Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
merhaba arkadaşlar...
venüstencim sana teşekkür ederim bu başlık için...diger başlık artık bana pek fayda sağlamıyodu....anlattıklarınıza bakınca ümitsizliğimi bir kenara bırakmaya karar verdim.benzer sıkıntıları ben de yaşıyorum...ve artık vajiyi yenemediğimi düşünmeye başlamıştım..ama gördüm ki bu tarz sıkıntılar yendikten sonra yaşanabiliyormuş...zaten bir anda bıçak gibi kesilecek hali yok ya degil mi?..zamanla aşıp kurulacagız inşaallah...
ben de ilk girişte sıkıntı yaşamıyorum..hemencecik yarıya kadar giriveriyo..yarıdan sonra biraz gerginlik hissediyorum içerde...biraz daha uğraşırsak ve eşim boşalmış olmazsa devamı geliyo...bir iki defa eşim geciktirici kullanmıştı...ama bu ikimizi de olumsuz etkiledi...eşimde yüksek ateş yaptı ,yüzü kızardı,gözler kanlandı,midesinde yanma falan oldu ve p....sürekli ayakta(laf aramızda çok komiktikaydirigubbakcemile3 )ilaç bitkiseldi ama eşim hap kullanmaya alışık olmadığı için heralde ona pek yaramadı...bende de panik oldu...sanki p......normal boyutundan da büyümüş gibi geldi....korktum açıkçası...bi de düşünün ilaç 2-3 gün etkisini yitirmiyo...eşimin o hali beni korkuttu...ve bi daha kullanmamaya karar verdik.

canım ilk zamanlar o ödev olayları bizdede oluyodu hadi bu gece yapalım şöle başla şöle et felan diye ama bi zaman sonra alışıyosun yaa dert etmeyin acele etmeyin herşey kaynama noktasına gelir elbet :dance:

amin canım allah isteyen herkese anne olmayı nasip eder inşallah hihoyyytbende yaş ilerledikçe hamilelik zor geçer diye bir an önce olsun istiyorum ama normal ilişkiye iyice alışalım diye bekliyorum eşimde borçlar azalsın diyor ona kalsa 2012 ama ben 2011 de olsun istiyorum herşeyin hayırlısı tabi :1rolleyes: 8. ayın içindeyiz yavaş yavaş sormaya başladı millet onlara neyse

canım bende hormon bozukluğu ardı evlenmeden çok öbcesinde önce doktorum hormon testlerini yaptı ona göre verdi ilacı(laf aramızda o zaman hormonlarım ters orantı çıkmıştı yani azgınlık hormonu çok yüksekmiş :dance: şimdide acaba bozuldumu diyede şüphe ediyorum :roflol:) neyse sorun düzeldikten sonrada doğum kontrole yine devam ettim zaten evliklik gelmişti sıraya..

ama dediğim gibi bazı doktorlar hormonlara bakıp veriyo hapı yine dokrounuzla görüşün tabiki
ama ilk kullandığın zamanlar ilacın yan etkileri fazla oluyo söyliyim bünyenin alışması içinz aman geçmesi lazım

ayyyyy allah muhafaza sakın kullanmayın bi daha lmaz:
venüscüm bak sende geciktirici olayını sölüyodunya sende oku sakın kullanmayın öle şeyler lmaz:

şahsen ben bi ara şu uyuşturucu sprey varya xylonie mıydı neydi ondan aldım kullandım anam bu sefer beni uyuşturcağına eşimde ters tepki yaptı bizimkide aynen reyyanın dediği gibi oldu ama tersi söndü mafoldumben sonra bide onla uğpraş işin yok doktorda asla kullanma dedi ters etki yapıyomuş eşlerde

bize psikologum tavsiye etmişti hapı...içeriginde de sadece bitkiler vardı....ama eşimde tuhaf yan etkileri olunca kullanmamaya karar verdik...geciktiriyo tamam ama normal seyri de bozuyo....kafamçokkarıştı

zaten ben doktoruma sordum bunları sakın bir şey kullanmayın dedi özellikle emlayı merak ediyom dediğimde beni kovalayacaktı az kalsın....cinsellikle ilgili fiziksel bir sorununuz yok her şey bilinç altınızda bunu biliyorsunuz ne güzel genç yeni evli bir çiftsiniz çocuğunuz yok bunun tadını çıkarın bol bol sevişin hiç bir sorun kalmayacaktır denedikçe neyin size ii geldiğini zaten bulacaksınız biz ancak tahmin yürütürüz dedi ne yaşadığınızı ancak siz biliyorosunuz dedi...

