Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar bende 5+3 günlük hamileyim bugün doktora gittik kan tahlilleri yapıldı ultrason çekilcekti vajınal olcak dediler bende çok kötü oldum geçmişden gelen korkular hortladılar hemen midem fena oldu çıkartım ne varsa ter bastı neyse dediler karından alalım ultrasona baktılar kese oluşmuş bende eski vajılıyım yeneli 4 ay oldu arkadaşlar daha öncede 3 defa alttan muayene oldum ama bugün çok fena oldum ben tecrübeli arkadaşlar sizler ne yapıyosunuz bu konuda çok kötü oldum ordaki doktor böyle nasıl dogum yapcaksın bi yardım al doguma kadar daha neler görceksin dedi:gitme:yardım edin bana nasıl atlatcam korkumu bensenağlama

canım vajınal muayeneden herkes korkuor bu cok normal bır durum ılla vajınısmus olmak gerekmıor.zaten hamıleyken pek alttan bakmazlar karnından bakarlar.bebegın ıcın katlanacaksın :)

kızlarrrrr buraya noldu yaaa herkes nerdee günlerdir bulamıodum bu sayfayı bugün bulabildimm biçok konu birikmiştir dedim kimse yokk((başka bi bölüm falanmı açtınız yaa soracakta bi sürü şey irikmişti ama kime nası sorcam nese yarın gene bakarım artık

yok baska topık falan acılmadı bn her gun gırıorum sorularını elımden geldıgınce yanıtlayabılırım

yok baska topık falan acılmadı bn her gun gırıorum sorularını elımden geldıgınce yanıtlayabılırım
slmmm canımmm yeni paylaşımlarda yapılmıo ne zamandırda merak ettimm.çok stresliyim burda biraz attarım die düşünmüştüm.anlatıım sanaa.bende maalesef vajiliim vee tam birleşme olmuoo ama vajinin içine boşalıo eşimm.bebişi çok istioorumm böle kalcamıda bilsem istiorumm ve 8 gün geçti adetimm göğüslerimde bi deişklik var sadce acaipp ağrı var gece uyutmucak derecede bide göğsün kenarlarındaki noktalar belirginleştii onun dışında herhangi belirtide yokk acaba hamilemiim die taktım kafaya şimdii.ağrım oluo gün içinde hıh şimdi ollcam diorum gecıoo.geçen aylardada böle oldu yani gecikme sadece ama 6 gün falan oldu sadce göğüslerimdede bi deişiklik yoktu.acaba bu sefer olabilirmi bebiş.çok merak ediorum testt için hem erken diorum hemde çıkmazsa üzülücem die yapamıorumdaa.kimseyede anlatamıom eşim dışında çünkü maalesef normal insanlar gibi hamile kalamadığımdan(tabi bebiş olursa nasıl olcak nasıl başa çıkacam onuda bilmiorum doktora nasıl anlatıcam nasıll karsılar burdaki doktorlar onuda kafaya takmaktan alıkoyamıorum kendimi ama bebişimide çokkk istiyorum napıyımmmmmm

tadvı goruomusun vajı ıcın....
bence once vajıyı yen sonra bebek dusun
herseyın hayırlısı gercı...
adetın gecıktıysede test yapmalısın....

gercekten cok pis bır hastalık bu yha
her sefernde bugun yatacam umuduylan gırıosun yataga yapamadan gerı kalkıosun :/(

tadvı goruomusun vajı ıcın....
bence once vajıyı yen sonra bebek dusun
herseyın hayırlısı gercı...
adetın gecıktıysede test yapmalısın....

