katılıyorum sana derinim bende öle valla nasıl üstte başardım halen anlamıyorum kendimi geçende üstte deneyeyim dedik ay kasım kasım kasıldım resmen o kadar zor olduki
bide deiğin gibi ıslaklık oldumu no problem kaydirigubbakcemile3
Aslında ilk üstte yapmak yanlış bence. İnsan üstte yolunu bulamıyor...
Ben de geçen üstte denedim olmadı. Yolunu bulamadım yani kaydirigubbakcemile3 Altta olmak ne rahat...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sabah sabah güldürdün beni kız allah sana ne diyim yolunu bulamıyomuş kaydirigubbakcemile3
ama katılıyorum altta olmak daha rahat bencede
Ama gerçekten de yolunu bulamıyorum şaka değil. Altta olunca cuk oturuyor, üstte olmuyor kaydirigubbakcemile3
Kız dua et bana ben ikna ettim seni altta olmaya kaydirigubbakcemile3
ayyyyy etmemmi kız etmemmi
zaten baharın sayesinde mum egzersizi yaptım ertesi gün yendim hihoyyyt
aylarca girişte prblem çekiyodum üstte senin sayendede altta dendim cuk oldualkisalkisalkis
Ayyy çok şükür allah razı olsun hepinizden hepimizden...
Ama gerçekten de yolunu bulamıyorum şaka değil. Altta olunca cuk oturuyor, üstte olmuyor kaydirigubbakcemile3
Kız dua et bana ben ikna ettim seni altta olmaya kaydirigubbakcemile3
Derincim ben hayatta yapamıyordum üstte yamuluyor diyodum siz üstte başardım deyince hayretler içinde kalıyordum şimdide kolayıma geldi ilk bu şekilde başardım ya.Ben şöyle yapıyorum ilk önce üstte giriyo tamamen seviniyorum tamam açıldı orası diyorumkaydirigubbakcemile3 sonra alta geçiyorum o şekilde yapıyoruz yani sadece ilk girişte üstte oluyorum psikolojik bişey işte.Jel kullanmaya devam ediyormusun?
kızlar ogluşumun beşiğini aldık hemen hemen 3ayımız kaldı kavusmamızaallahım isteyen herkese nasip etsin
kızlar ben de 12 günlük evliyim ama hala yapamadım :gitme: bu topikte dolaşırken emla diye bişey bi de egzersizler takıldı gözüme bu konular hakkında bilgi verir misiniz. nolur acil yardım((
kızlar ogluşumun beşiğini aldık hemen hemen 3ayımız kaldı kavusmamızaallahım isteyen herkese nasip etsin
kızlar bende iki aylık evliyim her denemede hüsran ne yapacam bilmiyorum. Her pozisyonu denedik kendimi çok kasıyorum sıkıyorum, vajinaya zeytinyağı sür dediler ya da erkek sürsün diyorlar ama bu konuda bilgisi olanlar paylaşsın lütfenbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?