bize psikologum tavsiye etmişti hapı...içeriginde de sadece bitkiler vardı....ama eşimde tuhaf yan etkileri olunca kullanmamaya karar verdik...geciktiriyo tamam ama normal seyri de bozuyo....kafamçokkarıştı

cinsel yaşamla ilgili psikologların verdiği ilaçlara açıkcası ben inanmıyorum bitkisel olsun yada olmasın çünkü onlardan duyduğum hani ilacı kadın doğumcuya sorsam hep kullanma diyo ve hakkaten hep yan etkileri çıkıyo

senin doktorda pek sevişkenmiş yahuuuu kaydirigubbakcemile3

senin doktorda pek sevişkenmiş yahuuuu kaydirigubbakcemile3

yawrum hatun kadın gibi kadındı benimle paralel düşünebiliyordu ve beklentilerimin farkındaydı çünkü vajiden sonra eşlerimiz bize çok belli etmeselerde yatakta harikalar bekliyorlar oraya girdimi herşey hemen normale dönüvericek sanıyorlar ki ben arkadaşlarımdan biliyorum vaji sorunu olmayan ilk geceyi sorunsuz geçiren anlayışlı bir eşe sahip arkadaşlarımın bile alışması 2-3 ayı buldu. biz bayanlar hep bir tabuyla büyütüldük genelimiz okumuş yazmış kişiler ama cinsellikte çok tecrübesizdik be gülüm öğreneceğimiz o kadar çok şey varki opuyorumnanaktan

tabikide canım erkekler her dk. beklerler kaydirigubbakcemile3

Uyarılma ve orgazm sorunları: Cinsel uyarılmanın yetersiz olduğu bu durum kadınların yaklaşık yüzde 10-18’inde görülüyor. Kadınlar uyarılma olmadan da cinsel ilişkiye girebiliyorlar ancak orgazm olamıyorlar. Orgazm yetisi yaşla birlikte artıyor. 20’li yaşlarda fazla cinsel deneyimi olmayan kadınlarda cinsel birleşme ile orgazm olamamak oldukça yaygın. 30’lu yaşlardan sonra cinsel tecrübeleri artmış olan kadınların kendilerine cinsel alanda güvenleri artıyor. Cinsel isteklerini de daha kolay ifade ediyor ve daha kolay orgazm olabiliyorlar.

ıyi kız sendromu: Çocukluğunda ve gençliğinde kendisini ‘iyi kız’ olarak tanımlayan her on kadından dokuzu yetişkinlikte orgazm olamıyor. Kız çocukları yetiştirilirken, cinsellikle ilgilenmemeleri öğretiliyor, cinsellikle ilgilenmeleri ve cinsellik içeren aktiviteleri kınanıyor, kısıtlanıyor. Bu sayede cinsellik kontrol edilmiş de oluyor. Genç kızlara cinsellik, eşlerini memnun etmeleri için yapmak zorunda oldukları çok istenmeyen bir eylemmiş gibi sunuluyor. Flört, mastürbasyon hoş karşılanmıyor. ıyi kız rolünü benimseyerek hayatlarına yön veren kadınlar cinsel ilişkide yeterince uyarılmadıklarında partnerlerini yönlendiremiyorlar ve hazlarını artıracak daha aktif tutum almaktan kaçınıyorlar.

SAĞLIKLI CıNSELLıK ıÇıN 5 ALTIN KURAL
Psikolog Aslıhan Kurt, sağlıklı cinsellik için en önemli 5 unsuru şöyle sıralıyor:
* Karşılıklı rıza: Cinsel ilişki için her iki tarafın da istekli ve gönüllü olması; bunun yanında aktivitenin herhangi bir yerinde durdurabilme ve sonlandırabilme özgürlüğünün bulunması.
* Eşitlik: Kişisel güç algısı anlamında, partnerinizle eşit durumda olduğunuz gerçeğini kabul etmek önemlidir. Performans açısından bir taraf kendini güçsüz ya da yetersiz hissediyorsa, bu cinsel ilişkinin kalitesini olumsuz etkiler.
* Saygı: Kendinize ve partnerinize saygı duymak ilişkiyi etkiler.
* Karşılıklı güven: Oldukça hassas olan bu aktivitenin karşılıklı güven oluşmadan yapılması, taraflar arasında nahoş duygular yaratabilir.
* Korunma: Cinselliğin kalitesini etkileyen unsurlardan biri de istenmeyen gebelikten, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunulan bir ortamın yaratılmasıdır.

http://www.kadiniz.com/forum/sohbet.php

KESİNLİKLE KATILIYORUM ÇOK DOĞRU :lepi:

