Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

idrar testi adetn gecmesinden 1hafta sonra yplıyor cnm

soyledıklerın oyle ıyı geldıkı anlatamam kendıme guvenımı yıtırmek uzereydım artık dun randevu aldım artık hazırım en azından tedavı ıcın tekrar tesekkurler arkadasım

selam kızlar bugün adet oldum neden anlamıyorum 2 aydır adetim 3- 4 gün gecikiyor normalde hep iki gün falan erken olurdum psikolojik olabiir mi acaba? adetimden sonra jinekoloğa gitmeye karar verdim mueyeneden korkmuyorum ama daha önce vajinismus problemim olduğunu doktora söylemem gerekiyor mu karar veremiyorum.

şimdi anladım cnm.ilaç konusunda yardım bekliyorumm lütfennn emla kremm burda nasıl bulabilirim netten bakıyorum bulamıyorumm eczaneye soruoz ya anlatamıyoruz biz yada annlamıolar:))

ben fransada yasiyorum emla kremi bi kac sefer bende kullandimburda recetesiz vermiyorlar ama turkiyede eczaneden alinabiliyor recetesiz
normal bi jinekologa gittim ben vajinusmusum ve emla krem istiyorum onunla denemeler yapicam dedim
erkek doktordu sizi muayene edebiliriyim dedi bende tamam dedim muayene etti
ve hersey cok normal kremsiz iliskiye girebilirsiniz dedi
sizin vajinusmus denen hastaliktan haberiniz yok galiba
anatomimin normal oldugunu zaten biliyorum dedim, daha once bir cok kez muayene oldum dedim adam baya bozuldu ama yazdi kremi .. kremin bi tupunu bile bitirmedim ben ikimi ucmu ne kullandim biraktim bide kreme alismak istemedim ..
esin italyanca biliyorsa bi jinekologa gidip yazdirabilirsin ..

psikolojik canim ben hamile kalmadan onceki ayim hep esimle denemelerle geciyordu biz vajinusmusu yenmek icin deneme yapiyorduk ama benim icimde bir umut vardi o ay
adetim 10 gun gecikti ama hastalandim
sonraki ay vajinusmusu yendim denemelere devam ediyorduk alismam icin bebek hic aklimda yoktu o ay ben vajinusmusu yenme sevincindeydim adetim uc gun gecti bi antibiyotik almam lazimdi neyse bi test yapiyim yoktur ama dedim
bi baktim cift cizgi hic beklemedigim bi anda oglusum dusuvermis gobusume ...
insallah en yakin zamanda seninde guzel haberlerini aliriz :)))

jinekologa gelince muayeneden korkmuyorsan bile bence doktoruna anlatmalisin cunku bazi doktorlar muayene ederken cok aceleci davraniyorlar
normal bi insan bile o anki psikolojiyle korkmuyorum dese bile korkup kasabiliyo
bence anlat
ben anlattim ve cok faydasini gordum her ay muayenelerim cok kolay ve guzel geciyor ...

merhaba ben yenı uye oldum bende vajinismus hastasıyım hemde bır buçuk sene oldu ewleneli artık bunun tedavısı olduğunu dusunndum ve tedavı oluyorum suan. gercekten yararı oluyo inşlh yenecen bu illeti allah butun vajinismus olan arkadaslara yardım etsın çok kotu bı illet

tedavi görmene sevindim bende evlılıgımın ıkıncı yılında basladım tedavıye ve bıttı.basarıya ulstıgında bumuymus sorunum dıye kendie bile kızıyosun.keske en basında tedavı gorseydim dıyosun gıden zamana yazık

Arkadaşlar ben bu konuda çalışan bir uzman olarak şunu söyleyebilirim ki vajinismus kısa sürede %100 tedavi edilen bir rahatsızlıktır, umutsuzluğa kapılmayın, yanlış tedavi yöntemlerine başvurup zamanınızı, paranızı harcamayın ve en önemlisi ruh sağlığınızı bozmayın. Vajinismus sorununuzu çözmeden de bebek sahibi olmayı düşünmeyin. Önce sağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşam sonra bebek. Sorularınız olursa cevaplayabilirim.

