- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
bende enfeksiyon sıkıntısı çektim halada çekiyorum ilaç alarakta ilişkiye greblrsn enfeksiyon ilacı engellemz cnm ben bırakmadım hiçtedavini düzgün yap ben bde günde sabah aksam ayagımı sıcak suyun içine sokuyorum ve üşütmemeye gayret gösteriyorum.imuneks bagısıklık gücünü arttırıcı bitkisel ilaç alıcm kullananlar çok memnun dr.umda kullan dedi.dr.danış sen de al bünyemz hassas
nasıl bır akıntı gelıo.sarımı?_
Ben de vajiliyim ama hamile kalmak istiyorum.Keşke vajili hamilelilerden olsam
Ben de vajiliyim ama hamile kalmak istiyorum.Keşke vajili hamilelilerden olsam
meraba kızlar bende vajiliydim ve bunu 14 şubatta yendim. bebek istiyorum belki çok erken ama zaten 3 yıldır evliyim. bu ay da ümitlerim suya düştü galiba adetime 2 gün var adet ağrılarım kendini hissettirdi şiddetli olarak...üç yıldır Allah ım bizi sınadı ama inşallah bebek konusunda da sınamaz bi an önce herkezin vajiyi yenip bebeğine kavuşmasını diliyorum[/
bende senın gıbı 3 yıl olucak nerdeyse 3 aydır yendım tık yok ben cok uzerıne dustum sıkıldım,sinirlendim agladım.bence daha yenı yenmıssın benım gıbı.rahat olmak fazla kafaya takmamak daha ıyı bence.ustune dustun mu olmuyo yaaa.
kızlar hamile değilim üzgünde dglim:hulya:
herseyin hayirlisi canim
inan sen en zorunu basardin en zor kulvari gectin gerisini allahin takdirine birak ve kafana takma ... ve calismalara durmadan devam .. en yakin zamanda gelir annesi o .. inan biz ne kadar cok istesekde gelecekleri zamani kendisi seciyor bebisler ... ben bes sene hayalini kurdum bebisimin bes sene vajinusmusu yenip kollarima alacagim gunu hayal ettim ..
tam bitti dedigim anda artik gucum yetmiyor rabbim benden bu kadar ya canimi al ya da bi yol goster dedigim hafta vajinusmusu yendim ..
daha yenmenin sevincini atlatmadan hamile oldugumu ogrendim ...
inan Allah o kadar buyukki biz bitti dedigimiz an elimizden tutuyor
o yuzden utaniyorum umutsuz oldugum anlardan o goz yaslarina boguldum gecelerden ...
sabret ve tevekkul et sen zoru basardin .. eminim allahda tamamina erdirecek ..
suan kollarimda olmasada karnimda tekmeleriyle ben varim anne burdayim diyo oglusum ..
butun kalbimle diliyorum Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu .. [/QUOT
ayyyy ne güzel.. senin icin cok sevindim. sabrın,duanın,ümidin en güzel örneklerinden olsa gerek bu yasadıkların...
herseyin hayirlisi canim
inan sen en zorunu basardin en zor kulvari gectin gerisini allahin takdirine birak ve kafana takma ... ve calismalara durmadan devam .. en yakin zamanda gelir annesi o .. inan biz ne kadar cok istesekde gelecekleri zamani kendisi seciyor bebisler ... ben bes sene hayalini kurdum bebisimin bes sene vajinusmusu yenip kollarima alacagim gunu hayal ettim ..
tam bitti dedigim anda artik gucum yetmiyor rabbim benden bu kadar ya canimi al ya da bi yol goster dedigim hafta vajinusmusu yendim ..
o yuzden utaniyorum umutsuz oldugum anlardan o goz yaslarina boguldum gecelerden ...
suan kollarimda olmasada karnimda tekmeleriyle ben varim anne burdayim diyo oglusum ..
butun kalbimle diliyorum Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu ..
oncelikle konuyu acan arkadasa cok tesekkur ediyorum bu konuyu ben acmak istiyordum ama firsatim olmadi bi turlu ...
bide lutfen butun arkadaslardan rica ediyorum sacma sapan yorumlarla kirilganliklarla alinganliklarla sayfalari doldurup bosa vakit kaybetmeyelim bes dakikadir bu sayfalari okuyorum daha faydali bi yoruma rastlayamadim ....
gelelim konuya
ben bes sene vajinusmusla ugrastim bir cok doktor psikolog deneyimim oldu en sonunda burdaki cogu arkadasin sayesinde kendi cabalarimla vajinusmusu yendim kasim ayinda ve ilk ayda ve ucuncu iliskimizde hamile kaldim ..
keske biraz daha gec olsaydi bebis biz olmaz diye korunmayi katmadik isin icine .. her neyse suan 21 haftalik hamileyim ve yurt disindayim burda ilk aydan itibaren her ay alttan muayene olmak zorundayiz burda boyle bi mecburiyet var ilk randevumda vajinal ultrasonla bakti doktorum penis seklinde ince bi alet vajinal ultrason bebek karnindan gorunmez dedi bununla bakalim dedi vajinusmus oldugumu anlattim yapamam cok korkuyorum dedim ...
ama bir yandanda bebisimi cok merak ediyordum
doktorum sen artik bi annesin bebisinin ve senin sagligin icin gerekli rahatlaman gerekiyor guclu olman gerekiyor dedi ve ben nefes egzersizleriyle o aleti icime alabildim
ve inanin hic bi sey hisetmedim girdigini bile anlamadim
suana kadar bes kez kontrole gittim ve uc kez alttan muayene oldum
her gidisimde icimde bi korku var ama oraya gidince doktorumun gulen yuzunu gorunce icim cok rahatliyor
yasli bi bayan doktorum cok sevecen ve icten bana surekli normal dogumu tavsiye ediyor istersen basarirsin dogum hic bi mudahelesiz yapilabilir insan isterse evde bile dogum yapabilir ben sana guveniyorum normal yapabilirsin diyor ...
halen korkularim var dogum konusunda ama kotu bi ameliyat gecirdim o yuzden ameliyatin ,bicak altina yatmanin zorlugunu cok iyi biliyorum ..
o nedenle insallah normal dogumdan yanayim allah yardimcimiz olsun suan korkularim ve tedirginliklerim cok fazla ama normal dogumuda yapabilecegime inaniyorum...
bundan sonra basimizdan gecen muayeneleri olaylari burdan paylasip birbirimize yardimci olalim .. ben hala kegel egzersizerine devam ediyorum .. ve nefes egzersizlerine bana cok faydasi oluyoooo ...
herseyin hayirlisi canim
butun kalbimle diliyorum Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu ..
nasıl rahatlıyorum böyle okuyunca yaa iyiki varsınız burdaa 2 sene olacak halen yenemedimm zaten allaha dua etmekten başka çaremde yokk tedavii göremiorum çünküü allahın ol dediği şey oluoo bigün bizede der inşallahh
aminnnnnnnnnnn
yaa ben anlamadım şimdii sen vajiliykenmi hamile kaldınn yendim diosunn şuan hamileyim diosunn anlamdım bişi kaç kez kudum kusura bakma bende yurtdışındayım büyük ihtimallede hamileyimm çok korkuorum o muayenelerden falan napcamıda bilmioru herkesin karsısınada öle anlayışlı birilri cıkarmıb bilmem
tüm vajili ve vajiyi yenen hanımlar inşallah yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz yeterki isteyin çok isteyin mutlaka hamile kalacaksınız..
iyi haberlerbekl,yo bu topik vajisiz hamişler duyarız inşallah hem vajiyi yenmiş hemde hamiş olarak:ecrin_bebek::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?