Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
hımm anladım canım yorma kendini ama :)))

nasıl gidiyo hamilelik kaç ay kaldı şimdi?

ayy canım çok sevindim allah bağışlasın

eşin naaptı iş durumlarını?

ister istemez yoruluyorum:) 24haftalık oldu,acayip tekmeliyor masallah dr.tekmeliyorsa uyumuyordur dedi gece falan tekmeliyor yaramz olcak galiba .)))))) iş durumlarını hiç sorma vallahi moralim çok bozuk moralmen çöktüm ailevi sorunlarda oluyor okadr agırlık varki üstmde kursta huzur buluyorum inanırmısın,eşimle birbirimizi sık görmkten bıktık artık en çokta ben bıktım

ayyy canım yaa yaramaza bak sen hele desene doğunca rahat bırakmıcak kaydirigubbakcemile3 dinlenebildiğin kadar dinlen bence doğduktan sonra pek vaktin olmucak gibi kaydirigubbakcemile3
sağlıklı sıhhatli doğsunda yaramaz olsun
yaa zor durum tabi eşininkide ama nasip kısmet canım napıcaksın yani onun suçu değilki sonuçta sende gerginsin oda gergin ister istemez bıkarsınız tabiki ama bugülerin tadını çıkartın bebiş geliyosa nasibiyle gelir elbet rayına gircek herşey..

amin cnm inş.bekliyoruz bakalım

mrb arkadaslar a.s. bende sizlerdenim
11.aylık evlıyım ilk aylar vajınden çok cerktım ama suan Allaha sukurler olsun oyle bir derdım kalmadı
topiğinizin ilk baslarını birazcık goz gezdırdım bizde ilkgece olayı olmadı ama annemler dahil herkese oldu dedık , iyi mı ettık kotumu ettık bılmem neyseee.. sonrakı gunlerde azcık azcık derken yarıya kadar ilerletmıs olduk ama siz bana sorun çok canım yanıyordu..
sonrakı zamanlarda da yarıya kadar aglaya aglaya alıyordum sonrası katıyyen gitmiyordu sankı bi duvar varda orda cakılo kalıyormus gibiydi taif edemedim ama anladınız sanırım.. eşim her ne kadar kendını kasma desede bu ımkansızdı yanı elımde olmadan kasıyordum kendımı.. ((
yaa tabiri caizse sanki içimde dikenli bi cbuk var ve her ge..gii.. oldukca canım 2kat daha yanıyordu ve dikenler canımı çok yakıyordu.. zevk almak nedir bılmıyordum yanı acı cekmekten...

neyse sonuca gelelım :):) biz bu durumu soyle yendık ;
eşim benım dıkkatımı dagıttı yani ilişkidyken eşim kulak mememi boynumu vb işte optu vs yaptı daha acık yazarsam topik kapanmasın ben dıkkatımı kukumdan kulak mememe yonelttim :):) boylece orası kayganlastı benimde canım yanmadı artık tabı bu bş seferlık değil ayların sonucu :):):)

sanırım vajın sundan oluyor bana gore ; ilişkideyken aklımız kukumuzda oluyor ha acıcak ha acıdı derken farkında olmadan kasıyoruz kendımızı.. ve cinsel isteksızlık yaratarak orasının kurumasına neden oluyoruz..

sonucta soyle dusunelım ; elımıze iğne batmadan biz kafaızda kursak amannn sımdı ne canım yanarr dayanamam dsek..iğne daha elımıze batmadan parmagımızı cekerız dimi refleks olarak..
bunun gibi beynın bıze yaptıgı oyun sanırım..

kzılar gunaydın..dun 2 haftadır esımle deneme yapmıyorduk ..esımın ısı yuzunden ...tabı adet sonarsıydı bıde...deneme yaptık ve muthıs acı cektım bır turlu olmadı sankı hıc yapmaamısısm nasıl bı yanma sormayın bı ara pes ettım esımd edı canın yanıyosa bosver ...eger o an kaksaydım kesın cok moralım bozulcaktı bırden eskı gunler geldı aklıma zar zor yapabıldım ama cok yanma yasdım acaba nedenkı kızlar nıye boyle oldu ...aynı bu gıbı yasayan varmı twetty ....

hımmm :uhm: valla vanım girişte zor girme olabiliyo halen bende ara sıra ama kuruluk olursa oluyo onun dışıonda ıslaklık varsa zorlanmıyorum
seninde sanırım kuruluk olduki o yüzden böle oldu

Canım sen yeneli o kadar uzun süre olduğu halde neden böyle oluyor hiç anlamış değilim...
Biz de uzun süreli ara veriyoruz ama sorun olmuyor :S

Selam kızlar... Canım bendede gitgel yaparken yanma oluyor.İlk yaparken yanmam ok.Senin neden böyle oldu acaba? enfeksiyon olabilir belkide çünkü o zamanlar yanma artıyor.Birkere daha deneyin yine zorlanırsan bir görün doktora için rahat eder hemde.opuyorumnanaktan

Arkadaşlar yendikten sonraki denemelerde girerken bazen zorlandığım oldu ama çok nadir.Sadece gitgel yaparken yanma oluyor hızlanamıyoruz sizler rahatmısınız merak ediyorumboshayallersmile 2 defadır egzersiz yapmadan direk yaptım ama tabiki ilk başta üstte yapıyorum herzamankaydirigubbakcemile3 inşallah zamanla düzelir...

valla bende ıslaklık olmazsa kuru kalırsam ilk giriş biraz zor oluyo ama sonra sorun yok

onun dışında hiç bir problemde yok egzersiz felanda yapmıyorum ben yendikten sonra biraz yaptım sonra bıraktım

valla bende ıslaklık olmazsa kuru kalırsam ilk giriş biraz zor oluyo ama sonra sorun yok

onun dışında hiç bir problemde yok egzersiz felanda yapmıyorum ben yendikten sonra biraz yaptım sonra bıraktım

Evet canım maaşallah senin yendikten sonra sorunun olmadı ne güzel.Bizde ne var anlamadım gitgelde kendimi biraz zorlayayım diyorum ama inanki yanma çok oluyor.Birde benim önceden enfeksiyon problemim falanda vardı ya onunda etkisi sürüyor sanırımbilmiyorumkismile neyse inşallah düzelir ne diyelim buna şükür yendikya buda yeterkaydirigubbakcemile5

Canım ben yendikten sonra sorun yaşamadım çok şükür...
Denemeleri sen altta yapsan inan bana daha rahat edersin. Üstte daha zor oluyor. Ben ilk sefer nasıl üstte başardım bilmiyorum. İlk seferden sonra üstte yapamadım bir daha girmedi çünkü kaydirigubbakcemile3
O git gellerdeki yanma ıslaklıkla alakalı. Yeterince ıslansan hiç sorun yaşamazsın opuyorumnanaktan

katılıyorum sana derinim bende öle valla nasıl üstte başardım halen anlamıyorum kendimi geçende üstte deneyeyim dedik ay kasım kasım kasıldım resmen o kadar zor olduki
bide deiğin gibi ıslaklık oldumu no problem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…