hayır canımm tedavi görmüorum
daha öncede belşrtmiştim okuduysan belki bilirsi n yurtdısındayım tedaviye gidemedim çokk ii dil bilmediimiz iiçin.tercüman olayı oluomuş ama oda duyulur die korktum gidemedim emla krem getirtiorum şimdi türkiyeden amaa test yaptım hamileyimmmmmm.yarında kantesti yaptırcamm.emla kremide kullanamam sanırım.yanılmıosam sen de vajili ve hamileydin değilmi

keske hamıle olsamda vajılı olsaydım hala....
vajıyı yenelı 8 ay bıttı
emla bana da vermıstı ama ben kullanamadım parmak egzerszınde kullan demıstı
ben parmagımın ucunu bıle degıremıodum
hamıle olmana bır yandan cok sevındım
gebelıkten sonra artık tedavı yollarına baslarsın ınş
banada dua et bebegımın olması ıcın
cunku sorun cıktı
ıste ınsanoglunun derdı hıc bıtmıor

buna şükredeyim ozaman demii.canım een önemlisi ama vajiyi yenmek bence.bende tam tersini düşünüorum.keşke yenebilseydimde bebek nasılsa olurdu die ama burda benim altarnetifimde yokk.çok kötü aynı dili kullanmamak.inşallah hayırlısıyla bebek haberlerini yazarsın dualarım seninle cnm

bnce evlat acısının yerını ne vajı nede baska bısı agır basamaz.
bnde öle dıodum vajıyı yenım cocuga kafayı takmam dıodum
ama denıldıgı gıbı olmuormus
vajıyı anestesı ıgnelerlen emla kremlen parmak egzersızylen ya bır sekılde yenersın
ama cocugn bır tırnagını bıle yaratamayız
bu bakımdan cok sanslısın
yenersın buna ınanıyorum
duaların bızımlen olsun mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

dualarım siznle canım.bende bi ilk muayeneye gitsem rahat hissedicem kendimi ama çok kötüüm şimdi ya
nerde burdaki vajili hamilelerr kafayı yicem.nasıl anlatıcam alttan muayene olmamasına nasıl ikna edicez bilemiorum.birde buralarda mecburiymiş heray vajinal muayene.offfff bi cesaretimi toplasam gitsemmmm doktoraa.ya nolur yasayanlar anlattsın vajili olupta vajinal muayene yaptıranlarrrrrrr.lütfennnnnnn yardımmmmmmmmm

slm kızlar bende vajinismusum tedavi olmak istedim özel bir hastaneye gittim.doktrum bayandı,eşimle ilişkiye girmediğimi duyunca okadar çok fazla tepki verdiki! sanki ben bu durumu kendim istiyormuşum gibi,hastaneden çıktığımda çok kötüydüm.eşim yine bana destek oldu,hayatta hiçbirşeyin benden kıymetli olamayacagını ve sırf öyle konuştuğu için moralimi bozmamı söyledi.hatta gidip doktorla konuşmak istedi,beni üzdüğü için.demek istediğim şuki doktor tercihi çok önemli.ben şuanda gidemiyorum doktora,kendi kendimede yenemiyorum.eşime haksızlık ediyorum o kesin.kafayı yemek üzereyim o kadın doktor çok moralimi bozdu:gitme:

yasayan anlar ((((
cok zor bır rahatsızlık
allh yar vede yardımcınız olsun

cnm benim umutsuz olma inş. sende anne olursun stres yapma allah herkesi ayrı sınıyor işte,ben hamileyim ama eşim hala iş bulamadı milletinde dedikodusu cabası moralim çok kötü karnımdaki çocugu kıskanan var şimdiden eylülde 2sınavım var okul bir yandan işsizlik bir yandan ailevi sorunlar falan derken sıkıntılar çok,bol bol allaha dua ediyoruz yinede çok şükür halimize allahım herkesin duasını kabul etsin sanada hayırlı ve saglıklı bir bebek nasip etsin inş.

allah yardımcın olsun cnm öyle aptal insanlar çıkıyor malesef,kendini toparlamaya bak canım bende vaji hastasıydım 2,5 sene cektim ve şimdi pazar günü 4 ayıma girecez gebeyim,senin cektiğin sıkıntıları okadar iyi anlıyorum ki yanlız degilsn bunu sakın unutma ben kegel sayesinde kendim yendim,kendimi okadar sucluyordum ki hayata küsmüştüm beceriksiz aklına ne gelirse her hakareti ediyordum kndime.sen sadece önce allaha sonra kendine güven inan gerisi geliyıor sonra arkana bakıp bumuymuş ya diyceksin cektiğim allahın izniyle duam seninle cnm moralini yükssek tut

(( haklısın dert hıc btmez rabbım dermansız dert vermesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…