20-40 yaşları arası seksin en yoğun yaşandığı, kadın ve erkeğin en aktif olduğu yaşlardır. Ancak bu yaş aralığının dışında da arzulanma arzusunu, vücuduyla barışık olma arzusunu, orgazm tecrübesini, fantezilerini iyi değerlendiren her birey hayatı boyunca cinsel yaşamını devam ettirebilir.
Yaş ilerledikçe veya uzun birlikteliklerde cinsel istekte azalma, erkeklerde ereksiyon ve boşalma problemleri, kadınlarda lubrikasyon-kuruma- problemleri meydana gelebilir. Bu gibi faktörler cinselliği de mecburiyettenmişcesine tek düze ve rutin hale getirebilir. Bu rutin yaşam; çiftlerin birbirleriyle yakınlaşmaları, arzularını muhafaza edebilmeleri, vücutlarıyla barışık olmaları, fantezilerini geliştirebilmeleri, cinsel tercihlerini gözden geçirmeleri gibi hususlarla önlenebilir. Cinsel IQ, kişinin tercihlerini, duygularını, seks sırasındaki kokusu ve çıkarttığı sesler ile vücudunu, cinsel aktivitedeki limitlerini, yasak olan ve olmayan noktaları ve yaşamak istediği değişiklikleri muhakeme etmesi ve tüm bu faktörlerle kendini kabullenmesidir. Bu nedenle iyi bir cinsel yaşamdaki önemi ölçülemez.

1: Seksin vücut görüntüsü ile hiçbir alakası yoktur. Mükemmel olmayan vücutlar da seksten zevk alır, partnerine zevk verir. Burada tarafların karşılıklı olarak dürüst ve saygılı olmaları, cinselliği bu şekilde yaşamaları önemlidir. Tatmin edici seksi oluşturan pozitif faktörler seks sırasında cinsel istek, tarafların müsaade yeteneği, haklarını değerlendirme yeteneği ,cinsellikle ilgili doğru bilgilere sahip olmaları, yeterli heyecanı hissetmeleri ve beyinsel konsantrasyon ile karşılıklı tensel kokunun birbirine çekici gelmesi olarak özetlenebilir.

2: Eğlenmek de seksin bir parçasıdır. Kişilerin dilediğince özgür olması, fanteziler kurması, dürüstlük ve saygı çerçevesinde zevk aldığı şeyleri partnerine sunması, cinselliği ayrıcalıklı bir armağan olarak algılaması ve herkesin zevk almaya hakkı olduğunu kabullenmesi ile cinsel hayatları renklenecektir.

3: Sekste sıklık önemli değildir. Evli bir çiftin seks yapma aralıkları tamamen kişilere göre değişen bir durumdur. Hiçbir çift seks yapma aralığı az diyerek aşağılanmamalıdır. Ancak sürekli birlikteliklerde veya evliliklerde periyodik bir yaklaşımı öneriyoruz. Özellikle karşılıklı sıcaklığı muhafaza etmek açısından periyodik aralıkları önemli buluyoruz. Periyodik belirli aralıklarla tatmin edici birleşmeler, aynı zamanda cinsel fonksiyonun devamı açısından da önemlidir.

4: Sekste çekincelere yer yoktur. Seksin korkutucu çekince içinde değil, samimi ve açık olarak konuşulması mutlu bir cinsel yaşam için bir gerekliliktir. Çiftler birbirine hoşlandığı şeyleri söyleyebilmeli, kendini seks sırasında iyi ve rahat hissetmeli, seksin bir performans gösterisi veya ‘normal’ olması gerektiğini düşünmemelidir. Bu da ancak karşılıklı konuşarak mümkün olur.

5: Çift karşılıklı çekiciliğini yitirmiş olsa bile tekrar elde edebilir. Önemli olan bunu hangi noktada kaybettikleri konusudur. Çiftler birbirlerine karşı çekiciliklerini şu noktalarda yitirirler: Seks sırasında yetersiz olmaktan, anormal olmaktan çekinirlerse, seksle ilgili noktaları partnerleriyle konuşamazlarsa, seks hakkında hissettiklerini sözcüklerle ifade edemezlerse. Seks sırasında veya sonrasında partnerini yakın hissetmekle, birbirine dokunarak heyecanlanmayı beklemekle, fantezi ve arzularla ilgili suçluluk duymamakla ve erkek-kadın vücudunun nasıl çalıştığını karakterlerini değerlendirmekle tensel uyum ve karşılıklı çekicilik tekrar elde edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…