Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

dr konusmaktan acizdi ne yazkkı cok önemli bi problemmi dedim hayır dedi sadece onun dısında ilacın nasıl kullanılacagını anlattı
ama ben netten bi arastırdım beyindeki hipofizin baskılamasıyla ortaya cıkabilir
tiroidle ilgili olabilir
pco la alakalı olabilir
yada stresle ilgili yükselebilir yazıyor normalde degerlerin 26 yı gecmemesi gerekiyor benim 35 di sanırım bazılarınınki cok yüksek cıkabiliyor ilaçlarla düşürülüyor ama diger etkenler yoksa stresle tekrar yükselebiliyor süt hormonu olarakda geciyormus prolaktin kimilerinde memeden durduk yere süt gelimiyle kiminede regl gecikmesi seklinde ortaya cıkıyormus forumda konuyla ilgili bi kaç topic var orlardan baktım bahar yazımı insallah görürüsün bi baktır derim sende :ecrin_bebek:

slm kızlarrrr,,,görüşmeyeli nasılsınız bakalım,,,,çok özlemişim sizleri ,,,,var mı değişiklikler,,,,opuyorumnanaktan

kad_er hoşgeldinnnnnn özlettin kendini. Ben başardım biliyormusun sen tatile çıktın ben kısa bir süre sonra başardım yardımların için özellikle teşekkür etmek istedim... :))))a.s.

canım şöle diyims ana ben bunun farkına kışın vardım göğsümde sıktığımz aman süt geliyodu görümcem hemen dediki prolaktin süt hormanların arttı herhalde dedi yaptırdık hepsini normal çıktı şimdi ara ara sıktığımda yne geliyo doktorla felan konuştum göğüsten o sıvının alınıp test edilmesi gerekiyomuş ama sıkma kaynaklı olabilirde diyo doktor önemli bişi yoktur dedi ama yinede bende yine bi baktırmak istiyorum tabi bakalım ayarlayınca gidicem doktora

ama sende nette yazılanlara çok inanma derim bazen herşey doğru olmayabliyor ben çok karşılaştım yanlış bilgilyle çünkü sen ilaçlarını kullan sonra adam gibi bi kadın doğumcuya git baktır canım herşeyin de hayırlısı kafana takma bu kadar

mrb cnm hoşgeldin bu arada ..
bende bitkileri cok arastırırım cokda okurum sogan suyunu kist için ve rahimin temizlenmesi için cok duymustum kist durumlarındada ortaya cıkabilen bi durummmus ama dr ne muayene etti ne ultrasonla baktı neden kaynaklandıgını bilsek ona göre bi çözüm yapılabilir ama incelemedi cok fazla bazı durumlarda mr bile isteniyormus beyinle alakalı bi durum varmı diye belkide gerek görmedi cok yüksek olmadıgı için bilemicem soğan suyunu bi ara cok uygulamak istemiştim ama tekrar bi danısıcam bi dr a bakalım ona göre denerim belkide ilaçla birlikte olumsuz bi etkisi olurmu bakarım tskler tavsiyen ve ilgin için cnm

kad_er hoşgeldinnnnnn özlettin kendini. Ben başardım biliyormusun sen tatile çıktın ben kısa bir süre sonra başardım yardımların için özellikle teşekkür etmek istedim... :))))a.s.

hoşbuldum canımm,,,çok sevindim başarmana,bekliyoduk zaten kısa süre içerisinde,,,,rica ederim canım,,ne demek,,,tebrik ederimmmm :)))

ay iyi bi dr arastırcam işte cok büyük bi sorun degil biliyorum ama iki ay daha bişi olmadan beklemek zor sürekli sorulan sorulara cevap vermek daha kendi annemin durumumdan haberi yok ama kayınvaldemgil kaç gün geciktigine kadar herseyi biliyorlar söyleme diyorum durmuyo işte heveslenip söndük yani moral bozucu olan kısmı bu bide hem vajiyi bekledik bu kadar bide bebegi beklemek istemiyorum hayırlısı ins ne diyim

bahaaaaaaaaaaaaaaaar prolaktine baktır bazen adet gecikmeside yapmadan gizli gizli seyrediyormus boşa bekleme

