canım aynı şey bendede oldu böle otururken vs. bişi yoktu ne zaman wcye girsem orası gerilse geliyodu o açıdan deidm
valla sen bilirsin ama normalde eğer benimki gibi problem varsa ilişkiyi yasaklamıştı doktor yani bence eşinle 2.denemeyi yapmadan doktora git derim..
cnm ilişki ne kadar yasaktı? 2. denemeyi nasıl yaptınız yine kanama yada acıma oldumu?
cnm ilişki ne kadar yasaktı? 2. denemeyi nasıl yaptınız yine kanama yada acıma oldumu?
canım 10 felan ilişkiyi yasaklamıştı bana doktor sonra o süre zarfında egzersiz ilişki felan hep yasaktı yani
ikincide acı olduğunu inan hatırlamıyorum çünkü ilk deneme ve ikinciyi emla ile yaptımdı ben sonra birden herşeyi kestim normal ilişiki yaşadık yani
bende biraz daha bekleyeyim o zaman kanamam tamamen dursun bakalım birkaç günde öyle geçsin o zaman yine emla ile denemeyi düşünüyorum inş. bi sorun yoktur.
esracım ben ne diyorums en ne diyosun yani doktora gitmemekle hata yapıyosun kanama geçince doktora gitmenin anlamı yok şuan gitmenin anlamı var ..senin bileceğin şey sonuçta sen bilirsin ama dikişten korkuyorum diyosun eğerki öle yırtılma gibi bişi varsa bide üstüne ilişki yaşarsan tekrardan bu ne kadar sakıncalı hç haberin varmı yırtarsın damarları..emla yada emlasız farkı yok demek istediğim öle bişi varsa ki neden olduğunu bilmiyoruz ama aynı bendeki gibi sorun gözüküyo ihmal etme demek istiyorum...
cnm yanlış anlaşıldım sanırım tamamen geçmeden deneme kesinlikle yapmam doktora gitmeye dikiş atar diye korkuyorum o yüzden yanii krem vereceğini bilsem hemen giderim. inş. dikişlik bi durum değildir.
Esracım pazar günü bende kanama olmadı dün denemeden sonra da olmamıştı ama sabah kalktığımda çamaşırım lekeliydi. adetime 3 gün filan var aceba ilişkiyle alakalı bişeymidir yoksa adet erken mi oldu ki
acı yok ama bende sende acı varmı kanamayla birlikte
işte bende o yüzden diyorumya sana canım benim dikişten korktuğun iç git baktır ilerleme olmadan diyorum sen geçti sanarsın geçmez allah muhafaza beklersin 10 gün sonra ilişki yaşarsın örnek veriyorum halbuki yara olur orası bu sefer daha kötü olur iyisimi sen biran önce gitki krem felan versin doktor hassas bölge herşey kullanılmaz nere vereceğeni bilmiyosun çünkü benimki tazaydi hemen ertesi gün gittimdi bepantene verdi kullandım geçti ama arar ara sanki yine kanamam geldi çok hafifte olsa pembemsi şekilde diyims ana yani
anladım cnm biran önce doktora gideyim o zaman korktum şimdi daha beter olmaktansa belki krem falan verir geçer
bencede canım en iyisini yaparsın ne olur ne olmaz sakata gelmemek için gidebildiğin kadar erken gitki tanısı koyulsun..kaydirigubbakcemile5
tmm cnm teşekkür ederim ilgine.
bayanssulusmile
tünaydın zerr cim zemuszemus
moralim bozuuukk senağlama
regl gecikti 20 gün kadar sürekli test yaptım bişi yok saglık ocagına gittim bişi yok en son artık iyice uzayınca bi kez daha gittim kan tahlili yaptı gebelik yok dedi prolaktinim yükselmiş o yüzden yumurtalarım catlamamıs ve hem gebeliğin oluşmasını önlüyormus hemde regl gecikiyor olamıyormus ilaç verdi biraz arastırdım hemen baslamak istemedim tereduutteyim bi kez daha farklı bi dr a gidicem sanırım
gebelik isteyipde kalamayanlara tavsiyem prolaktine baktırsınlar kanda bakılıyor hormon testi olarak cıkıyor sonucu bi sürü tedavi görmek gerekebiliyor ileriki dönemlerde problem olmaması için şimdiden baktırın derim ben benm tedavi baslarsam 2 ay sürücek herkes bebek soruyor alsabım bozuk
cnm bende o gece çok oldu kanama acı kremden dolayı o an hissetmedim ama sonrasında acı biber sürmüş gibi yandı 2-3 saat sürdü sabah yoktu acı falan kanamada yoktu birgün sonra başladı ara ara kanamalarım özellikle wc de oluyodu şuan durmuş vaziyette ama hala korkularım var tamamen durmadan denemeyi düşünmüyorum. acı yok sadece hapşurdukça oluyodu çok az bi acı şuan o da yok.adetim yaklaştı ama adet kanaması olsa sürekli olur sadece wc de değil. senin lekelenmeler normal bence adet öncesi olabilir emla krem kullandınmı hiç?
moralim bozuuukk senağlama
regl gecikti 20 gün kadar sürekli test yaptım bişi yok saglık ocagına gittim bişi yok en son artık iyice uzayınca bi kez daha gittim kan tahlili yaptı gebelik yok dedi prolaktinim yükselmiş o yüzden yumurtalarım catlamamıs ve hem gebeliğin oluşmasını önlüyormus hemde regl gecikiyor olamıyormus ilaç verdi biraz arastırdım hemen baslamak istemedim tereduutteyim bi kez daha farklı bi dr a gidicem sanırım
gebelik isteyipde kalamayanlara tavsiyem prolaktine baktırsınlar kanda bakılıyor hormon testi olarak cıkıyor sonucu bi sürü tedavi görmek gerekebiliyor ileriki dönemlerde problem olmaması için şimdiden baktırın derim ben benm tedavi baslarsam 2 ay sürücek herkes bebek soruyor alsabım bozuk
hayır canım emla kullanmadım hiç ben. sadece kayganlaştırıcı ile yapıyorum. dün olmayınca baya kötü oldum eşimde pek destek olmuyo bana o iyice sıktı canımı. adet kanamasıysa eğer bir hafta daha geçecek İnşallah sonrasında yapabilirim. doktor geriye dönüşü olmaz artık atlattın diyo ama ben yine de panik yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?