Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

katya cım bebeğin hayırlısıyla sağlıkla eline alman dileğimle
sana hamile olmaya çalışan biri olarak soracağım en erken belirtisi ne oldu sende
nasıl anladın anlatır mısın

canım bende başağrısı,kasıkda batma ve ağrı, kalçada batma ve bacaklarda ağrı oluyodu romatizma ağrısı gibi ve göğüste hassasiyet

hamile olmadan önceki ayda belirtilerim vardı yani daha çok okuduğum şeyleri yaşıyodum yani psikolojikti test yaptım negatif çıktı ama sonraki ay bu anlattığım belirtiler olunca gerçekten hamile olduğumu anladım yani ben hissettim ve doğru çıktı ki düşün vajinismus olduğum halde...

belirtilerin neler olduğu bil ama her gün bu konuda yoğunlaşma

yakında haberlerini alırız canım :CüvCüv:

seni tebrik ediyorum
mutlu bir hayat diliyorum bebişinle ve eşinle
bilmiyorum hamile olabilcek miyim şuanda sarı akıntım var ve hafif kaşınıyo moralim bozuk
mantar yada enfeksiyonsa diye
ve bunlardan varsa bende eğer,hamile olmamı engeller mi acaba

tedavisini gör cnm gebeliği engellemezde sorunlu bir gebelik olablr belki.bndede aynı sıkıntı var üzülme antibiyotik kullandım hala devm bi ilaç var onu alcm bklım

tedavisini gör cnm gebeliği engellemezde sorunlu bir gebelik olablr belki.bndede aynı sıkıntı var üzülme antibiyotik kullandım hala devm bi ilaç var onu alcm bklım

saolasın canımcım
hamile olup olmadığımı bilmiyorum onedenle de ilaç...
belirtim de yok hiç hamileliğe dair malesef:1no2:

canım eğer ciddi şekilde gebe kaqlmayı planlıyorsan bu sorunun için doktora gitmelisinki sonradan bi pürüz çıkmasın

katyacım bir hamiş daha katıldı aranıza:CüvCüv:6haftalık anne adayıyım:)

cok sevindim canım allah tamamına erdirsin.:CüvCüv:
daha da büyücez yakında

canım bide ben sana bişey sormak istiyorum sanırım sen vajiyi atlattın bende son 1-1,5 aydır daha rahatım eskisi kadar kasmıyorum kendimi yani tam anlamıyla oldumu olmadımı kestiremiyorum sen nasıl hissettin tam olarak yendiğini?

saol cnm,bnde bazen yne kasmalr oluyor cnm gerginsem yada cnm istemyorsa.senin ne kadrlık oldu bebeğin

canım satıma göre 10+4 'üm ama ulrasonda 1 hafta kadar geç gözüküyo bakalım arayı kapatır inşallah bebiş..

sen doktora gittin mi?

cnm 10+4 10haftalık 4 günmü ne kadar acemiyim bn ya :))))))))) hı bide bişey soracm ben şimdi folik aside basladım kanımda düşük kan ilacı aldım tansiyonumda 8-4 çok düşük normalmi

cnm 10+4 10haftalık 4 günmü ne kadar acemiyim bn ya :))))))))) hı bide bişey soracm ben şimdi folik aside basladım kanımda düşük kan ilacı aldım tansiyonumda 8-4 çok düşük normalmi

evet canım 10+4 10 hafta 4 günlük, merK ETME BENDE YENİ YENİ HAMİLELİKLE ÖĞRENİYORUM BU iŞLERİ
folik asit çok önemli aslında hamile kalmadan 3 ay önce başlamak gerek ama ben buna ihtimal vermediğim için benim başlamam geç oldu 6. haftada başladım folik asit bebeğin beyingelişimi için önemli
bana kan ilacını sağlık ocağı verdi ama doktor erken dedi kulllanma
evet tansiyon düşük ama gebeliğe bağlı olabilir canım daha önceki değerin nasıldı?
bu arada istediğin herşeyi sorabilirsin bildiğim kadar cevaplarım

cnm bnde folik asidini yeni başladım işte kan ilacına basladım bn tansiyonum 8-4 çok kötü zararı olurmu ki kan ilacın 2gndr içiyorum bn banada saglık ocagı verdiyni kan tahlili yptrdım bakalım pazartesi alcm sonuçları enfeksiyona var onun için ilaç vermdi zararı olur dye

kayganlastırıcı kullanmadım bebek çlşmalrında bol keçi boynuzu yedim onun yararınıda çok gördüm

ben kayganlastırıcı kullanmadan hıc yapamıorum darlık sorunum var benece o bebegıme kavusmamı engellıor(canım sıkılıyor artık cok bunaldım kucagım bosmu kalacak benım yha vajıden kurtulalı 7 ay olcak hatta oldu.uzuluyorum ..kecboynuzun bayanlara faydası ney?erkekte sperm fazlalastırıoda bayanda bılmıorum bilmiyorumkismile

senın adına cok sevındım dıger topıgıme yazmıssın hamıle oldugunu allh kucagına almayı nasp etsın duanı eksık etme buna cok ıhtıyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…