günaydın herkese yazamıyorum bayadır buraya hastalıklar ard arda geldi şimdide sistit cıktı ilaç kullanıyorum ama acayip halsizlik var pek ilgilenemiyorum burayla herkes iyidir ins.
günaydın herkese yazamıyorum bayadır buraya hastalıklar ard arda geldi şimdide sistit cıktı ilaç kullanıyorum ama acayip halsizlik var pek ilgilenemiyorum burayla herkes iyidir ins.
geçmiş olsun arkadaşım bendede var galiba sistit gibi bişey sarı renkte akıntım çok bazen yanma oluyo alt tarafta bide idrarımın rengi çok koyu doktora gitmem lazım ama erteliyorum hep kötü bişey çıkmaz inş.
ayy canım günaydın asıl sen iyi ol bizi boşver nerden çıktı şimdide bu yaa
sana bişi diyimmi bu vajiyi yenince belli müddet hep vücutta bişi çıkabiliyo hormonlarınd engesi ancak oturuyo benimd ilk 6 7 ay öle olmuştu şimdi çok şükür iyi gidiyo
ee napıyosun peki şimdi diğer hastalık ne oldu prolaktin olayı?
geçmiş olsun arkadaşım bendede var galiba sistit gibi bişey sarı renkte akıntım çok bazen yanma oluyo alt tarafta bide idrarımın rengi çok koyu doktora gitmem lazım ama erteliyorum hep kötü bişey çıkmaz inş.
biraz acık olucak ama ilşkiden hemen sonra idrarı yaparken dayanılmaz bi acı duydum yapamıcak kadar oldum yani ağlattı resmen kalktıgımda kanama olmus ve durmadı idrara cıktıkca yeniledi ve acayip agrı oldu ve aniden basladı daha önce hiç bişiyim yoktu artık kıpkırmızı sekilde geldi yani idrar cok afedersizniz kimseyi tiksindirmek etmek istemem ama basınıza gelirse diye yazıyorum .. sonra akşam vaktiydi işte acile gittikki iyiki gitmişiz ultrason idrar tahlili ve vajinal ultrason yapıldı alttan üstten herbiyerden baktılar yani böbrekte tas varmı vajinada yara yada kist varmı diye sadece sistit cıktı işte idrar yolu iltahabı şimdi antibiyotik verdi ve diger prolaktin meselesini actım gitmişken sey dedi işte stressiz sıkıntısız rahat bi uyku cektigim bi günde kabus bile görmicekmişim ilişkiye girmicekmişim o gün tekrara ölcücez ve ona göre düşük cıkarsa ilaç kullanmıcaz dedi ben bu arada hala regl olmadım adet söktürücüde verdi adet oldugunda 3 gün ac karna geliceksin tahlil yapıcaz dedi bide bi sürü sey cıktı yani basıma
ayy canım yaa dikkat et zordur biliyorum annemde olmuştu allaha çok şükür bende olmadı ama küçükken çok sık idrar yollarımda iltihap olurdu ama bende çok sık mantar olur bekarkende olurdu evlendim yendim 1 ere oldu çok şükür ama işte kadın olmanında dertleri bunlar sürekli dikkat etmek lazım mikrop almaya oluşmasına çok açığız
dikkat et sakın üşütmede bu arada
Çok geçmiş olsun zerr.
Zar zor uğraşa uğraşa vajiyi yendik, ama egzersizdi, kremdi, yağdı derken sonrasında da türlü türlü sıkıntıları çıkıyor. Bu konuda kimi kadınlar çok şanslıyken kimileri de biz gibi şanssız oluyor. Hemen ilk gecede rahatça, sorunsuzca ilişkiye girip; ve sorunsuzca da sürdüren kişilere hayran oluyorum alkisalkisalkis
tsk ederim canım saol ben bu kadarla atlattıgıma sevindim herseyden şüpelendiler taş kist yara hiç biri cıkmadı hamdolsun sistit de gecicic bişidir ins ama dikkat edicez artık biraz daha kendimize
evet canım sistit geçici bişi sonuçta ama idrar yolu enfeksiyonu bu dikkat etmezsen tekrarlaması çok kolay bi hastalık o yüzden çok dikkatli ol vajina temizliğine dahada yüksek önem ver bundan sonra bak eczanede temizleme jeli al mutlaka onu kullan ilişkide felan çok dikkat et canım herşey sağlık için önce sen sonra düşüneceğin bebişin için..allah korusun bide vücuttaki iltihap kana karışsa napıcaktın sonra?
o yüzden dikkat et canım
tekrar çok geçmiş olsun..