bize genel olarak nasıl bir yol izlememiz gerektiğini, neler yapmamız veya yapmamamız gerektiğini söyleyebilirsiniz..

kesinlikle katılıyorum çok yanlış bi kelime kullanılmış.intiharmı edelim yani çk saçma böle şeyler yazıpta kafa karıştırmayalım zaten yeterince sıkıntılıyız

adetim normalde 5 gün sürüodu ama 2 gün normall adet oldumm 3.gün çok az oldumm.ama herseyy normal adetim gibiydi karın ağrım falan.korktum ilaçta içemedimm bebiş varsa die.ama üstünü görme nasıl oluoo tam bilmiyorumda.bilen varsa anlatabilirmi

cnmm benimde aynen öyle oldu .karnım bana oyun yapıo die düşündüm artık bir haftaya yakın geçti ve hergün belli saatlerde ağrıyıp geçiodu tam olucam kesin diodum olmuodu.kafaya takıoz belki ondan gecıkıo bilmiyorum ama ben oldumm adet ama sadece 2 güün 3. gün çok az.ama bence bekle biraz daha test için zaten hemen çıkmıyomuş idrar testinde

kızlar hiç takmayın ben bu ay kendimi dinledim yani hamileyim artık dyrdum nerde bir belirti okusam aksamına aynı seyleri yasıyrdum:))))))) en iyisi hiç takmıycan seksi bebek için degil cinsel hayatının düzenli olması için grecn.gecen bi programdada izledim ilişlkiye bebek yapıcaz dye grmyecksin dyr stres oluyrmus oda döllenmeyi etkiliyormuş

herkese merhaba arkadaşlar, yasminciğim bende bi vajili olarak sitenin yeni üyesiyim. anladığım kadarıyla süleyman beye tedaviye başladın bende kendisini düşünüyorum lütfen beni faydasını görüp görmediğin konusunda bilgilendirirmisin?:çok üzgünüm:

offff kızlar yaa... vajınusmusu yendimdiye sevinmeden vajınl enfeksiyon kaptım.basladık ilac kullanmaya,bunuda atlattık derken bugün idrar testi sonucunda idrar yolu ıltihabı oldunu ögrendim haydi yine ilac kullan ne kdar sorunluyum ben yaa bir yüzüm gülmedi. bu yüzden bebek hayalleride suya düsüyo.. offfffff

sadece sen yasamıosnkı hepımızde oluor aynı sorun hem ıltıhap beebegının olmasına engel deıl canım canını sıkma olur hayırlısıylan

katya cım bebeğin hayırlısıyla sağlıkla eline alman dileğimle
sana hamile olmaya çalışan biri olarak soracağım en erken belirtisi ne oldu sende
nasıl anladın anlatır mısın

cnm hiç üzülme bende aynı durumdayım azcık üşütsem çorapsz gezeym hemen tekrarlıyor enfeksiyon.vücud direncini arttırıcı ilaç alcam imuneks çok kişi kullanmış dr.da dedi bagısıklık sistemini güçlendirir dedi sende alablrsn bir dr. sor ynede

Selam papatya ,,,oncelikle bu illeti yendigine cok sevindim..diger forumda yani vajinusmusu kendi tecrube ve deneyimlerimizle yenelim formundaa da sana yazmistim ama sonra seni hic goremedim..merak ettigim su: botokstan bahsetmistin..botoks tedavisi yaptirdigini yani..ne olur bu konuda banada bilgi verirmisin..nasil yaptirdn? ne yaptin? nasil atlattin bu olayi? ne olur cvbini bekliyor olucam dort gozle bilmiyorumkismile ...cunku bir sure once bende botoks yaptirmaya karar vermistim..sonra turkiyeye gittigimizde cesaret edemedim ..eyvahedigeldismile ...ve tesadufen seni bu forumda gordum yazmak istedim,,yenmissin ve bebek calismalarina baslamissin..ne guzel..ins en kisa zamanda bu mutluluguda yasarsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…