Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
canım ben de 14. günde yaptım sıkılma korkma bebek yagı ve anestol aldım ben hiç acımadı hatta dedim bunun içinmiydi bu sıkıntı :) cesaret hadi.ve ben burdaki busmell arkadasımın sayesinde yendim hemde 1 günde doktordan randevu alcaktık vazgectik onun bana yardımı cok dokundu cok tesekkür edrim bende basarmanın vermiş oldugu sevinçle sizlere elimden geleni yapmak isterim.

Canım bende aynı şekilde ilk başlarken illa üstte olmak istiyorum girdiğinde bi 5 dk duruyorum tmm diyorum alıştı sonra alta geçiyorum. Bu ne zaman düzelir bilmiyorum ama vaginada okadar yanma ve kaşıntı hissediyoum ki ama ilişki esnasında değil gün içerisinde. Enfeksiyon kapmıs olabileceği endişesi oldu içimde.

merhaba arkadaşlar 2 aylık evliyim evliligimin ilk günleri yapamadım vajinismus oldum sandık çok korktum ama atlattım Allaha şükür..bende üstte başaranlardanım bence en rahat öyle oluyor kasmıyorsun kendini acıyınca geri çekiyosun ve daha iyi açılıyo:1rolleyes:

mantar olabilir lütfen ihmal etme eger mantarsada hem sen hem eşin ilaç kullanmak zorunda kalabilirsiniz ihmal etme bi görün

kızlar selam,benden tecrübelisiniz fikir istiyorum sizden,
bizim 3. denememizde bi şey farkettim önce p...s tam sertlik sağlamıştı ama ben alana kadar biraz inmişti öyle oldu birleşme.öncekileri hatırlamıyorum daha çok heyecan yapmıştım çünkü.
şimdi merak ettiğim p..s tam sert..ken acaba alabilecekmiyim sanırım bütün birleşmeler böyle oldu. bunu yaşayan var mı aranızda

bir şey daha p..s vaj..girdikten sonra yumuşaması normal mi?

caracım sertkende alırsın tabi meraklanma. ama sert olmazsa alman zor olur zaten yumuşakken çok zorlanırsın yanılmış olmayasın yumuşak diye. içindeyken yumuşamış olabilir sertliği yeniden kazanabilmek için ön sevişmeye devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…