adet oldum bugün((((((((((((yinede içimde bi ümit var üstünü görme falan olabilirmi diye
selam herkeze benimde adetimi 2 gün geçti..adet tarihimden bikaçgün önce adet olacakmış gibi ağrım var dı ama şimdi ağrımda yok kalmadı.adetimden bi gün önce merak ettiğimden test yaptım tek çizgi çıktı acaba tekrar test yapsam mı biraz korkuyorum test yapmaya...vajinismusu yaşayan arkadaşlar sakın ümitsizliğe kapılmayın ve herşeyi gidişatına bırakıp pes etmeyin ve ertelemeyin unutmayın bu sorunu erteleyerek halledemezsiniz üzerine gidin ben çok erteledim hiç bişey olamadı kararlı olun kendinize güvenin ben bunu başardıysam sizde yapabilirsiniz ama dedğim gibi karalı olun.
şimdi anladım cnm.ilaç konusunda yardım bekliyorumm lütfennn emla kremm burda nasıl bulabilirim netten bakıyorum bulamıyorumm eczaneye soruoz ya anlatamıyoruz biz yada annlamıolar:))
selam kızlar bugün adet oldum neden anlamıyorum 2 aydır adetim 3- 4 gün gecikiyor normalde hep iki gün falan erken olurdum psikolojik olabiir mi acaba? adetimden sonra jinekoloğa gitmeye karar verdim mueyeneden korkmuyorum ama daha önce vajinismus problemim olduğunu doktora söylemem gerekiyor mu karar veremiyorum.
merhaba ben yenı uye oldum bende vajinismus hastasıyım hemde bır buçuk sene oldu ewleneli artık bunun tedavısı olduğunu dusunndum ve tedavı oluyorum suan. gercekten yararı oluyo inşlh yenecen bu illeti allah butun vajinismus olan arkadaslara yardım etsın çok kotu bı illet
Arkadaşlar ben bu konuda çalışan bir uzman olarak şunu söyleyebilirim ki vajinismus kısa sürede %100 tedavi edilen bir rahatsızlıktır, umutsuzluğa kapılmayın, yanlış tedavi yöntemlerine başvurup zamanınızı, paranızı harcamayın ve en önemlisi ruh sağlığınızı bozmayın. Vajinismus sorununuzu çözmeden de bebek sahibi olmayı düşünmeyin. Önce sağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşam sonra bebek. Sorularınız olursa cevaplayabilirim.
gecmis olsun atlatmissiniz .. ama tutumunuz cok yanlis suan burda yenemeyen ve senelerce bu hastalikla mucadele eden arkadaslar var intiharmi etsinler ?
dunyada bir cok caresiz hastalikla kanserlerle mucadele eden insanlar var .. ve hayata simsiki baglilar .. insanda mucadele ruhu olmali pes etme ruhu degil ...
günün geçtikten 1 hafta sonra yaparsan daha net sonuç alırsın canım ama her iki durumunu da düşün yani olumsuzda çıkabilir ben hamile kalmadan bi önceki ay adetim geçikmişti tıpkı hamileymişm gibi belirtiler vardı ama sonuç kan testi ile negatif çıktı sonraki ay hamile kaldığımı öğrendim ve belirtilerim aynen yazdığım gibiydi..
iyi haberler bekliyoruz canım çalışmalara devam
selam herkeze benimde adetimi 2 gün geçti..adet tarihimden bikaçgün önce adet olacakmış gibi ağrım var dı ama şimdi ağrımda yok kalmadı.adetimden bi gün önce merak ettiğimden test yaptım tek çizgi çıktı acaba tekrar test yapsam mı biraz korkuyorum test yapmaya...vajinismusu yaşayan arkadaşlar sakın ümitsizliğe kapılmayın ve herşeyi gidişatına bırakıp pes etmeyin ve ertelemeyin unutmayın bu sorunu erteleyerek halledemezsiniz üzerine gidin ben çok erteledim hiç bişey olamadı kararlı olun kendinize güvenin ben bunu başardıysam sizde yapabilirsiniz ama dedğim gibi karalı olun.
çok pişmanım şuan.... 2.5 senelik evliyim evliliğimin 3 ayında tam birliktelik yaşamadan hamile kaldım. psikolojim bozuldu eşimle verdiğimiz karar neticesinde zaten vajinusmusum bide çocuk yeni evlenmişim kürtaj oldum ve doktor demişti kürtaj sırasında kızlık zarını alırız ve rahat ilişkiye girebilirsin.bende aldırdım. şuan hala vajinusmusum keşke aldırmasaydım diyorum tedaviye başlıyorum süleyman beye inş. biran önce bu durumdan kurtulurum ve bir çocuk sahibi olurum. herkes çocuk bekliyor bizden çok sıkıldım.
offff kızlar yaa... vajınusmusu yendimdiye sevinmeden vajınl enfeksiyon kaptım.basladık ilac kullanmaya,bunuda atlattık derken bugün idrar testi sonucunda idrar yolu ıltihabı oldunu ögrendim haydi yine ilac kullan ne kdar sorunluyum ben yaa bir yüzüm gülmedi. bu yüzden bebek hayalleride suya düsüyo.. offfffff
ben yeni doğum yaptım her konuda yardımcı olmaya çalışırım ve halen vajiyim
Merhaba kızlar şuan 5+4 günlük hamileyim ve vajinismusum.
benim durumunda olanlar yada vajinismuslu olupda bebeğini dünyaya getirenler burada deneyimlerimizi ve tecrübelerimizi paylaşalım.
Birbirimize destek olalım hem bebeğimizi dünyaya getirelim hemde vajinismusu yenelim.:Saruboceq:
offff kızlar yaa... vajınusmusu yendimdiye sevinmeden vajınl enfeksiyon kaptım.basladık ilac kullanmaya,bunuda atlattık derken bugün idrar testi sonucunda idrar yolu ıltihabı oldunu ögrendim haydi yine ilac kullan ne kdar sorunluyum ben yaa bir yüzüm gülmedi. bu yüzden bebek hayalleride suya düsüyo.. offfffff
meraba kızlar bende vajiliydim ve bunu 14 şubatta yendim. bebek istiyorum belki çok erken ama zaten 3 yıldır evliyim. bu ay da ümitlerim suya düştü galiba adetime 2 gün var adet ağrılarım kendini hissettirdi şiddetli olarak...üç yıldır Allah ım bizi sınadı ama inşallah bebek konusunda da sınamaz bi an önce herkezin vajiyi yenip bebeğine kavuşmasını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?