Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
merhaba kadercim, hoşgeldin kaydirigubbakcemile2 sen nasılsın nerelerdeydin ?

hoşbuldum canım,,,iyim valla bende nolsun,,,1,5 ay yoktum tatildeydim,,,döndüm,,,bi 10 kadar da ev taşıdık,,o yüzden giremiyordum,,,özlettin kendini,,,sende yoktun,,,sen nasıl oldun,,,herşey yolunda mı,,,

hoşbuldum canım,,,iyim valla bende nolsun,,,1,5 ay yoktum tatildeydim,,,döndüm,,,bi 10 kadar da ev taşıdık,,o yüzden giremiyordum,,,özlettin kendini,,,sende yoktun,,,sen nasıl oldun,,,herşey yolunda mı,,,

bende bayadır yoktum tatil dönüşü trafik kazası geçirdik 15 gün de o yüzden yoktum neyseki ciddi bişeyimiz yok...herşeyi yoluna koymaya çalışıyoruz bakalım hayırlısı.....

bende bayadır yoktum tatil dönüşü trafik kazası geçirdik 15 gün de o yüzden yoktum neyseki ciddi bişeyimiz yok...herşeyi yoluna koymaya çalışıyoruz bakalım hayırlısı.....

ayyy çok geçmiş olsun canım yaa,,,neyseki Allahtan ciddi bişey yok,,,çok şükür,,,rabbim yaşatmaz inşlh bir daha,,,

biz 2-3 ay olcak nerdeyse bişey yapmayalı zemuszemus bakalım nasıl olacak

biz tatilde ailelerimizin yanına da gittik,,,orda pek bişey yapamadık,,,bide geldik ev taşıdık ,yorgunluk filan derken,,,2 ayda 5-6 kez filan anca olmuştur,,,peşpeşe olunca hiç sorun yok,,,ama ara verince girişlerde kasıyorum,,,inşlhhh iyi olur ya ne bileyim,,ama artık ara vermem heralde....

ay bende enfeksiyondu mantardı yok gıda zehirlenmesi sonra kaza öyle böyle aylar geçti...kendimi toparlar toparlamaz denememiz lazım yoksa bu gidişle hep yeni bişeyler çıkacak...

ay bende enfeksiyondu mantardı yok gıda zehirlenmesi sonra kaza öyle böyle aylar geçti...kendimi toparlar toparlamaz denememiz lazım yoksa bu gidişle hep yeni bişeyler çıkacak...

evet canım,,vajiyi yenmenin acısını çıkartmak lazım aslında,,,bencede uzak kalmamak gerekiyo,,,çok şükür atlattıysan hemen her gün başlayın bence

venüstencim senin girişlerde problemin yoktu sanırım,,,değilmi

eskiden yoktu şimdi ne olur bilmem :umursamaz: he pardon ben yarıdan sonrasında zorlanıyodum sonra buradaki uzmanlarımız orasının giriş olduğunu söylediler çok yavaş ilerleyebiliyodum...sonraki denemelerde o anda eşimin ereksiyonu kayboluyodu beni beklerken 10 gün onun ereksiyon için kendini toparlamasını bekledik sonraki denemede içerde yanma oluyodu benim enfeksiyondan sanırım en son hiç bişey kullanmadan yapmıştık ama ondada gelgit yapamadan ereksiyon gitti yine baya bi karıştı benim durum kaydirigubbakcemile3önceki akşam baya bi alevli saniyelerle başladık maça ama erken boşalma oldu zaten ezilmeler falanda var benimle eşimin vücudunda çok rahat hareket edemiyoruz...bakalım ne zaman tam olarak olacak bilmiyorumkismile

Selam kızlar nasılsınız ya ben bu iletle 3 yıl ugraştım allahıma şukurşer olsun doktor saygın beyın sayesınde çözucem ama size şunu soylemek ıstıyorum ılk once o bolgeyı tanıyıon arkadfaşlar ben onu yapmadım delıklerı farklı zannedıyordum (( oyle zanneden varmı

canım zaten tedavinin ilk aşaması vajinamıza bakmak ve tanımaktır ben şahsen öncesinde sanki vajim yokmuş gibi davranan alt kısımdan bi haber biriydim :)) delikleri farklı zannediyordum derken ne demek istedin onu anlamadım ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…