Günaydın herkese.....
Arkadaşlar dün akşam denedik tekrar, başlamadan önce nefes ve parmak egzersizi yaptım ve hiç sorunsuz pe... alabildim. Bittiğinde yine bacaklarım ağrıyordu sıkmaktan. o an rahat gibiydim ama farkında olmadan çok sıkmışım. Dün tam olarak anladım artık bitti bu iş ben kazandım....
Canım tebrik ederim başarmışsın...
Teşekkür ederim. Geçen pazar yenmiştim ben aslında daha sonra regl filan girdi araya stres yapmıştım olmazsa diye ama çok şükür sorunsuz oldu. ama sanırım bi süre daha ilişki öncesi nefes ve parmak egzersizi yapacağım.
Bende geçen ctesi başarmıstım. ama çok az emla ile. sonraki 2. denememizde çok az emla sürdüm ama ilk başlarda hep egzersiz gibi alabiliyrodum içime. Ama 3. denemmizde hiç emla sürmeden oldu. ve çok rahattım galiba tamamen bitti:)) Şimdi sırada bebek varyumurtlama günlerimdeyim bu günleri boş geçirmek istemiyorum inşallah Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Bende geçen ctesi başarmıstım. ama çok az emla ile. sonraki 2. denememizde çok az emla sürdüm ama ilk başlarda hep egzersiz gibi alabiliyrodum içime. Ama 3. denemmizde hiç emla sürmeden oldu. ve çok rahattım galiba tamamen bitti:)) Şimdi sırada bebek varyumurtlama günlerimdeyim bu günleri boş geçirmek istemiyorum inşallah Allah hakkımızda hayırlısını versin.
ya aslında benden daha çok eşim acele edior 32 yasında ve daha beklemek istemiyor. Bana kalırsa 23 yasındayım önümüzdeki 1 sene içerisinde olur diye düşünüyordum ama eşim daha erken istediği için artık bende istiyorum.
canım tabiiki sorun yok aynen bende babam 34 yasındayken olmusum:)) Ama eşim hemen çocugunun olmasını istiyor bide hamilelik olunca da tamamen cinsellik ölmüyor sonucta değil mi. Yani hamilelik sürecinde de alışma olamaz mı ki:uhm:
gunaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?