günaydın şekerim nabersin?
hadi bakalım hayırlısı olsun
iyi diyelim iyi olalım canım işte yaa git gel yaptığımız bişi yok:hulya:
ayyy ne bilim bende bilmiyom kaydirigubbakcemile3
hee sizin doğurmanızı bekliyom doğurunda öreyim :hulya:
deli kız kaydirigubbakcemile3
Derincim ben hayatta yapamıyordum üstte yamuluyor diyodum siz üstte başardım deyince hayretler içinde kalıyordum şimdide kolayıma geldi ilk bu şekilde başardım ya.Ben şöyle yapıyorum ilk önce üstte giriyo tamamen seviniyorum tamam açıldı orası diyorumkaydirigubbakcemile3 sonra alta geçiyorum o şekilde yapıyoruz yani sadece ilk girişte üstte oluyorum psikolojik bişey işte.Jel kullanmaya devam ediyormusun?
Canım bende aynı şekilde ilk başlarken illa üstte olmak istiyorum girdiğinde bi 5 dk duruyorum tmm diyorum alıştı sonra alta geçiyorum. Bu ne zaman düzelir bilmiyorum ama vaginada okadar yanma ve kaşıntı hissediyoum ki ama ilişki esnasında değil gün içerisinde. Enfeksiyon kapmıs olabileceği endişesi oldu içimde.
kızlar selam,benden tecrübelisiniz fikir istiyorum sizden,
bizim 3. denememizde bi şey farkettim önce p...s tam sertlik sağlamıştı ama ben alana kadar biraz inmişti öyle oldu birleşme.öncekileri hatırlamıyorum daha çok heyecan yapmıştım çünkü.
şimdi merak ettiğim p..s tam sert..ken acaba alabilecekmiyim sanırım bütün birleşmeler böyle oldu. bunu yaşayan var mı aranızda
bir şey daha p..s vaj..girdikten sonra yumuşaması normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?