caracım sertkende alırsın tabi meraklanma. ama sert olmazsa alman zor olur zaten yumuşakken çok zorlanırsın yanılmış olmayasın yumuşak diye. içindeyken yumuşamış olabilir sertliği yeniden kazanabilmek için ön sevişmeye devam edebilirsiniz.
öncelikle sağol cevap gelmeyecek sandım,
canım nasıl anlatsam tam yumuşak değildi ama daha sert halini görünce anladım,peki içindeyken yumuşaması normal mi yani herkeste öylemidir
ayrıca eşimde söyledi biraz yumuşadı diye yoksa tam sert değilse girmesi bana da mantıksız geliyor
tabi yumuşak olmaması gerek.ama biz çok oyalandığımız için yani yavaş yavaş alıyorsan p..si o yüzden yumuşaması normal. dediğim gibi aldıktan sonra eşinin dikkatini topla ön sevişmeye devam et sertlik kazanacaktır
bi şey daha sorcam adetime 5 günkala tuvaletteyken peçeteye biraz pembemsi kan geldi,öncesinde birleşme olmamıştı.bilgisi olan var mı acaba.ayrıca bu ay ki belirtiler çok erken başladı her an regl olcam gibi
bi insan egzersizde başarır da ilişkide başaramazsa onun adı ne olurbilmiyorumkismile:bbo:
çok normal çoğu kişi egzersizi yapar fakat p..s deneyimine geçtiğinde yapamaz acele etme egzersizlere devam et. daha zamana ihtiyacın var. nekadardır egzersiz yapıyorsunki ?
dün akşam ilişkiyi başardım oleeyyy:hooray::teytey::içelim:
harikaydıııııııı:içelim:
tünaydın venüsten naber
tünaydın canımcım eh iyi diyelim iyi olalım...
tatilin nasıldı hersey yolundamı
tatil güzeldi ama sonu iyi bitmedi istanbul a dönüşte kaza yaptık 15 gündür yoktum daha yeni işe başladım bebişim akannehir 2010 yılı bana hiç yaramadı hep hastalıklarla uğraştım bunada şükür diyorum Allah daha beterlerinden saklasın diye dua ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?