Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Selam kızlar sonunda eve geldim...
Birşey sorucam bilgisi olan varsa yanıtlayabilir mi?
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. Malumunuz 21 günde bir 7 günlük ara veriliyor. Biz dün adetli olduğum halde eşimle ilişkiye girdik. Adetliyken hamile kalma söz konusu mudur? Bir de bu hapı kullanmadığımız 7 günde de hap koruyuculuğunu sürdürüyor mu?

Yok mu bilgisi olan arkadaşlar?

canım dün tam yazıyodum sana işler yoğunlaşınca sayfa ölece kaldı
şimdi şöle diyim ben kullanıyorum hapı biliyosun ki; regl döneminde hamile kalma ihtimalin çok çok az denebilecek kadar yok panik yapma ama allahın takdirinede bırakmamak olmaz
doğum kontrol hapı 7 günlük süreçte almasan bile koruma özelliğine sahip yani sonuçta baştada dediğim gibi regl dönemine girdiğin için yumurtlamayı felan geçmiş bulunuyosun yani hamileliği düşünme bişi olmaz

Cevabın için teşekkürler canım, çocuk istemediğim için baya kafama takmıştım...

Cevabın için teşekkürler canım, çocuk istemediğim için baya kafama takmıştım...

yani bir sorun olacağını sanmıyorum hiçde duymadım böle ancak hapı günleri şaşınca kalma olasılığın yüksek yani yumurtlama dönemi içindeysen yoksa regl dönemine girdiğin için bir sorun çıkmaz canım ama allahın işinede karışılmaz tabi sen istemiyorum dersin kucağına veriverirse görürüsün :ecrin_bebek:

canım öle bişi varsa nasıl erteliyosun ilerler allah korusun çok tehlikeli şeyler bunlar
mantar feln olursun eşine geçer sonra bence erteleme ve acil doktora git

günaydın cnm dün yazamadım iş yoğunluğundan kusura bakma. benim akıntı problemim yıllardır var. ilk başlarda gitmedim doktora muayene korkusundan. sağlık ocaklarına yada başka doktorlara anlattım durumumu antibiyotik falan verdiler ama fayda etmedi tabiki. en son geçen yıl kadın doğumcuya gitmeye karar verdim ve gittim üstten ultrasonla baktı şikayetime göre ilaç verdi ama yine fayda etmedi geçmezse ordan kültür alırız tahlile göndeririz dedi öylece kaldı yani. acaba bununda etkisi varmıdır ilişkiye girememede? bu arada hayırlı ramazanlar..

Kız ağzını hayra aç ben uğraşamam çocukla mocukla...
Hapı hiç aksatmadım, yanlış kullanmadım, bugün diğer pakete başlıyorum...
Aksatsam ek koruma kullanırım ya da ilişkiye girmem zaten sen merak etme :)

arkadaşlar bende 2 ay önce evlendim ve cumartesi doktora gittim doktor zar bozulkmuş ama vajinumussun ve parmağımı bile soksam izin vermiyorsun dedi ilk zamnlar balayında birkaç defa pe.. ucuyla giriş yaptı ama eşimle ilerleyemedik ve bugünlerde canım çok sıkıldı bana mumla ya da yapılan egzersizle ilgili rica etsem özelden de mail atarmısınız çünkü evimde internet yok ve işte sınırlı açabiliyroum ama çok zor durumdayım daha eşim giriş yaparken içim bi tuhaf oluyor

Eee tedbir almak gerek canım kaydirigubbakcemile3
Kız ben doğum kontrol hapını bedava almak için heyet raporu çıkarttım, dört ayak üstüne düştüm yani kaydirigubbakcemile3

ayy onu benimde çıkarmam lazım canım yaaa ama nasıl uğraşıcam bilmiyorum
bakim eylülde birkaç gün izin alayım diye düşünüyorum ancak öle yapabilirim

nasıl çıkardın onu peki?

canım öncelikle sana şöle söyliyim tabiki kasmaman için egzerszleri yapman lazım
bunun içinde rahatlaman lazım kendini iyi hissettiğin anda bu egzersizlere başlaman gerekli dilersen egzersiz sırasında emla ve kayganlaştırıcı ile bu işe başlayailirsin ilk bir kaçında san yardımcı olur en azından
öncelikle eczaneden bunları al ve sür daha sonra serçe parmağın ile egzersize başla

ayy onu benimde çıkarmam lazım canım yaaa ama nasıl uğraşıcam bilmiyorum
bakim eylülde birkaç gün izin alayım diye düşünüyorum ancak öle yapabilirim

nasıl çıkardın onu peki?

Valla canım ben gitmedim bile :)
Eltimin bi tanıdık doktoru var. Bana ilacı yazdır demiştim gitmiş rapor çıkarmış Allah razı olsun. Dr kolay kolay çıkarmıyormuş sanırım. İlk defa rapor yazıyorum demiş dr. İnşallah çıkarırsın çok rahat oldu benim için...

benimde tanıdığım öle çıkardı doktor vasıtası ile
dur bakim benimde görümcem hastanede bi sorayım onada çıkartabilirse iyi olur yazık acıyom yaa her ay o kadar para

egzersizler derken yavaş yavaş önce onu kayganlaştırıp içine sokmam gerekli sanırım

aynen ölee canım ama bunu yapman için orasının kuru olmaması ve senin rahat olman lazım ve ilk başta rahatlaman için serçe parmağınla işe başla derim madem kasman çok serçe parmak daha iyi
daha sonra yani içine soktuktan sonra git gel yapki içinde rahatlayasın

benimde tanıdığım öle çıkardı doktor vasıtası ile
dur bakim benimde görümcem hastanede bi sorayım onada çıkartabilirse iyi olur yazık acıyom yaa her ay o kadar para

Valla bir sor canım, gerçekten yazık o kadar para veriyoruz. Ayda bir gidip 16.5 tl bayılıyordum, kurtuldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…