 ilişki sonrasında da oldu şimdi bu durum yok (ama ilişkiden 1-2 saat sonra falan)
bu benim hamileliğimin ilk dönmelerine rastlıyo o zaman akıntı problemin vardı biraz ona yordum ama tamda emin değilim tabi herkesin farklıdır ama senin nasıldı canım?
araştır canım ama normal istiyosan bu yöntem daha iyi
ben sana bişey sorcam canım kızlık zarının bozulduğunu nasıl anladın yani belki sende kan gelmiştir ama benim biraz karışık
ilişkiden bi süre sonra tuvalet kağıdı kullandığımda pembe akıntı şeklinde kan geldi bu 2-3 ilişki sonrasında da oldu şimdi bu durum yok (ama ilişkiden 1-2 saat sonra falan)
bu benim hamileliğimin ilk dönmelerine rastlıyo o zaman akıntı problemin vardı biraz ona yordum ama tamda emin değilim tabi herkesin farklıdır ama senin nasıldı canım?
yenmene cok sevndm cnm botoks nasıl bişey oluyor merak ettm[/
selam canım botoks vajinadaki dudaklara yapılıyor beş tane inceceik iğnesi var vajinadaki kasları geçici süre felç ederek kasılmanı engelliyo bende pek işe yaramadı ama boşuna yaptrdıım botoksu hayatta yaptırmam derken böylesi kısmetmiş:)) bence iyi bi çözüm yolu değil beyinde bitiyo bu olay sorun vajinaya bişey girme korkusu bence.
yenmene cok sevndm cnm botoks nasıl bişey oluyor merak ettm[/
selam canım botoks vajinadaki dudaklara yapılıyor beş tane inceceik iğnesi var vajinadaki kasları geçici süre felç ederek kasılmanı engelliyo bende pek işe yaramadı ama boşuna yaptrdıım botoksu hayatta yaptırmam derken böylesi kısmetmiş:)) bence iyi bi çözüm yolu değil beyinde bitiyo bu olay sorun vajinaya bişey girme korkusu bence.
kesinlikle,beynde bitiyor cnm hem itici bişey one ya iğne faln ben iyce korkarım öyle bişey olsaydı
katya canım sen hamileyken egzersiz yaptın mı:?
hayır 1 mılyar cok fazla bence bız 550 mılyona yaptırdık
katya epidural anestezinin fiyatını biliyormusun 1milyar dyrlar özele gryrmus
kız daha erken böle seyler ıcın sen hele bır bebısını buyut bakalım :))saglıklıı bır sekılde ınşşşşşşşşşşşşşşş..
yok cnm ben ynede sorayım da fazla bilgi göz çıkarmaz ögleden sonra dr.gtcm ultrason için bir ara laf arasına sıkıstırır sorarım bn ona,bebişimi çok merak ediyorum dua edinde bir sorun olmasın inş.enfeksiyon var onuda söyliycm
merak edılecek bır sey deıl enfeksıyon hamıle olmadıgımız halde bendede oluyor kendını sıcak tut.hayırlısıylan hıc bır sey yoktur bebeişinde banada dua ette hamıle kalayım bebegını gorurken buna cok ıhtıyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?