Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Ya kizlar ben geçen sene ne kadar kötüydüm şimdi hatirladim da 15 gün durmadan düşünmüştüm. Kafamin içinde filler dansediyodu. Şimdi kurtuldum yani. Allaha şükür. Ne sıkıntılar aşmışız dimi.

şimdi yaz geldi ya balayindan dönenler falan burasi iyice kalabalıklaşir

şahsen geçen sene bu zamanlar evlilik telaşındaydım doktorlarda koşturup bir yandanda burda yazıyodum napıcam diye ama şimdi evleneli 1 sene olcak çok şükürki hangi durumdayım...(bus eferde dozu fazlamı kaçtı nekaydirigubbakcemile3)

ya twetty hani nikinin altinda aşk herşeye dair yaziyo ya onu nerden yazdin bulamadim bi türlü

ben geçen sene bu günlerde nişan hazırlığı yapıyordum vajiden habersiz mutlu mesut günler geçiriyordum kaydirigubbakcemile2çok zor günlerdi ama çabuk atlattım yaaa evliliğimin ilk 3 ayı boşa geçti ama ohaoldumsmile

bahar kilo verebildin mi Ben verdiklerimi aldim yine
kız nerde bak sımdı yaptıklarımı sayıyorum.....elma sırkesı ve bal gunde 2 kez... aksamları yatarken poset terlemek ıcın super aksmaları bazen kosu oda esımın zoruyla ..ama hala bır kılo bıle veremeıdmkaydirigubbakcemile3

AYYYYYY koptum yahuuuu :roflol: kızlar uğraşmayın yaz geldi karpuza talim edin verirsiniz valla bak doğru söylüyom bol su ve akşamları yemek yerine karpuz peynir

AYYYYYY koptum yahuuuu :roflol: kızlar uğraşmayın yaz geldi karpuza talim edin verirsiniz valla bak doğru söylüyom bol su ve akşamları yemek yerine karpuz peynir

kız ne gerek var onlara için doğum kontrol hapı ne göbek kalsın ne bişey ama göğüsler hiç bi yere sığmıyo diyim size :kedi:ayyy bişey sorcam ama nasıl sorcam bilmiyorum şimdi vajiyi yendim ya normal ilişkiyide yaşıyorum sayılır benim kalçalarım büyürmü ?

valla benim büyümedi ben öle görüyorum ama arkadaşım poppumun büyüdüğünü söledi ben farkedemedim bilmiyorumkismile

ama şöle diyim ilk yendim hap kullanmama rağmen ilk aylar eşimde bende nedense 2 kilo felan dlık hani derlerya evlenine alırsın diye bi an şapşal oldum yani çok şükürki iyiyim şuan

ya valla benim kalçalarim her daim büyük olduğu için değişimi farkedemiyorum piramit şeklinde olduğumdan dolayi bişey değişmedi bende DD

ama ben büyüsün istiyomki hihoyyythala genç kız poposuyla dolanmak istemiyom laelaelaelaelaeeşim evlenince çok kilo aldı ama ben verdim her hafta 15-20 kişi misafir gelince rejime gerek kalmıyor walla mirmirmirmir

ama ben büyüsün istiyomki hihoyyythala genç kız poposuyla dolanmak istemiyom laelaelaelaelaeeşim evlenince çok kilo aldı ama ben verdim her hafta 15-20 kişi misafir gelince rejime gerek kalmıyor walla mirmirmirmir

kız delirdinmi şunun şurasında çocuk zamanı görürüm seni
bişi diyimmi bide evlendkten sonra alınan kilolar kalıyo yani biraz zor oluyo vermek nedense...yani ben 48 kiloyu geçtiğimi bilmezdim şimdi 51-52 lerdeyim yani yemesemde zor gidiyo
ama şükürki şimdi 50.800 felan basıyom kaydirigubbakcemile3

ay nerde o günler sırnaşık şey şöyle geniş kalçalı bi hatun olsam yürüdüğümde yer sallansa :roflol:

ya iştahinizda bi değişiklik oldu mu peki? Ben şahsen günde 5 öğün yediğimi biliyorum da bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…