Acısı, sancısı çok zor olur sisititin ama dediğin gibi diğer şüphelendikleri rahatsızlıkların içinde en basiti sistit canım. Antibiyotik kullanımı ile geçer yavaş yavaş inşallah bol su içmeye çalış canım.
Bende de yeniden yanma durumları çıkmaya başladı, ilk yendiğimde gayet iyiydi herşey, şimdi açık yaraya tuz döküp basılır ya öyle bi acı hissetmeye başladım. Sanırım benim de bi hekime görünmem lazım. Emla krem kullanmaya başlayım biraz dedim ama herhangi bir hastalık da oluşmuş olabilir diye endişe ediyorum.
Önce vajiyi yeniyoruz zar zor, sonra hoooop hastanelere :bbo:
yok ya ben o jellerle ilgili olumsuz bi sürü seyede rastladım en iyisi bildigin ılık suyla temizlik işte öyle taa içlerini de yıkamamak gerekiyormus ph dengesi bozuluyormus oranın ..neyse bebişten önce cıktı herseye bakılmıs oldu böylece su vajinal ultrasondan korkuyordum onuda yaşamıs oldum bosuna o kadar korkmusuz su muayene olaylarından
Evet canım giriş kısmında çok yanma oluyor, tahriş de olmuş olabilir veya herhangi başka bir rahatsızlık da oluşmuş olabilir. Kuruluk yok, bebeyağı takviyesi de yapıyoruz az bişey ama yine de canım yanıyor. 1 aydır tatildeydik, denize rahatça gireyim diye ara verdik o yanmalardan sonra ama ara vermek de fayda etmedi. Sanırım en iyi çözüm hekime görünmek değil mi? Çok daha ilerleyen bi cilt sorunu oluşursa diye endişe ediyorum
valla alerjin varsa bilemem ama ben çok alt taraf hastalıkları yaşadığım için doktorum sürekli kullancaksınd erse aferdesin dışarda bi wcye girsem akşamına kaşıntı tutar beni ve kesen bi tek şeyde bu yıkam jelleri ama dediğim gibi sana dokunuyosa bilemem
tabi canım öle içlerine kadar yıkaman gerekmiyo tabi okadarıda fazla abartı yani öle yapan varmı bilmiyorum yıkarken normal yıkıyosun ama sens en ol sakın ıslak yada nemli bırakma çok sık çamaşırını değiş yani normalin üstüjnde dikkat et şu zamanlarda canım ve çamaşırlarını ütüle mutlaka..
allahtan bebiş gelmeden çıktı herşeyin hayırlısı demek :ecrin_bebek:
bu arada muayneninde ne kadar kolay olduğunu gömüş oldun dimi kaydirigubbakcemile5
yani evet muayeneyi vajinal ultrason olayını görmüş oldum şimdi sırada smear var ondan cekiniyorum biraz
zaten muayne omuşsun canım smear olayını takma o kadar aynı şey sonuçta yine alttan bakılcak
ama sen muayne olduğunda madem sistinin çıktı smear almadımı doktor?
ay iki tane aletle baktı bi tanesi küçük hunimsi bişi :) biride vajinal ultrason aletiymiş cubuk gibi uzun ucu biraz daha kalın bi alet smear den bahsetmedi bana yara yada kist yok dedi sadece
ben o alet olayını vajiyi yendiğimin ertesi günü karşılaştım düşün yani akannehir
allah allah neden smear almaıd acaba genelde böle durumlarda alırlar ama demekki bişi görmediki almadı
neysebakalım geçmiş olsun canımcım çok dikkatli ol emi kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?