Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

CANIM BEND EBIR KAC AY ONCE COZDUM VE BIR BUUCK YILYASADIM BUNU VE SENIN SU AN NELER YASADIIGNI COK IYI BILIYORUM CANIM ...PARMAK EGZERSIZIZ ILK SERCE PARMAKLA BASLIYORUZ VE BEYNINI BU OLAYI YAPACAGINA INANDIRACAKSIN BAK BURDA SNE GIBI BI COK KIZ BASARDI HEM HIC BAKAMAYANLAR BILE...SERCE PARMAGINA BEBE YAGI..KAYGANLASTIRICI NE VARSA SURUYORUZ VE DERIN DERIN NEFES ALARAK COK YAVAS IKTIRIYORUZ PANIK YAPTIIGN ANDA BEKLE VE DERIN NEFES AL VER BENEC EISTERSEN BASARIRSIN BEN O KADAR KOTUYDUMKI...AMA BAK BASARDIM VE ISUNU BILKI ASLINDA HIC ZOR DEGIL ...YAPABILRISNvereliniortak

selam canım bu ara pek takip edemedim bu sayfayı mesajı yeni gördüm... evet botoks yaptırmıştım ha oldu ha olacak derken botoks lada bu sorunu yenemedim. ilk başlarda oluyor gibi olsada sonraki denemelerimiz hüsran oldu.son bir çare ne yapmam gerktiğini düşünürken bi çok dr la görüştüm...en sonunda yine internetten bulduğum ankara da bir psikoloğa gittim.maliyet falan fazla derken bi arayım dedim önce...telefondaki sesi beni ona çekti resmen ve eşimide zorlayarak gittim...bu sorunu beş günde çözdüm.ben bunu yapamam herkez yapar ama ben bubu yapamam diye bakıyordum bu olaya ama şimdi bebek hayallri kuruyorum o kadar uzaktı ki bu olay bana 2.5 sene ve 5 gün keşke evliliğimi bu kadar yıpratmasaymışım diyorum.inşallah sende en kısa zaman da bu durumdan kurtulursun sakın pes etme kendine güven bunu yapamayacak tek kişi bendim bence ama ben yaptıysam herkez yapar diyorum şimdi...erteleme ama erteledikçe sen ve eşin yıpranır sadece... bi an önce bu durumdan kurtulman umuduyla....

katyacım parmak egzersizi nasıl yapılıyo ve ya nefes egzersizi. bunlar hakkında nerden bilgi alabilirim. Allah ın izniyle bigün yeneriz bunu. yüce Rabbim hepimize şifa versin.

ayşecim lütfen biraz rahat ol tamam bu bebeğin için önemli onu düşün hiç panik olma!

1.eğer istiyorsan normal doğum yapabilirsin canım ama en uygunu epidural anestezi ile ki zaten artık vajisizlerde bunu tercih ediyo. bende epiduralle normal doğum yapmak istiyorum. canım bu konuda tek sıkıntımız vajinanın 4cm açılana kadar olan kontrollerde olacak yani açılma kontrolleri ondan sonra epidural iğnesi oluyosun ve sancı hissetmiyosun zaten ama ben onada dayanamam dersen senin bileceğin iş. ayrıca limomi'nin doktoru normal doğum yapabileceğini söylemiş ama o sezeryanı seçmiş.

2.ben hamile kaldıktan sonra hiç parmak egzersizi yapmadım. p.. denemeleri yapıyorum ve şu anda fdaha rahatım yaniyarısından fazlasını alıyorum. denemelerde kasıyorum kendimi arada amakasmadığım zamanlarda oluyo.
yani denin durumunu tam bilmediğim için bişey diymicem ama bana hamişlikten sonra bi cesaret geldi bebeğim için fazla kasmamaya çalışıyorum kendimi ve işe yarıyosende deneyebilirsin en azından. parmak egzersizini de doktora sor canım en iyi cevabı o verir.

3.ben doktor değiştirdiğim için ikinci doktoruma vaji olduğumu daha söylemedim eşim yanımdaydı kontrolde onun yanında söylemek istemedim ama sonraki kontrolde söylicem.
doktorun yakınlarıma söyliceni zannetmiyorum ama söylerse zaten o günün heyecanı ile pek üstünde durmazlar gibime geliyo bide benim çevrem bu konuda bilgisiz o yüzden rahatım yani ben durumu farklı yöne çevirebilir diye düşünüyorum.

