Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Slm kızlar 8 aylık evliyim henüz doktora gitmedim ama artık vajili olduğumdan eminim evliliğim dolayısıyla konyaya yeni yerleştim aranızda bana konyadan bir doktor onericek biri varmı lütfen acilllll

oncelikle gecmis olsun canim
ben istanbulda ve fransada bir cok psikolog cok unlu bi cinsel terapist ve jinekologdan gecmeme ragmen konyada uc senasta yendim bu hastaligi
hemde normal bi psikologun destegiyle
o bana sadece kaybettigim ozguvenimi geri verdi hep ben bisey yapmadim sen kendin basardin dedi

burdan isim vermek yasakmi bilmiyorum ama
konyada psikolog betul nazlisozle uc seansa katildim ve fransaya donunce onun bana gosterdigi yolda sabirla ilerleyerek vajinusmusu yendim

dokunmadan sadece sozlu terapi yapiyo .. yani sadece yolu gosteriyor hemde diger cinsel terapistlere gore cok cok ucuz
kensinlikle tavsiye ederim
bu hayatta karsilastigim en sevimli ve samimi insan esi ilhan beyle birlikte calisiyor ...

canım gerçekten çok teşekkür ederim içim birazda olsa rahatladı mutlaka gidicem tekrar teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun mutluluklar

Vajinusmusun tedavisini merak ediyordum ben de birde korkuyorum doktorum bana evet sen vajinusmus sun derse diye dün dr.randevum vardı ama henüz konuşamadım bu konuyu çünkü bu konudan çok daha önemli bebeğimle ilgili sorunum var inşallah hallolur hallolmaz konuşacağım en kısa zamanda.

Bir de anlamadığım bişi var vajinusmus olan bir kadın arada sıradada olsa rahatlıkla ilişkiye girebiliyor mu?Yani arada böyle olunca ben vajinusmus değilim diyorum kendikendime...

bende geçenlerde yazmıştımm belki hmile olabilirim die.hala adet olmadım.benimde başımda ağrı bacaklarımda ağrılarım var.amaa başımda sinüzit bacaklarımdada romatizma var:))6 gün flan geçti adetim aslında daha fazla ama adetimi tam tarihiyle hesaplayınca öyle.vajiliyim hala parmak egzersizi çokk denedim ama başaramadım.en büyük sorunumda yurtdışındayım eğer hamileysem doktora gittimizde türk tercüman oluyomuş.hastalığımın duyulmasından çok ama çok korkuyorum.çünkü kimse bilmio eşim ve benden başka(tabi bide sizler):ha buarada adetim 2 3 gün geçmişti test yaptım tek çizgi çıktı ama hala adet olmadım bide sabah yapmadımm testi.tekrar ne zaman yapsam varsa bebişş çıkar acaba.çok korkuyorum çok çaresizm(((((((

eger gec dollenmeyse bebeısın cok kucuk oldugu ıcın bellı olmaz bıraz daha beklemen lazım tam emın olman ıcın kan testı yaptır canım ...

gecmis olsun canim insallah bebeginle ilgili problemi hemen atlatirsiniz ..
benim bildigim vajinusmuslu bir bayan asla iliskiye giremez her zaman kasar kendini ama yanlisda biliyor olabilirim .. belki seninki baska turludur ..
sen bir an once doktorunla konus bu konuyu ..

canım gerçekten çok teşekkür ederim içim birazda olsa rahatladı mutlaka gidicem tekrar teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun mutluluklar

sakin ihmal etme erteleme canim .. inan gecen gunlerimize yazik ..
betul hanimin cok faydasi olacagina eminim .. sana dokunmuyor seni psikolojik olarak vajinusmusla savasa hazirliyor ve sadece yapman gerekenleri soyluyor .. eger sabredip kendine guvenirsen cabucak yenersin .. yeterki yenmeyi iste .. is sadece beynimizde bitiyor .. iyi haberlerini bekliyoruz ..

ne garip bir hastalık ya
yendikten sonra yuh bana nasıl beceremiyordum ki falan diye düşünüyor insan.

