merhaba kadercim, hoşgeldin kaydirigubbakcemile2 sen nasılsın nerelerdeydin ?
hoşbuldum canım,,,iyim valla bende nolsun,,,1,5 ay yoktum tatildeydim,,,döndüm,,,bi 10 kadar da ev taşıdık,,o yüzden giremiyordum,,,özlettin kendini,,,sende yoktun,,,sen nasıl oldun,,,herşey yolunda mı,,,
bende bayadır yoktum tatil dönüşü trafik kazası geçirdik 15 gün de o yüzden yoktum neyseki ciddi bişeyimiz yok...herşeyi yoluna koymaya çalışıyoruz bakalım hayırlısı.....
ayyy çok geçmiş olsun canım yaa,,,neyseki Allahtan ciddi bişey yok,,,çok şükür,,,rabbim yaşatmaz inşlh bir daha,,,
sağolasın canım....amin inşallah kimselere yaşatmasın rabbim.... nası gidiyor vaji sonrası cinsellik ?
valla canım,benim ara verince zor oluyor,,,
biz 2-3 ay olcak nerdeyse bişey yapmayalı zemuszemus bakalım nasıl olacak
biz tatilde ailelerimizin yanına da gittik,,,orda pek bişey yapamadık,,,bide geldik ev taşıdık ,yorgunluk filan derken,,,2 ayda 5-6 kez filan anca olmuştur,,,peşpeşe olunca hiç sorun yok,,,ama ara verince girişlerde kasıyorum,,,inşlhhh iyi olur ya ne bileyim,,ama artık ara vermem heralde....
ay bende enfeksiyondu mantardı yok gıda zehirlenmesi sonra kaza öyle böyle aylar geçti...kendimi toparlar toparlamaz denememiz lazım yoksa bu gidişle hep yeni bişeyler çıkacak...
venüstencim senin girişlerde problemin yoktu sanırım,,,değilmi
kızzz tibiti sen ordasında buraya niye bakmıyodun hiç zemuszemusçekilin yoldan ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
ne oluyo burda bakim :uhm:
kızzz tibiti sen ordasında buraya niye bakmıyodun hiç zemuszemus
Selam kızlar nasılsınız ya ben bu iletle 3 yıl ugraştım allahıma şukurşer olsun doktor saygın beyın sayesınde çözucem ama size şunu soylemek ıstıyorum ılk once o bolgeyı tanıyıon arkadfaşlar ben onu yapmadım delıklerı farklı zannedıyordum(( oyle zanneden varmı
izliyom ne konuşuyonuz diye kaydirigubbakcemile3
niye yorum yapmıyon sen hocam ?
hain planlar kuruyom şuan CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?