hayrılı ugurlu olsun bıtanem ..saglıkla gelsın bebegınız...ısmı bellı oldumu karar verdınızmı........gnydın kızlar bebeğimn beşiğini aldık 25haftamızada grdk yaklasık 2,5ayımız kalıyıor galiba,yeni gelen arkadaslar aramıza hoşgeldiniz basaranlarıda tebrik ediyorum bende vajiyi yenip gebe kalanlardanım hepinzn basaracagına inanıyorum allah yrdımcınız olsun
gnydın kızlar bebeğimn beşiğini aldık 25haftamızada grdk yaklasık 2,5ayımız kalıyıor galiba,yeni gelen arkadaslar aramıza hoşgeldiniz basaranlarıda tebrik ediyorum bende vajiyi yenip gebe kalanlardanım hepinzn basaracagına inanıyorum allah yrdımcınız olsun
gnydın kızlar bebeğimn beşiğini aldık 25haftamızada grdk yaklasık 2,5ayımız kalıyıor galiba,yeni gelen arkadaslar aramıza hoşgeldiniz basaranlarıda tebrik ediyorum bende vajiyi yenip gebe kalanlardanım hepinzn basaracagına inanıyorum allah yrdımcınız olsun
selam kızlar ben de yeni üye oldum.. 1 buçuk aylı evliyim ve hiç ilişkiye giremedim.. 3ü jinekolog 2 si pskiyatrist olmak üzere gittim drların hepsi vajinismus olduğumu söyledi...şuanda eşimde yurtdışında olduundan deneme fln yapamıyoruz ztn şimdiye kdr olan hiç bir denemede ben bacaklarımı açamadım ...15 gün içinde bende gidiyorum eşimin yanına ama bu olay yüzünden hiç hevesim yok... şuanda tedavi oluyorum güya ama dr un verdii 1 boğum parmak egzersizin bile yapamadım... nolcak hiç bilmiyorum.... çok mutsuzum ((((
zehracım Allah bebişini ve seni nazarlardan, kem gözlerden korusun...inşallah çok sağlıklı bir bebişin olur...ayyyy zaman ne çabuk geçmiş çok kilo aldın mı ? zamanı gelince gebelik hakkındada senden bilgileri alırız artıkopuyorumnanaktaninşallah en kısa zamanda önce bahar sonra tibitimi desem acaba sempatiksalakcinni hamile kalır sonrada sıra bize gelir....
açıkçası denemedim bile ama yapamam gibi geliyo...bu illeti yenen arkadaşlar bu parmak egzersizlerinin ne kadar faydası oluyo? başka bir çözüm yolu yok mu?
tibiti sırasını sana vercek bu gidişlelülülülülülü
merhaba kadercim, hoşgeldin kaydirigubbakcemile2 sen nasılsın nerelerdeydin ?herkese merhabalar kızlar,,,nasılsınızzza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?