canım herşeyi benimle ve bizimle paylaşabilirsin kötü sözlerede kulak asma herşey iyi gidecek canım ayrıca kaç haftalık hamişsin ve doktor kontrollerin nasıl bunlarıda paylaş tamam

katyacım beni okadar rahatlattınki anlatamam. ben 13 haftalık hamileyim. bebek çok şükür iyi. ben hiç korkmuyorum kasmıyorum da ama nedense bize girdi gibi geliyo ama henüz kızlık zarımda duruyo. girerkende çok zor oluyo acıyo sızlıyo. bu konuda eşim eğer üzüldüğümü görse bi ömürde böyle olsa benim için önemli olan sensin diyo. yani o bana kendimden daha çok destek çıkıyo. ben devlet hastanesine kontrole gittiğim için doktorla oturup konuşmaya zamanım bile yok. konuşsamda okadar hastanın içinde zaman ayırmazki. en kısa zamanda bir özel doktora gitmem gerekiyo heralde dimi canım.

çok teşekkür ederim baharcım verdiğin bilgiler için. hepinizi çok seviyorum iiiki varsınız. yoksa bu sorunlarımızı kimle paylaşırdık..opuyorumnanaktan

hyr cnm normal ilşkiye gryorum fakat dısarıya hmn akıvryor sperm, o yzden öyle ypmıştım kimisnde oluyor öyle,bnde arkadn alamıyorum korkuyorum.önden rahatım.)

çok teşekkür ederim baharcım verdiğin bilgiler için. hepinizi çok seviyorum iiiki varsınız. yoksa bu sorunlarımızı kimle paylaşırdık..opuyorumnanaktan

arkadaşlar birde cevabını çok merak ettiğim bir soru var. hamileyken kayganlaştırıcı kullanmak sakıncalımı. bilenlerden cevap beekliyorum.

çok güzel anlatmıssn cnm epidurl anesteziyi bnde arastıracm

arkadaşlar birde cevabını çok merak ettiğim bir soru var. hamileyken kayganlaştırıcı kullanmak sakıncalımı. bilenlerden cevap beekliyorum.

kullanmasan daha iyiolur cnm dr.um yzne sürdüğn kremn le zararı olablr demişti kndi kafana saıkn bişey kullanma,kayganlastırıcı kullnamamk için keçiboynuzu ye

cnm hamilemisn kaç aylık oldu,bnde vajiyi yenmeme ragmen alttan muayeneye korkuyorum ne ypcksak bebişlermz saglıklı olsunda onada katlanırız cnm ya

evet hamileyim zehracım d aha üç aylık. bende vajiyim malesef. nekadar güzel sen yenmişsin. onun gibi bişeyi yendiysen alttanda muayene olursun sen başarırsın canım kendine güven. bizleride dualarında eksik etme.:teselli:

hyr cnm normal ilşkiye gryorum fakat dısarıya hmn akıvryor sperm, o yzden öyle ypmıştım kimisnde oluyor öyle,bnde arkadn alamıyorum korkuyorum.önden rahatım.)

offf ya bende normal ilişkiye girebilmek istiyorum yoruldum ya ...canım sen ne kadar sürede hamile kaldın gün aşırı birlikte mi oldun?

yenmene cok sevndm cnm botoks nasıl bişey oluyor merak ettm

bnmki 6+6 haftalık oldu cnm,karnın şiştimi bnmki küçük daha,inş. sende atlatırsın çok duydum ama vajiliyken hamile olupta alttan muayene ola ola yendiğini.bnm zarın yarısıda duruyor esnekmiş galiba normal dogum dşnym ama hyırlsı dua sznle cnm:Saruboceq:

offf ya bende normal ilişkiye girebilmek istiyorum yoruldum ya ...canım sen ne kadar sürede hamile kaldın gün aşırı birlikte mi oldun?

cnm bn inanırmısn pek fazla ilişlkiye gremedik sınav stresim vardı istemyrdum adetten çıktıktn sonra gn asırı toplam 4 kere olmuştur o ay pek tık yoktu bzde,allah istedimi hiçbişey engel olmuyor cnm.pes etme cnm olur inş.en zorunu yapmışın sen bna göre

canım şu ana kadar hiç doktor alttan muayene etmediki beni. her gittiğimde ultrasona soktu. karnım çok hafif büyüdü gibi ama dışarıdan daha belli olmuyo. kucağımıza da sağlıklı bişekilde almak nasip olur inş. dikkat et kendine olurmu. daha çok yenisin üç dört ay dolana kadar kendini hiç yorma.

bnde olmadım daha küçük dye galiba,inş. cnm yormuyorum kndimi ama fazla hareketszde durmuyorum yürüyüş yapıyorum örgü ypmaya basladım:)) güneşte oturuyorum enfeksiyon var işte dr. ilaç vermyor bol su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…