şimdi parmak egzersizleri bitmiş olsada ilişki öncesi yinede yapıyorum daha rahat olayım diye..p...s girişi oluyor ama ödev gibi sırayla yapıyoruz sanki önce yerleştir sonra itir sonra git gel yap falan filan hep aynı şeyler sanki ödev gibi biraz renk katıp kafayı dağıtmak iyi olur diye düşünüyorum çünkü benimle beraber eşimde aynı strese giriyor hareketleri ister istemez sınırlı oluyor belki farketmeden beni korkutur diye dolayısıyla o anda kafamız başka bişeyde olacak ve tek amaç p...s oraya girmesi değilde zevk almak olacak hihoyyyt
yok canım büyük ihtimal olmazsınız daha. Biz eylül ekim gibi başlamak istiyoruz vajiyi iyice atlatmış olalım, fakat ben açıkcası yeneli korunmadım da. İlk ilişkilerimde emla ve bepanthen kullandım, burdan o halde hamilelik olmuyuo spermler yavaşlıyo diye okumuştum, sonra bir iki defadır emlasız yapıyorum sadece bepanthen kullanarak ama bu sefer de yumurtalama dönemim geçti, benim reglim maşallah çok düzenli yani çok şaşmıyo......yinede çok kesin bir korunma değil tabi bu.......bebek olursa seviniriz biz ikimizde 30 yaş aştık artık zamanı......inşallah Allah her isteyene tez zamanda verir.
merak etmeyin öğrenir öğrenmez sizinle paylaşırım opuyorumnanaktanevet banada tweety söylemişti test yapılıyormuş ama bana psikolog önerdi test mest yaptırmadım gerçi kararsızım aynısına devam edip etmemek konusunda çok iyi yan etkileri var ama bulantım çok oluyor belki bu ay yapmaz diye düşünüyorum zaten 2-3 ay kullanıp bırakıcam...bu arada hap sayesinde hayatımın en güzel adetini yaşıyorum :dance:
merhaba arkadaşlar...
venüstencim sana teşekkür ederim bu başlık için...diger başlık artık bana pek fayda sağlamıyodu....anlattıklarınıza bakınca ümitsizliğimi bir kenara bırakmaya karar verdim.benzer sıkıntıları ben de yaşıyorum...ve artık vajiyi yenemediğimi düşünmeye başlamıştım..ama gördüm ki bu tarz sıkıntılar yendikten sonra yaşanabiliyormuş...zaten bir anda bıçak gibi kesilecek hali yok ya degil mi?..zamanla aşıp kurulacagız inşaallah...
ben de ilk girişte sıkıntı yaşamıyorum..hemencecik yarıya kadar giriveriyo..yarıdan sonra biraz gerginlik hissediyorum içerde...biraz daha uğraşırsak ve eşim boşalmış olmazsa devamı geliyo...bir iki defa eşim geciktirici kullanmıştı...ama bu ikimizi de olumsuz etkiledi...eşimde yüksek ateş yaptı ,yüzü kızardı,gözler kanlandı,midesinde yanma falan oldu ve p....sürekli ayakta(laf aramızda çok komiktikaydirigubbakcemile3 )ilaç bitkiseldi ama eşim hap kullanmaya alışık olmadığı için heralde ona pek yaramadı...bende de panik oldu...sanki p......normal boyutundan da büyümüş gibi geldi....korktum açıkçası...bi de düşünün ilaç 2-3 gün etkisini yitirmiyo...eşimin o hali beni korkuttu...ve bi daha kullanmamaya karar verdik.
ayyyyy allah muhafaza sakın kullanmayın bi dahalmaz:
venüscüm bak sende geciktirici olayını sölüyodunya sende oku sakın kullanmayın öle şeylerlmaz:
şahsen ben bi ara şu uyuşturucu sprey varya xylonie mıydı neydi ondan aldım kullandım anam bu sefer beni uyuşturcağına eşimde ters tepki yaptı bizimkide aynen reyyanın dediği gibi oldu ama tersi söndü mafoldumben sonra bide onla uğpraş işin yok doktorda asla kullanma dedi ters etki yapıyomuş eşlerde
bize psikologum tavsiye etmişti hapı...içeriginde de sadece bitkiler vardı....ama eşimde tuhaf yan etkileri olunca kullanmamaya karar verdik...geciktiriyo tamam ama normal seyri de bozuyo....kafamçokkarıştı
zaten ben doktoruma sordum bunları sakın bir şey kullanmayın dedi özellikle emlayı merak ediyom dediğimde beni kovalayacaktı az kalsın....cinsellikle ilgili fiziksel bir sorununuz yok her şey bilinç altınızda bunu biliyorsunuz ne güzel genç yeni evli bir çiftsiniz çocuğunuz yok bunun tadını çıkarın bol bol sevişin hiç bir sorun kalmayacaktır denedikçe neyin size ii geldiğini zaten bulacaksınız biz ancak tahmin yürütürüz dedi ne yaşadığınızı ancak siz biliyorosunuz dedi...
