Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

nasıl bır akıntı gelıo.sarımı?_

meraba kızlar bende vajiliydim ve bunu 14 şubatta yendim. bebek istiyorum belki çok erken ama zaten 3 yıldır evliyim. bu ay da ümitlerim suya düştü galiba adetime 2 gün var adet ağrılarım kendini hissettirdi şiddetli olarak...üç yıldır Allah ım bizi sınadı ama inşallah bebek konusunda da sınamaz bi an önce herkezin vajiyi yenip bebeğine kavuşmasını diliyorum

kızlar hamile değilim üzgünde dglim:hulya:

herseyin hayirlisi canim
inan sen en zorunu basardin en zor kulvari gectin gerisini allahin takdirine birak ve kafana takma ... ve calismalara durmadan devam .. en yakin zamanda gelir annesi o .. inan biz ne kadar cok istesekde gelecekleri zamani kendisi seciyor bebisler ... ben bes sene hayalini kurdum bebisimin bes sene vajinusmusu yenip kollarima alacagim gunu hayal ettim ..
tam bitti dedigim anda artik gucum yetmiyor rabbim benden bu kadar ya canimi al ya da bi yol goster dedigim hafta vajinusmusu yendim ..
daha yenmenin sevincini atlatmadan hamile oldugumu ogrendim ...
inan Allah o kadar buyukki biz bitti dedigimiz an elimizden tutuyor
o yuzden utaniyorum umutsuz oldugum anlardan o goz yaslarina boguldum gecelerden ...

sabret ve tevekkul et sen zoru basardin .. eminim allahda tamamina erdirecek ..
suan kollarimda olmasada karnimda tekmeleriyle ben varim anne burdayim diyo oglusum ..
butun kalbimle diliyorum Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu ..

allh bızede o duyguyu yasatmayı nasp etsın duanı bızlere eksık etme

yaa ben anlamadım şimdii sen vajiliykenmi hamile kaldınn yendim diosunn şuan hamileyim diosunn anlamdım bişi kaç kez kudum kusura bakma bende yurtdışındayım büyük ihtimallede hamileyimm çok korkuorum o muayenelerden falan napcamıda bilmioru herkesin karsısınada öle anlayışlı birilri cıkarmıb bilmem

nasıl rahatlıyorum böyle okuyunca yaa iyiki varsınız burdaa 2 sene olacak halen yenemedimm zaten allaha dua etmekten başka çaremde yokk tedavii göremiorum çünküü allahın ol dediği şey oluoo bigün bizede der inşallahh

yani sadece iişimizi allaha bırakmamak lazım elimizden geleni yapmaak laazım ama olmayıncada olmuoooooo((((((((((((((

of ya bitürlü örenemedim siteyii okuduum yerin altına yorum yapıorumm başka yerde gösterio saçma oluoo ama kuusura bakmayım artık

tüm vajili ve vajiyi yenen hanımlar inşallah yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz yeterki isteyin çok isteyin mutlaka hamile kalacaksınız..

iyi haberlerbekl,yo bu topik vajisiz hamişler duyarız inşallah hem vajiyi yenmiş hemde hamiş olarak:ecrin_bebek::CüvCüv:

ben bir cok psikolog ve jinekologa gittim en son kendi kendime yendim
esimle rahat bi sekilde iliskiye girdigimiz ay hamile kaldim
ama doktora kontrole gittigimizde korkularim geri canlandi
sonucta alttan muayene ediyorlar ben nedense yeniden korktum ve o yuzden doktora muayene olmak istemedim
vajinusmus oldugumu iliskiye girebildigimiz ilk ay hamile kaldigimi anlattim oda sagolsun cok anlayisli davrandi suan bile muayene edecegi zaman benim hazir olmami bekler ... ama ben vajinusmusu atlatmis olsamda dogumdan cati muayenesinden dogum anindaki kontrollerden cok korkuyorum ve yeniden vajinusmusla ugrasmak istemiyorum ..
ama sezeryanda olmak istemiyorum o yuzden sonuna kadar normal dogum denemeye kararliyim ..

Slm kızlar 8 aylık evliyim henüz doktora gitmedim ama artık vajili olduğumdan eminim evliliğim dolayısıyla konyaya yeni yerleştim aranızda bana konyadan bir doktor onericek biri varmı lütfen acilllll

inş.cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…