Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
yanı canım benım üretrayla vajına ayrıymış ben bunu yenı ogrendım

normaldir bende ilk öğrendiğimde şaşırmıştım :) bilmediğimiz o kadar çok şey varmışki bilmiyorumkismilebu bilgisizlikle evlenmek en büyük hatamız bizim :kedi: nikah memuru aslında sınav yapıp öyle kıymalı nikahı :ecrin_bebek:

hee tabi istersen şemalı anlatsın adam nikah sırasında kaydirigubbakcemile3

Vallahı haklısın canım ya bıde kotu durum ben üretra bolgesınde çalışma yapıyordum normal olan yerımıde allah korusun mahvedecektım ama cıdden bılgızılık çok kotu bışey ılk once bilgi sahıbı olmamız lazım bayanlar

Kızlarrr ben size demedim dimi hamileyimmm :)) Valla çok mutlu ama aynı zamanda evhamlıyım.Hem bebek için hem de bundan sonraki vajinusmusun durumu için.Bakalım neler olacak??Darısı isteyen herkesin başına.........

Kızlarrr ben size demedim dimi hamileyimmm :)) Valla çok mutlu ama aynı zamanda evhamlıyım.Hem bebek için hem de bundan sonraki vajinusmusun durumu için.Bakalım neler olacak??Darısı isteyen herkesin başına.........

vajiliylenmi hamile kaldın bebişim ?

aboooooooovv sen nezamn yendinde hamile kaldın yahuuuuuuuuu korunma yokmuydu?
gözün aydın şekerim darısı başımıza hadi bakalım

tebrikler arkadaşım,,,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,,,vajiyi yenmişmiydin sen

Sağolun kıslar...Canlarım ben 8-9 ay önce yendim vajiyi.Yani birlikte olabiliyoruz ama tabi öyle çooook rahat değil hani hala yanmalarım oluyor.Doktor 3 ay çocuk önermemişti yendikten sonra.Biz de birkaç aydır istiyorduk.Sonunda olduu :)) Evhamlıyım çünkü zor elde ettiğim bir hamilelik oldu.Önce 1 sene vajiyle uğraştım.Sonra aylarca çocuk olmayınca doktora gittik testler mestler.Doktorlar normal yollardan çok zor dedi.Eşimin sperm hareketlerinde yavaşlık vardı.Yazın artık tam aşılama olacaktık ki bir doktor acele etmeyin bir 6 ay daha bekleyin dedi.E hadi bakalım bekleyelim dedik.Bu arada yalnız eşime keçiboynuzlarımı yedirmedim neler yedirmedim:)) Ve sonunda vajiyi de hain spermleri de yandim:)) Millet senelerce uğraşıyor belki onlara haksızlık etmek asla istemem ama ben de kendimce çok uğraştım ve çok ağladım.O yüzden şimdi aman bebeğime bişey olacak diye ödüm kopuyor.Allah herşeyin doğrusunu hayırlısını verir tabi ama insan evhamlanıyor.Haftaya kalp atışlarını duyucam inşallahhhhh.İnşallah sağ salim kucağıma alırım bebeğimi.
Ve kızlar Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.....

Tebrik ederim, Allah doğduğu günü de göstersin inşallah...

bu ay sonuna kadar tamamen başarırsam ALLAHIMIN ıznıyle aralık gıbı duşunurum ınşallah tabı doktorumda uygun gorurse bakalım herşeyın hayırlısı:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…