merak ettim troide neden baktırmak gerekiyo.
canım ben normalde testleri devlete yaptırdım sonuçlarına bakıldı bişi yoktu sonra netten bir meme cerrahı ile konuştum o söyledi bütün bunları :)) daha henüz kendi doktoruma gidemedim yani :)))
akıntıda sitolojik hücre tetkiki diye bir test varmış işte memeyi sıkıp o sıvıyı alıp test ediyomuş pataloji ama bide yapıldığı yerleri araştırmak lazım bakalım bidahaki aya kaldı muhtemel
yada diyom ben önce hormon testlerini tekrarlatayım sonucuna göre yaptırırım belki
Tiroid bezinin az çalışması kadının hamile kalmasını zorlaştırırken, çok çalışması da erken doğum ve düşüklere neden oluyor.
link vermek yasakmı bilemiyorum yazının devamı var ilgileniyorsan yollayabilirim baya uzun
parmak egzersizi bana çok itici geliyor. parmağın girmesindense p..sin girmesi daha kolay geliyo bana. ondan parmak egzersizi yapmadım. sadece sürekli kendime telkinler veriyorum. kolay olacak diye. hatta geçen gün rüyamda gördüm resmen p..si aldım ve diyorumki hiç acımıyormuş yaa ne kolaymış diye. sanırım çok telkin ettiğimden rüyalarıma bile girdi. ve kolaydı :))
kızlar slm nasılsınız bende her şey normal dün kayganlaştırıcı olmadan denedim rahat oldu vajiyi yenmememin bugün ilk haftası oldu ve süper hissediyorum sanki şimdi kadın olduğumu ve evlendiğimi anladım bu arada tiroid ten bahsetmişsiniz kızlar ben 6 yıldır tedavi görüyorum yani aslında altı yıl önce teşhis konuşdu ve ogün büğündür levetron kullanıyorum ama hamilelikte ve öncesinde tedavi görülmezse sorun olabilir ama onun dışında bir sıkıntı benim halalarım tiroit hastası ve hepsinin en az 2 çocugu var en yakın arkadaşım da aynı oda şuan hamile yani sıkıntı yok doktorumda aynı şeyleri söyledi bu hastalıkta ömür boyu ilaç alacaksın tek çare bu
Ama halen ilişkilerden zevk alamıyorum. Eşim bu nedenle artık eskisi gibi değil.. Bana zaman zaman küsüyor bu nedenle. Onu sevmediğimi, istemediğimi düşünüyor. Yaşadığımız bu duyguların en kısa zamanda güzel duygularla değişmesi dileklerimle...Hepinize sevgilerimle...
arkadaşlar günaydın hepinize
geçen pazar başardım diye yazmıştım buraya, iki kere tam ilişkiye girebilmiştik. sonra üç gün ara verdik çarşamba günü tamamını alamadım zorlandım. sonrada regl oldum. ama sürekli ya olmazsa ara verdik ya yapamazsam diye düşünüyorum. doktor muayenesinde filan çok rahattım vajinal ultrasonla bile baktı doktor hiç zorlanmadım. aceba diyorum reglim bitince bir iki gün tekrar parmak egzersizi mi yapsam
of arkadaşlar lütfen rahatlatın beni çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?