Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Arkadaşlar emla krem yerine anestol pomad kullansak olur mu ki? evde var daha önce bi doktor vermişti hiç açmadım duruyo öyle. Bugün reglim bitiyor da dua edin sorun çıkmasın olmazsa kremle deneyecem.

Günaydın herkese.....
Arkadaşlar dün akşam denedik tekrar, başlamadan önce nefes ve parmak egzersizi yaptım ve hiç sorunsuz pe... alabildim. Bittiğinde yine bacaklarım ağrıyordu sıkmaktan. o an rahat gibiydim ama farkında olmadan çok sıkmışım. Dün tam olarak anladım artık bitti bu iş ben kazandım....

Canım tebrik ederim başarmışsın...

Canım bir defa olunca ikinci araya ne kadar zaman girerse girsin oluyor. Ben yendikten sonra ikinci için bayağı bekledik ama yine oldu. Bir defa olunca gerisi kolay. Bence egzersizlere devam etmen gayet yararlı. Ben yendiğim halde ilk zamanlar hep parmak egzersizimi sürdürdüm. Daha rahat oluyor o zaman insan...

Bende geçen ctesi başarmıstım. ama çok az emla ile. sonraki 2. denememizde çok az emla sürdüm ama ilk başlarda hep egzersiz gibi alabiliyrodum içime. Ama 3. denemmizde hiç emla sürmeden oldu. ve çok rahattım galiba tamamen bitti:)) Şimdi sırada bebek var yumurtlama günlerimdeyim bu günleri boş geçirmek istemiyorum inşallah Allah hakkımızda hayırlısını versin.

canım benden tavsiye 3 denemeyle çocuk düşünmemeni tavsiye ederim..bence birazdaha ilerleme kaydet ondan sonra düşün derim..

Ben de twetty'e katılıyorum canım önce ilişkiye alış ondan sonra bebek düşünürsün acelen ne?

ya aslında benden daha çok eşim acele edior 32 yasında ve daha beklemek istemiyor. Bana kalırsa 23 yasındayım önümüzdeki 1 sene içerisinde olur diye düşünüyordum ama eşim daha erken istediği için artık bende istiyorum.

Ama eğer önce ilişkiye alışmadan hamile kalırsan çok zorluk yaşarsın canım. Bence önce ilişkiye alışmalısın. 1 yıl ertele demiyorum elbette ama alış önce. Ben doğduğumda benim de babam 34 yaşındaymış ne sorun olabilir ki bunda opuyorumnanaktan

canım tabiiki sorun yok aynen bende babam 34 yasındayken olmusum:)) Ama eşim hemen çocugunun olmasını istiyor bide hamilelik olunca da tamamen cinsellik ölmüyor sonucta değil mi. Yani hamilelik sürecinde de alışma olamaz mı ki:uhm:

Canım çoğu kadın hamile kalınca cinselliği öldürüyor. Aman bebeğime birşey olur diye eşini kendine yaklaştırmıyor. Çevremden biliyorum bunu. Ama doğru olan eğer düşük tehlikesi varsa cinsellik yasaklanabiliyor. Bir de belli aylarda yasaklanıyor. Yine de şuan rahatken bebek yokken alışıp öyle hamile kalmayı düşünmeni öneririm...

çok haklısın canım bide bizim tayin olayı var haziranda doğuya gidecez. oraya gitmeden önce olsun diyordum bütün isteğim buydu çünkü doğuda nereye tayinimizin çıkacağı suan belirsiz şark hizmeti oldugu için orda hastane falan yakında bulamaybilirim korkusu var hep. Ama Allah herşeyi kararlaştırmıştır zaten biz boşuna bu kadar kafa yoruyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…