25 gün yaşadım o olayı.
Kabus gibiydi daha uzun sürse intihar ederdim heralde.

oncelikle cok gecmis olsun .. korkunun ecele faydasi yok arkadasim korkularini bi kenariya birak ..
10 gun sonra testi yeniden yap sayet gec dollenme olduysa ancak o zaman belli olur ..
yurt disinda isen guvenilir bi arkadasini yaninda goturebilirsin ona sorununu anlatip paylasabilirsin, sana tercumanlik yapmasini isteyebilirsin .. ama oncelikle stresini korkularini bi kenariya birak bunun sana faydasindan cok inan zarari olur .... simdiden gecmis olsun insallah iyi haberleri ni yazarsin buraya ..

ne garip bir hastalık ya
yendikten sonra yuh bana nasıl beceremiyordum ki falan diye düşünüyor insan.

25 gün yaşadım o olayı.
Kabus gibiydi daha uzun sürse intihar ederdim heralde.

gecmis olsun atlatmissiniz .. ama tutumunuz cok yanlis suan burda yenemeyen ve senelerce bu hastalikla mucadele eden arkadaslar var intiharmi etsinler ?
dunyada bir cok caresiz hastalikla kanserlerle mucadele eden insanlar var .. ve hayata simsiki baglilar .. insanda mucadele ruhu olmali pes etme ruhu degil ...

selam herkeze benimde adetimi 2 gün geçti..adet tarihimden bikaçgün önce adet olacakmış gibi ağrım var dı ama şimdi ağrımda yok kalmadı.adetimden bi gün önce merak ettiğimden test yaptım tek çizgi çıktı acaba tekrar test yapsam mı biraz korkuyorum test yapmaya...vajinismusu yaşayan arkadaşlar sakın ümitsizliğe kapılmayın ve herşeyi gidişatına bırakıp pes etmeyin ve ertelemeyin unutmayın bu sorunu erteleyerek halledemezsiniz üzerine gidin ben çok erteledim hiç bişey olamadı kararlı olun kendinize güvenin ben bunu başardıysam sizde yapabilirsiniz ama dedğim gibi karalı olun.

bu rahatszlıgı yasarken ınsanın aklı dengesı bozuluyor.bosanmayı bıle ınsan dusunuyor.ben ölümü falan dusunmedım dusunmekte sacma zaten atlatılmayacak bır raatsızlık deılkı olumu dusunsun.derdı veren allh dermanıda verır.30 yıl boyunca yatamayan ınsanlar var onlar n eyapsın pekı?

kusura bakmayın tekar söleyim sitede yeni sayılırım ve nereye ne yazıp cvbı nerden okuycamı tam öğrenemedim.yanılmıyosam yurtdışındaydınız.hangi ülkedesiniz bu emla kreme taktım kafayı onla çözebileceğime inanıyorum zaten parmak egzersizide yapamıyorum.burda bikaç eczaneye sorduk eşimle ama ya biz anlatamıyoruz ya oda onlar anlamıo.bu arada italyadayım burda bu ilacı nasıl bulabilirim bilen varsa lütfennnnnnnn yardımcı olsun.

görüştüğüm samimi olarak 2 arkadaşım var sadece ama bazen konuşmma arasında laf atıyorum düşüncelerini öğrenmek için bu durumu komik ve saçma buluyolar yanni onlara hayatta anlatıp güvenemem çok yalnızım zaten ondanda kaynaklanıo stresim belki türkiyede olsam şimdiye kadar 40 kez yenrdim die düşünüyorum.allah kimseyi benim durumuma düşürmesin ama bebişte çok istiyorum en azından birasda olsa yalnızlığım gider diye.bu arada bugün adet oldum(ama hala içimde ümit var off

şimdi anladım cnm.ilaç konusunda yardım bekliyorumm lütfennn emla kremm burda nasıl bulabilirim netten bakıyorum bulamıyorumm eczaneye soruoz ya anlatamıyoruz biz yada annlamıolar:))

günün geçtikten 1 hafta sonra yaparsan daha net sonuç alırsın canım ama her iki durumunu da düşün yani olumsuzda çıkabilir ben hamile kalmadan bi önceki ay adetim geçikmişti tıpkı hamileymişm gibi belirtiler vardı ama sonuç kan testi ile negatif çıktı sonraki ay hamile kaldığımı öğrendim ve belirtilerim aynen yazdığım gibiydi..
iyi haberler bekliyoruz canım çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…