dur kız Allah korusun bebiş falan istemiyorum dahaa:))Allah yokluğunu göstermesin ama erken daha:))
VENUSTEN canım ne durumdasın? İlişki oldu mu? Başa dönersem diye korkuyordun?
canım bayramda regl oldum hapı bıraktığım için baya sancılı ve yoğun oldum 1 hafta öncesinden başladı ağrılarım ama regl biter bitmez tam gaz yola devam hihoyyytsanırım kaza psikolojisiyle biraz tedirgin oldum ama şu an onu attım üzerimden bayramada hazırlamıştım kendime evden çıkmayacaktık ama her zamanki gibi bendeki plan vajiye uymadı artık plan program yok biter bitmez hücum :kedi:
Çok güzel canım geç olsun güç olmasın boşver opuyorumnanaktan
Biz de belki 3 haftadır falan hiç yapmadık. Bayramdan birkaç gün önce de regl oldum zaten. Bitti reglim hapa da devam...
hap beni çok zayıflattı iştah falan kalmadı bende 2 gün yemek yemesem yeridir yanihihoyyytgerçi hapsızda bu regl ağrıları çekilmiyor ama kendimi toparlamam lazım..
Sen hangi hapı kullanıyordun canım?
Benimki de kilo verdirdi bana. Hap kullanırken de çok sancım oluyor benim regl dönemimde. Zaten kanamam hep yoğun ve parçalı oluyor... :gitme:
yasmin kullanıyorum balım...ben hap kullanırken regl olduğumu olacağımı anlamıyordum bile...ama bu ay 1 hafta öncesi migrenim tuttu istifrar edip durdum sancılarım şiddetliydi ve eskisi gibi akın akın geliyor...hap kullanırken yoğunluk yoktu sancı sızı hiç bişey yoktu bu ay öyle bi terör estirdimki benimki sakın ilacı bırakma diye yalvaracak nerdeyse adam illallah etti...ota b...ka sinirleniyorum nolcak bilmem akannehir
Hap en başta benim de migrenin acaip azdırıyordu. Şimdi öyle değil ama sancım hala çok oluyor. Kanamam felaket şiddetli oluyor. Hem yumurtalıklarım hem belim sancıyor. Kötü oluyorum çok...
sanırım sende benim gibi kendine dikkat etmiyosun üşütüyosun...
Üşütmek değil canım hep oluyor benim adet döneminde kendimi bildim bileli...
dr ne diyor peki ömür boyu çekecekmisin bu acıyı ??? dayanılır gibi değil bebişim 6 aydır falan reglin nasıl bişey olduğunu unutmuştum bu ay hatırladım....
ya kızlar benim bu ay o kadar rahat geçti ki reglim,,,ben bu yaşıma kadar hiç böyle rahat regli geçirmemiştim,hiç bişi anlamadım,,,,inşlh böle devam eder,,,
inşallah hep öyle olur...sen hap kullanıyormuydun canım ?
yok canımm hiçç kullanmadımm,,,regli döneminde hep kaybediyoruz bu kanlarıı,,,((
kızlar alakasız ama bişey sorcam pko lu olmak ne demek nasıl oluyor ? konuya baktım ama ne olduğu yazmıyor ????
dr ne diyor peki ömür boyu çekecekmisin bu acıyı ??? dayanılır gibi değil bebişim 6 aydır falan reglin nasıl bişey olduğunu unutmuştum bu ay hatırladım....
canım siz korunmuyormusunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?