katya cım bebeğin hayırlısıyla sağlıkla eline alman dileğimle
sana hamile olmaya çalışan biri olarak soracağım en erken belirtisi ne oldu sende
nasıl anladın anlatır mısın
canım bende başağrısı,kasıkda batma ve ağrı, kalçada batma ve bacaklarda ağrı oluyodu romatizma ağrısı gibi ve göğüste hassasiyet
hamile olmadan önceki ayda belirtilerim vardı yani daha çok okuduğum şeyleri yaşıyodum yani psikolojikti test yaptım negatif çıktı ama sonraki ay bu anlattığım belirtiler olunca gerçekten hamile olduğumu anladım yani ben hissettim ve doğru çıktı ki düşün vajinismus olduğum halde...
belirtilerin neler olduğu bil ama her gün bu konuda yoğunlaşma
yakında haberlerini alırız canım :CüvCüv:
seni tebrik ediyorum
mutlu bir hayat diliyorum bebişinle ve eşinle
bilmiyorum hamile olabilcek miyim şuanda sarı akıntım var ve hafif kaşınıyo moralim bozuk
mantar yada enfeksiyonsa diye
ve bunlardan varsa bende eğer,hamile olmamı engeller mi acaba
tedavisini gör cnm gebeliği engellemezde sorunlu bir gebelik olablr belki.bndede aynı sıkıntı var üzülme antibiyotik kullandım hala devm bi ilaç var onu alcm bklım
seni tebrik ediyorum
mutlu bir hayat diliyorum bebişinle ve eşinle
bilmiyorum hamile olabilcek miyim şuanda sarı akıntım var ve hafif kaşınıyo moralim bozuk
mantar yada enfeksiyonsa diye
ve bunlardan varsa bende eğer,hamile olmamı engeller mi acaba
katyacım bir hamiş daha katıldı aranıza:CüvCüv:6haftalık anne adayıyım:)
cok sevindim canım allah tamamına erdirsin.:CüvCüv:
daha da büyücez yakında
canım bide ben sana bişey sormak istiyorum sanırım sen vajiyi atlattın bende son 1-1,5 aydır daha rahatım eskisi kadar kasmıyorum kendimi yani tam anlamıyla oldumu olmadımı kestiremiyorum sen nasıl hissettin tam olarak yendiğini?
cok sevındim zehra senın adına nasıl mutlu odum kı sorma.
saol cnm
cok zaman gectı demi senin vaıyı yeneli?bide bir sey sorcam yendıkten sonra hamile kaldıgın zamanda dahil kaganlastırıcı kulndın mı?
kayganlastırıcı kullanmadım bebek çlşmalrında bol keçi boynuzu yedim onun yararınıda çok gördüm
canım satıma göre 10+4 'üm ama ulrasonda 1 hafta kadar geç gözüküyo bakalım arayı kapatır inşallah bebiş..
sen doktora gittin mi?
cnm 10+4 10haftalık 4 günmü ne kadar acemiyim bn ya :))))))))) hı bide bişey soracm ben şimdi folik aside basladım kanımda düşük kan ilacı aldım tansiyonumda 8-4 çok düşük normalmi
evet canım 10+4 10 hafta 4 günlük, merK ETME BENDE YENı YENı HAMıLELıKLE ÖĞRENıYORUM BU iŞLERı
folik asit çok önemli aslında hamile kalmadan 3 ay önce başlamak gerek ama ben buna ihtimal vermediğim için benim başlamam geç oldu 6. haftada başladım folik asit bebeğin beyingelişimi için önemli
bana kan ilacını sağlık ocağı verdi ama doktor erken dedi kulllanma
evet tansiyon düşük ama gebeliğe bağlı olabilir canım daha önceki değerin nasıldı?
bu arada istediğin herşeyi sorabilirsin bildiğim kadar cevaplarım
kayganlastırıcı kullanmadım bebek çlşmalrında bol keçi boynuzu yedim onun yararınıda çok gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?