Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

Canım çok geçmiş olsun nasıl oldu yaa?

aaaaaa nolduki cok geçmiş olsun önemli bişi yoktur insallah

kafamda dikişler falan vardı onlar biraz sıkıntı yaptı ezilmeler çok zamanla geçecek diyor doktorlar eşimde aynı şekilde dikişleri ezilmeleri var...ister istemez moreller bozuk oluyor tatil dönüşüne bi sürü programım vardı 3 ay olacak neredeyse bizde tık yok 1-2 ay da bu eziklerden dolayı kıpırdayamayız nolucak bilmiyorum...düşünüp duruyorum nasıl olacakta tekrar deneyeceğiz bilmiyorum...yavaş yavaş egzersizlere başlayayım diyorum tekrar psikoloğa gitsekmi diye düşünüyorum..kadın doğuma gittim smear falan yaptırayım diye aleti sokmaya çalıştı kadın çığlık çığlığa bağırdım onuda yaptıramadım kadında bana dedi sen eminmisin vajiyi yendiğine ne bu korku onada taktım kafayı...şu mubarek günlerde bol bol dua ediyorum bir an önce şu vaji bi düzene girsede rahatlasam...okuyorum herkes normal ilişki yaşamaya başlamış ben napcam hiç bilmiyorum...

Ayy canım yaa çok geçmiş olsun
İlişkiyi takma başardın sonuçta biraz egzersizle mutlaka olacaktır yine. Sen önce iyileşmeye bak...

Canım çok geçmiş olsun nasıl oldu yaa?

yawrum o kadar yoldan geldik istanbulda kaza yaptık..biraz yağmur ciselemişti bi aracı kamyon sıkıştırmış araç ters dönmüş ve bizim şeride geçmiş tamda viraj bitiminde önceden görmek imkansızdı ne kadar fren yapılsada kafa kafaya çarptılar kendimizi hastanede bulduk...yinede Allaha hamd olsun araçları görenler nasıl sağ çıktığımıza şaşıyorlar verilmiş sadakamız varmış...

Offf çok kötü yaa. Allah'tan iyisiniz şimdi. Tekrar çok geçmiş olsun...

Ayy canım yaa çok geçmiş olsun
İlişkiyi takma başardın sonuçta biraz egzersizle mutlaka olacaktır yine. Sen önce iyileşmeye bak...

sağol canımcım...yawrum memlekete yıllardır gitmiyordur çocukluk arkadaşlarımı gördüm hepsi 2-3 çocuk sahibi olmuş mutlu mesutlar bizde daha bi şey yok..ağdamı falan yaptım hazırlandım gözüm kapalı dönüyodum istanbula yine 1-2 ay erteleyeceğiz...eşim benden soğur diye korkuyorum bi yandan...ben zaman geçtikçe tekrar vajili olurum diye korkuyorum...öyle salak bi moda girdim anlayacağınız...

canım cook geçmiş olsun neyseki atlatmıssınız insallah bi tamamen düzelsin hersey vajiyi kafana takma bak daha ne dertler var gördün hemde .. vajiyi devirdin sen unutma dr un dediginide bosver muayenede biraz kasılman normal sonucta sen ne yapman gerektigini egzersizle nasıl ilerlendigini biliyorsun ve moralin nasıl önemli oldugunu da..
lütfen bir an önce toparlanmaya calıs gerisi bi kaç gün sıkı egzersizle hallolucak insallah

Offf çok kötü yaa. Allah'tan iyisiniz şimdi. Tekrar çok geçmiş olsun...

iyiyiz çok şükür hiç ayağa kalkamayacam sandım kazanın etkisiyle yürüyemiyodum sürekli acımıyo bişeyim yok diye diye ayağa kalktım acıdıkça üstüne gittim doktor bile şaşırdı bu ne azim diye...normalde 3 hafta yatacaksın dediler nereye yatıyosun her yerim ağrıyo akannehirAllah hepizimi kazadan beladan korusun...

Canım eşin senden soğumaz senin suçun değil ki...
Halledeceksiniz inşallah tekrar vajili falan olmadın...

Canım eşin senden soğumaz senin suçun değil ki...
Halledeceksiniz inşallah tekrar vajili falan olmadın...

eşimde takılma Allah daha başka dert vermesin diyor ama ben ister istemez düşünüyorum kendi kendime kızıyorum keşke tatile gitmeden yapsaydık denemeyi diye...bundada bi hayır vardır belkide...benim genişleyen yerlerim iyice kapanmıştır artık opuyorumnanaktan3 ay oldu az deil akannehir

kızlar ben yenıyım bu sıtede ve evlıyım esım suan askerde 5 aylık evlıyım bende vajınusmus yasaDIM BEN NISANLIYKEN BIRLIKTE OLMAK ISTEDIM FAKAT OLMADI OZAMAN ANLADIM BOLE BI PROBLEMIM OLDUNU FAKAT ESIM COKK IYI NIYETLIYDI BANA KARSI ACEMI BIRLINDEN GELDI 7 GUNLUK EVE VE ILK DEFA TAM BIR ILISKI YASADIK HERSEYIYLE OLDU AM BIRBIRIMIZI COK ISTEDIK HERELDE ACI BILE HISSETMEDIM FANTAZI COOK FAZLAYDI BELKI ONDAN AMA BOS.... OLMADI SADECE ESIMDE DEFALARCA OLMASINA REGMEN BNDE OLMADI

ne olmadı canım anlamadım ???

Canım kapanmazki onlar birazcık ıkın hemen açılır a.s

ben aylarca yapmadım. geçen akşam arım saat çalıştım ve hemen oldu :)

bence erteleme Bismillh de ve dua et başla. inan Allah yardımcın oluyor. ve birde bakmışsın oluvermiş bitmiş

BEN TABIKIDE ORGAZMI BILIORUM DEMEK ISTEDIM ESIM BOSALDI FKAT BEN ORGAZM OLAMADIM YENI EVLIYIM VE ESIMDEN UZAGIM SADECE HAFTA sonları eve gelebılıo oda her zaman deıl evcı olarak askerlık yapıo fakat bn 20 yasındayım esım 25 yasında vajınusmus problemını astım fakat duzenlı beraberlıgım olamıo hafta sonu eve geldınde dahıl ev curcuna bırlıkte olamadımız zamanlar oluo olsa bıle acaleye gelıo ve ben ısteksız oluorum bna yardım edın

Canım büyük geçmiş olsun Allah başka dert vermesin çok şükür iyisiniz.
karamsarlığı sana yakıştıramadım,ben senin yazılarını okuduğum zaman pozitifliğine hayran kalırdım.imrenirdim senin o haline...
Tekrar vajili olmayacaksın,olmayacağız inş...
En kısa zamanda eski haline dönmen dileğiyle..Hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…