Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

öncelikle sağol cevap gelmeyecek sandım,
canım nasıl anlatsam tam yumuşak değildi ama daha sert halini görünce anladım,peki içindeyken yumuşaması normal mi yani herkeste öylemidir
ayrıca eşimde söyledi biraz yumuşadı diye yoksa tam sert değilse girmesi bana da mantıksız geliyor

tabi yumuşak olmaması gerek.ama biz çok oyalandığımız için yani yavaş yavaş alıyorsan p..si o yüzden yumuşaması normal. dediğim gibi aldıktan sonra eşinin dikkatini topla ön sevişmeye devam et sertlik kazanacaktır

tamam cnım sağolopuyorumnanaktan

bi şey daha sorcam adetime 5 günkala tuvaletteyken peçeteye biraz pembemsi kan geldi,öncesinde birleşme olmamıştı.bilgisi olan var mı acaba.ayrıca bu ay ki belirtiler çok erken başladı her an regl olcam gibi

bi şey daha sorcam adetime 5 günkala tuvaletteyken peçeteye biraz pembemsi kan geldi,öncesinde birleşme olmamıştı.bilgisi olan var mı acaba.ayrıca bu ay ki belirtiler çok erken başladı her an regl olcam gibi

bir bilgim yok. ama her ay aynı olacak değilya aksamalar olabilir dimi. benimde olmadan 2-3 gün önce çikolata renginde birşeyler geliyor çok az. neden bilmiyorum.

yıllarca aynı sürdü benim haklısın aksamalar olabilir.tabi artık cinsel hayatımızda var hormonlarda değişiklik oluyor sanırım bunu düşünememiştim alışsam ii olur aslında
cnm yardımların için sağol,şimdi çıkmam lzm sonra görüşürüz

tatilin nasıldı hersey yolundamı

tatil güzeldi ama sonu iyi bitmedi istanbul a dönüşte kaza yaptık 15 gündür yoktum daha yeni işe başladım bebişim akannehir 2010 yılı bana hiç yaramadı hep hastalıklarla uğraştım bunada şükür diyorum Allah daha beterlerinden saklasın diye dua ediyorum...

aaaaaa nolduki cok geçmiş olsun önemli bişi yoktur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…