Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

canım benim çok sağol :ecrin_bebek: bunuda atlatacağız inşallah bişeyi isteyipte üst üste aksilikler çıkınca ister istemez geriliyorum ama şimdi iiim hafta sonu doping yaptım hihoyyytyapcak bişey yok iyileşir iyileşmez önümüzdeki maçlara bakıcezzz sositososito

ayyyy kızlarrrrrr benim eşim şimdi neye taktı biliyomusunuz köpek alacakmış minicik evin içinde gezcekmiş sevcekmişiz onu.... :2: evlilik yıldönümü yaklaşıyo heralde benden hediye onu istiyo yada o bana alacak bundan vazgeçirmem lazım acilen sempatiksalakcinni

yav :S bi ara bizimde öyle durumlarımız olmustu eşinin neye karsı hassasiyeti varsa o noktadan vur onu hijyen takıntısı sorumluluk yada bebekle ilgili bi mevzu olabilir cunku bazı hastalıklara sebep olabiliyor köpek kedi vsalternatif başka bi hayvan sunabilirsin balık gibi mesela daha zararsız ve sakinleştici ve bakımı kolay

ayyyy yok bebişim iş yerinde zaten köpeğimiz var evde bide onunla uğraşamam her yer tüy olacak ev kokacak bahçeli müstakil bi ev olsa belki ama dairede hayvan beslenmesine karşıyım yazık günah 4 duvar arasında bütün gün :sinifsinif: umarım kardeşime bahsetmez o zaten köpek delisi alıp gelcem bakarsınız abla deyip duruyodu hemen bi şey bulup bu fikirden uzaklaştırmam lazım bütün h.sonu sayıkladı adam yaaa....bu defa fena takıldı...

balık almaya ikna et :) hoşlanıyorsan tabi tüy kıl derdi yok ama suyu degişicek sürekli bide yemi okadar

balık almaya ikna et :) hoşlanıyorsan tabi tüy kıl derdi yok ama suyu degişicek sürekli bide yemi okadar

yok güzelim hiç bişey istemiyorum evde ben başıma gelecekleri biliyorum ilk 2-3 ay çok güzel bakılır sonra bıkılır bi daha uğraş dur sositososito

meraba kızlar bayadır ugrayamadım..
bi gelişme var mı bende..yok:2: malesef öle pat die olsun olur die bekledım bekledım
hep hüsrann..su parmaklara baslamak istiorum ama kendım yapamıorum esımle denesem nasıl olır?????

merhaba canım,

kendin parmak egzersizi,mum veya dilatörle yapamıyosan eşinlede yapabilirsin tabiki...yalnız bi noktada beni psikoloğum uyarmıştı bazı erkeklerde eşine parmak egzersizi yapmak yada eşini parmak egzersizi yaparken izlemek soğukluk yapabiliyormuş buna dikkat edin diye beni uyarmıştı....ben en son aşamada eşimle parmak egzersizi yapmıştım yani eş parmağıyla...en son aşama olduğu için rahattım kolaylıkla parmağını kontrol edebiliyodum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…