Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
bende evleneli 8 ay oldu halen girmesi için en az 10 dk uğraşıyoruz belliki çok dar peki bu ilerde bebiş doğarken sorun olurşturur mu??

Aslında ilk üstte yapmak yanlış bence. İnsan üstte yolunu bulamıyor...
Ben de geçen üstte denedim olmadı. Yolunu bulamadım yani kaydirigubbakcemile3 Altta olmak ne rahat...

Aslında ilk üstte yapmak yanlış bence. İnsan üstte yolunu bulamıyor...
Ben de geçen üstte denedim olmadı. Yolunu bulamadım yani kaydirigubbakcemile3 Altta olmak ne rahat...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sabah sabah güldürdün beni kız allah sana ne diyim yolunu bulamıyomuş kaydirigubbakcemile3

ama katılıyorum altta olmak daha rahat bencede

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sabah sabah güldürdün beni kız allah sana ne diyim yolunu bulamıyomuş kaydirigubbakcemile3

ama katılıyorum altta olmak daha rahat bencede

Ama gerçekten de yolunu bulamıyorum şaka değil. Altta olunca cuk oturuyor, üstte olmuyor kaydirigubbakcemile3
Kız dua et bana ben ikna ettim seni altta olmaya kaydirigubbakcemile3

Ama gerçekten de yolunu bulamıyorum şaka değil. Altta olunca cuk oturuyor, üstte olmuyor kaydirigubbakcemile3

ayyyyy etmemmi kız etmemmi
zaten baharın sayesinde mum egzersizi yaptım ertesi gün yendim hihoyyyt
aylarca girişte prblem çekiyodum üstte senin sayendede altta dendim cuk oldualkisalkisalkis

ayyyyy etmemmi kız etmemmi
zaten baharın sayesinde mum egzersizi yaptım ertesi gün yendim hihoyyyt
aylarca girişte prblem çekiyodum üstte senin sayendede altta dendim cuk oldualkisalkisalkis

Kız kurtuldukya gerisi önemli değil opuyorumnanaktan
Bahar bana da çok yardımcı oldu. Allah bin kere razı olsun ondan... :Saruboceq:

Derincim ben hayatta yapamıyordum üstte yamuluyor diyodum siz üstte başardım deyince hayretler içinde kalıyordum şimdide kolayıma geldi ilk bu şekilde başardım ya.Ben şöyle yapıyorum ilk önce üstte giriyo tamamen seviniyorum tamam açıldı orası diyorumkaydirigubbakcemile3 sonra alta geçiyorum o şekilde yapıyoruz yani sadece ilk girişte üstte oluyorum psikolojik bişey işte.Jel kullanmaya devam ediyormusun?

İlk giriş de altta daha kolay oluyor ama canım inan bana. Bence kendini o şekilde alıştırmaya çalış. Yani p.. illa ben tutacam illa üstte olacam diye düşünme...
Ben ek olarak hiçbirşey kullanmıyorum canım uzun zamandır...

slm kızlar nasılsınız pek gelemiyorum aranıza ders çalşıyorum malum sınav var eylülden görüşürüz artık....

kızlar bende iki aylık evliyim her denemede hüsran ne yapacam bilmiyorum. Her pozisyonu denedik kendimi çok kasıyorum sıkıyorum, vajinaya zeytinyağı sür dediler ya da erkek sürsün diyorlar ama bu konuda bilgisi olanlar paylaşsın lütfenbilmiyorumkismile

kızlar ogluşumun beşiğini aldık hemen hemen 3ayımız kaldı kavusmamızaallahım isteyen herkese nasip etsin

cnm,vajiyi yenmemde senin de katkın büyük .seni görmüşken teşekkür etmek istedim.
bu arada hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

kızlar ben de 12 günlük evliyim ama hala yapamadım :gitme: bu topikte dolaşırken emla diye bişey bi de egzersizler takıldı gözüme bu konular hakkında bilgi verir misiniz. nolur acil yardım((

Arkadaşım vajinaya zeytinyağı sürülür mü?? Yemek mi pişiriyoruz burada?
Hadi söyleyenler atmış, sen de mi düşünemiyorsun, ne kadar hassas bir bölge orası.
Eğer kayganlaşmaya ihtiyacın var ise, su bazlı bir kayganlaştırıcı sür, başarırısın. İlişki arasına zeytinyağı karıştırmak da ayrı bir iğrençlik olur. Açık konuştuğum için kusura bakmayın ama artık yok ayçiçek yağı, yok zeytinyağı sürelim diyenleri inanın anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…