gnydın kızlar
canıııııııııııımm günaydın nasılsın kayboldun yine ortalardan?opuyorumnanaktan
bebişi nasıl belli oldumu cinsiyeti :ecrin_bebek:
kursa yazıldım cnm aöf,dersleri vermye çlşyorum bebişimn cinsiyeti erkek:)
hımm anladım canım yorma kendini ama :)))
nasıl gidiyo hamilelik kaç ay kaldı şimdi?
ayy canım çok sevindim allah bağışlasın
eşin naaptı iş durumlarını?
ister istemez yoruluyorum:) 24haftalık oldu,acayip tekmeliyor masallah dr.tekmeliyorsa uyumuyordur dedi gece falan tekmeliyor yaramz olcak galiba.)))))) iş durumlarını hiç sorma vallahi moralim çok bozuk moralmen çöktüm ailevi sorunlarda oluyor okadr agırlık varki üstmde kursta huzur buluyorum inanırmısın,eşimle birbirimizi sık görmkten bıktık artık en çokta ben bıktım
ayyy canım yaa yaramaza bak sen hele desene doğunca rahat bırakmıcak kaydirigubbakcemile3 dinlenebildiğin kadar dinlen bence doğduktan sonra pek vaktin olmucak gibi kaydirigubbakcemile3
sağlıklı sıhhatli doğsunda yaramaz olsun
yaa zor durum tabi eşininkide ama nasip kısmet canım napıcaksın yani onun suçu değilki sonuçta sende gerginsin oda gergin ister istemez bıkarsınız tabiki ama bugülerin tadını çıkartın bebiş geliyosa nasibiyle gelir elbet rayına gircek herşey..
kzılar gunaydın..dun 2 haftadır esımle deneme yapmıyorduk ..esımın ısı yuzunden ...tabı adet sonarsıydı bıde...deneme yaptık ve muthıs acı cektım bır turlu olmadı sankı hıc yapmaamısısm nasıl bı yanma sormayın bı ara pes ettım esımd edı canın yanıyosa bosver ...eger o an kaksaydım kesın cok moralım bozulcaktı bırden eskı gunler geldı aklıma zar zor yapabıldım ama cok yanma yasdım acaba nedenkı kızlar nıye boyle oldu ...aynı bu gıbı yasayan varmı twetty ....
kzılar gunaydın..dun 2 haftadır esımle deneme yapmıyorduk ..esımın ısı yuzunden ...tabı adet sonarsıydı bıde...deneme yaptık ve muthıs acı cektım bır turlu olmadı sankı hıc yapmaamısısm nasıl bı yanma sormayın bı ara pes ettım esımd edı canın yanıyosa bosver ...eger o an kaksaydım kesın cok moralım bozulcaktı bırden eskı gunler geldı aklıma zar zor yapabıldım ama cok yanma yasdım acaba nedenkı kızlar nıye boyle oldu ...aynı bu gıbı yasayan varmı twetty ....
Arkadaşlar yendikten sonraki denemelerde girerken bazen zorlandığım oldu ama çok nadir.Sadece gitgel yaparken yanma oluyor hızlanamıyoruz sizler rahatmısınız merak ediyorumboshayallersmile 2 defadır egzersiz yapmadan direk yaptım ama tabiki ilk başta üstte yapıyorum herzamankaydirigubbakcemile3 inşallah zamanla düzelir...
valla bende ıslaklık olmazsa kuru kalırsam ilk giriş biraz zor oluyo ama sonra sorun yok
onun dışında hiç bir problemde yok egzersiz felanda yapmıyorum ben yendikten sonra biraz yaptım sonra bıraktım
Arkadaşlar yendikten sonraki denemelerde girerken bazen zorlandığım oldu ama çok nadir.Sadece gitgel yaparken yanma oluyor hızlanamıyoruz sizler rahatmısınız merak ediyorumboshayallersmile 2 defadır egzersiz yapmadan direk yaptım ama tabiki ilk başta üstte yapıyorum herzamankaydirigubbakcemile3 inşallah zamanla düzelir...
Canım ben yendikten sonra sorun yaşamadım çok şükür...
Denemeleri sen altta yapsan inan bana daha rahat edersin. Üstte daha zor oluyor. Ben ilk sefer nasıl üstte başardım bilmiyorum. İlk seferden sonra üstte yapamadım bir daha girmedi çünkü kaydirigubbakcemile3
O git gellerdeki yanma ıslaklıkla alakalı. Yeterince ıslansan hiç sorun yaşamazsın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?