canım bozma morelini asma kulak böle söylentilere yaa sağlıklı bebiş olsunda razı olman lazım böle şeylere.. hem diyosunki stresten bile olabiliyomuş ama stres yapıyosun bak olmaz böle şeyler lmaz: dikkat et kendine
bak diyorums ana benim göğsümden gelen süt olayını o kadar takmıştımki ama sonra cerrahla bile görüştüm kendi dedi yani yinede yaptır istersen testi dedi ve içim rahatladı yaptırmadım bile düşün yani allah korusun bişi olsa zaten doktor deid sıkmayla değil kendiliğinden gelir dedi
o yüzden sende bozma morelini ister istemez takıyosun kafana ama söle yani annene felan ne olcak kötü bişi değil hormon değerlerin dengesizmiş de olsun bitsin

eee ben size hep diyorum işte hamile kalmaya başlamadan önce mutlaka doktora gidin full herşeyin testini yaptırın diye boşuna konuşmuyorum şekerleeeeeeerrrrr

anladım canım,,,tabiii dr a da sormak lazım,,,onda iltihap vardı,regli gecikiyodu,yumurtası çatlamıyodu,ama iltihapın çatlamayla ilgisi yok sanırımm,,,yumurta çatlaması ayrı bir durum,,,ikisi içinde demekki iyi geldiki gebe kaldı,,,,inşlh iyi olur canım,,,sıkma canını

gecen ay da gitmiştim ben hem kan hem idrar o zaman bişi cıkmadı her ay degişebilen bişi bu sonucta süt bezleri uyarılıyormus ve süt geliyormus evet sagmaylada uyarıldıgı için geliyor tam bahsettiğin gibi yazıyordu ama yükselip düşen bişi sonucta basit bi kan testiyle ortaya cıktı benimki.. niye bakmadılar acaba twettycim sütten falan bişi almadan bakılıyor ama şikayetin geçtiyse düşmüştür belki

tabi tabi hormon dengesi her ay değişebilir vücutta tabiki
valla ben yaptırdım işte hormon testlerinin hepsini kışın değerlerin normal çıktı ondan sonra izledim felan dediğim gibi sıkmayla olan bişi kendiliğinden gelmiyo özellikle adet ertesi felan olabiliyo normalde daha sıvımsı ve tek göğüs bir sürü doktora sordum testleri gösterdim bişi olsa kendiliğinden gelir dedi doktor ama tekrar testlerini yaptır bide o sıvı alınsın bi bakılsın ölçümüne dedi adetin 21 ve 26. günleri arasında yapılıyomuşta bu ay gidemedim artık önümüzdeki aya gidicem mecbur ama hafta içi doktora gidip tekrar bi hormon tahlillerini vericem inşallah

çenem düştü pardon ya akannehir alakasız oldu burayla kusura bakmayın kızlar

yok canım olsun ne olcak herkesin bilmesi ve yapması gereken şeyler
bak ben söylüyorum kimse anlamıyo beni özellikle bebek isteyen arkadaşlar mutlaka hamile kalmayı düşündükleri andan itibaren doktora gidip herşeylerine baktırsınlarki ilerde allah korusun hiçbirşey için geç kalınmamamış olsun....

kızlar bu gece emlayla p..s denemesi yapıcam inşallah. şu anda bile stres bastı. ama yılmayacağım ve bu sefer ertelemek yok. emla uyuşturduğu için yani nette öyle diyolardı acıma olmicak diyee beynime sürekli sinyaller gönderiyorum. inşallah bu sefer olucak çok dua edin ne olur yarın gelişmeleri yazarım. umarım bende buraya kocaman harflerle başardım dye yazarım.ilk deneme için özellikle yapmam gereken önerileriniz varsa onlarıda uygularım.

özelemi gidiyorsun senin dr baya bi cümle kurmus bahsetmiş durumdan

egzersizde ne durumdaydın

özelemi gidiyorsun senin dr baya bi cümle kurmus bahsetmiş durumdan

canım ben normalde testleri devlete yaptırdım sonuçlarına bakıldı bişi yoktu sonra netten bir meme cerrahı ile konuştum o söyledi bütün bunları :)) daha henüz kendi doktoruma gidemedim yani :)))
akıntıda sitolojik hücre tetkiki diye bir test varmış işte memeyi sıkıp o sıvıyı alıp test ediyomuş pataloji ama bide yapıldığı yerleri araştırmak lazım bakalım bidahaki aya kaldı muhtemel
yada diyom ben önce hormon testlerini tekrarlatayım sonucuna göre yaptırırım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…