yanı canım benım üretrayla vajına ayrıymış ben bunu yenı ogrendım
atlada kurtul tibitim ne düşünüyon zemuszemus
normaldir bende ilk öğrendiğimde şaşırmıştım :) bilmediğimiz o kadar çok şey varmışki bilmiyorumkismilebu bilgisizlikle evlenmek en büyük hatamız bizim :kedi: nikah memuru aslında sınav yapıp öyle kıymalı nikahı :ecrin_bebek:
hee tabi istersen şemalı anlatsın adam nikah sırasında kaydirigubbakcemile3
twety çıktın mı iştenn
Kızlarrr ben size demedim dimi hamileyimmm :)) Valla çok mutlu ama aynı zamanda evhamlıyım.Hem bebek için hem de bundan sonraki vajinusmusun durumu için.Bakalım neler olacak??Darısı isteyen herkesin başına.........
Kızlarrr ben size demedim dimi hamileyimmm :)) Valla çok mutlu ama aynı zamanda evhamlıyım.Hem bebek için hem de bundan sonraki vajinusmusun durumu için.Bakalım neler olacak??Darısı isteyen herkesin başına.........
vajiliylenmi hamile kaldın bebişim ?
Sağolun kıslar...Canlarım ben 8-9 ay önce yendim vajiyi.Yani birlikte olabiliyoruz ama tabi öyle çooook rahat değil hani hala yanmalarım oluyor.Doktor 3 ay çocuk önermemişti yendikten sonra.Biz de birkaç aydır istiyorduk.Sonunda olduu :)) Evhamlıyım çünkü zor elde ettiğim bir hamilelik oldu.Önce 1 sene vajiyle uğraştım.Sonra aylarca çocuk olmayınca doktora gittik testler mestler.Doktorlar normal yollardan çok zor dedi.Eşimin sperm hareketlerinde yavaşlık vardı.Yazın artık tam aşılama olacaktık ki bir doktor acele etmeyin bir 6 ay daha bekleyin dedi.E hadi bakalım bekleyelim dedik.Bu arada yalnız eşime keçiboynuzlarımı yedirmedim neler yedirmedim:)) Ve sonunda vajiyi de hain spermleri de yandim:)) Millet senelerce uğraşıyor belki onlara haksızlık etmek asla istemem ama ben de kendimce çok uğraştım ve çok ağladım.O yüzden şimdi aman bebeğime bişey olacak diye ödüm kopuyor.Allah herşeyin doğrusunu hayırlısını verir tabi ama insan evhamlanıyor.Haftaya kalp atışlarını duyucam inşallahhhhh.İnşallah sağ salim kucağıma alırım bebeğimi.
Ve kızlar Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.....
gunaydınnnnn kızlar ben vajınayı atlatmama az kaldı ALLAHIMIN ıznıyle hemen hamıle nasıl kalabılırım
bu ay sonuna kadar tamamen başarırsam ALLAHIMIN ıznıyle aralık gıbı duşunurum ınşallah tabı doktorumda uygun gorurse bakalım herşeyın hayırlısı:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?