senin doktorda pek sevişkenmiş yahuuuu kaydirigubbakcemile3
yawrum hatun kadın gibi kadındı benimle paralel düşünebiliyordu ve beklentilerimin farkındaydı çünkü vajiden sonra eşlerimiz bize çok belli etmeselerde yatakta harikalar bekliyorlar oraya girdimi herşey hemen normale dönüvericek sanıyorlar ki ben arkadaşlarımdan biliyorum vaji sorunu olmayan ilk geceyi sorunsuz geçiren anlayışlı bir eşe sahip arkadaşlarımın bile alışması 2-3 ayı buldu. biz bayanlar hep bir tabuyla büyütüldük genelimiz okumuş yazmış kişiler ama cinsellikte çok tecrübesizdik be gülüm öğreneceğimiz o kadar çok şey varki opuyorumnanaktan
Uyarılma ve orgazm sorunları: Cinsel uyarılmanın yetersiz olduğu bu durum kadınların yaklaşık yüzde 10-18’inde görülüyor. Kadınlar uyarılma olmadan da cinsel ilişkiye girebiliyorlar ancak orgazm olamıyorlar. Orgazm yetisi yaşla birlikte artıyor. 20’li yaşlarda fazla cinsel deneyimi olmayan kadınlarda cinsel birleşme ile orgazm olamamak oldukça yaygın. 30’lu yaşlardan sonra cinsel tecrübeleri artmış olan kadınların kendilerine cinsel alanda güvenleri artıyor. Cinsel isteklerini de daha kolay ifade ediyor ve daha kolay orgazm olabiliyorlar.
İyi kız sendromu: Çocukluğunda ve gençliğinde kendisini ‘iyi kız’ olarak tanımlayan her on kadından dokuzu yetişkinlikte orgazm olamıyor. Kız çocukları yetiştirilirken, cinsellikle ilgilenmemeleri öğretiliyor, cinsellikle ilgilenmeleri ve cinsellik içeren aktiviteleri kınanıyor, kısıtlanıyor. Bu sayede cinsellik kontrol edilmiş de oluyor. Genç kızlara cinsellik, eşlerini memnun etmeleri için yapmak zorunda oldukları çok istenmeyen bir eylemmiş gibi sunuluyor. Flört, mastürbasyon hoş karşılanmıyor. İyi kız rolünü benimseyerek hayatlarına yön veren kadınlar cinsel ilişkide yeterince uyarılmadıklarında partnerlerini yönlendiremiyorlar ve hazlarını artıracak daha aktif tutum almaktan kaçınıyorlar.
SAĞLIKLI CİNSELLİK İÇİN 5 ALTIN KURAL
Psikolog Aslıhan Kurt, sağlıklı cinsellik için en önemli 5 unsuru şöyle sıralıyor:
* Karşılıklı rıza: Cinsel ilişki için her iki tarafın da istekli ve gönüllü olması; bunun yanında aktivitenin herhangi bir yerinde durdurabilme ve sonlandırabilme özgürlüğünün bulunması.
* Eşitlik: Kişisel güç algısı anlamında, partnerinizle eşit durumda olduğunuz gerçeğini kabul etmek önemlidir. Performans açısından bir taraf kendini güçsüz ya da yetersiz hissediyorsa, bu cinsel ilişkinin kalitesini olumsuz etkiler.
* Saygı: Kendinize ve partnerinize saygı duymak ilişkiyi etkiler.
* Karşılıklı güven: Oldukça hassas olan bu aktivitenin karşılıklı güven oluşmadan yapılması, taraflar arasında nahoş duygular yaratabilir.
* Korunma: Cinselliğin kalitesini etkileyen unsurlardan biri de istenmeyen gebelikten, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunulan bir ortamın yaratılmasıdır.
http://www.kadiniz.com/forum/sohbet.php
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?