Canım ben evlenmeden önce 1 yıl boyunca adet olmamıştım hiç...
Hala onun birikintisini atıyorum canım. Büyük büyük parçalar geliyor reglimle beraber. Ben ona bağlıyorum yani...
canım prezervatif kullanıyoruz,geri çekilme yöntemi ile,bu yöntem iyi bir korunma yöntemi deil belki ama, ben memnunum,,,zaten önümüzdeki ay kan değerim yüksek çıkınca başlıyorum çalışmalara... o yüzden gerek duymuyorum hapa filann
inşallah bir an önce normale döner...ondan önce normaldi sanırım adetin...
Canım senin için iyi ama eşimde daha sonra sorun olabilir isteksizlik gibi...
Çünkü erkeklerin en çok zevk aldığı olay boşalma anıdır ve tam o sırada p.. çıkarmak aldıkları zevki yok ediyor. Yarıda kesilmiş gibi oluyor onlar için...
canım valla eşim peşimden koşuyoo,,,bende isteksizlik var,,,onda yokta,,,geri çekilerek dışarı boş....zaten.yarıda kesilmiyoo bence
Hemen sorun olmayabilir ama uzun vadede olur. Prezervatif kullanın daha iyi yarıda kesilmez en azından...
prezervatif te kullanıyoruz ama,benim zevk almamı engelliyo gibi sanki,,,dediğim gibi yarıda kesilmiyo,içeri değilde dışarı boş...
bence normal zamanla alışılıyorr...kendini girişte kasıyor olabilirmisin farketmeden ???
Kızlar Türkiye'ye geldiğimden beri kendime uygun iç çamaşırı bulamıyorum. Ya küçük geliyor ya büyük. Ya göğsüm içinden taşıyor ya içinde kayboluyor. Ya da göğsü sivri yapıyor çamaşırlar. Almanya'daki bedenim burdaki ölçülere uymuyor...
Ben de bu yüzden annemden bana Almanya'dan iç çamaşırı göndermesini istemiştim. Az önce paketim geldi. Süper ötesi şeyler yollamış bayıldım. Bazıları sade ve çok güzel bazıları da çok seksüüüü :kedi: hihoyyyt
Bayıldım yaa hemen mesaj attım anneme bayıldım diye zemuszemus
anam benim gibi iç çamaşırı delisine böyle bi haber verilirmi hihoyyyt bende bu aralar zorlanıyorum her biyerim zayıflarken onlar şişiyor 95e doğru gidicem gibi...90dan her bi yere fırlaşıyorlar....benimki gömlek giymeyi tamamen yasakladı bana....güle güle kullan canım...
Sağol canım ben de değişik çamaşırları severim...
Ben Almanya'da 80C ve 85C giyiyorum. Burda 90 bile dar gelecek nerdeyse. O yüzden almıyorum burdan hiç. Almanya'dan getirtiyorum halama, anneme, yengeme :)
Gömlek ben zaten giymem giysem kıyamet kopar evde kaydirigubbakcemile3
günaydın.
arkadaşlar, ilişki sırasında p.. sonuna kadar girip bir yere değiyor ya hani, o an canım yanıyor, öyle çok çok şiddetli değil ama böyle tuhaf bir şey. bende uzun zamandır süren akıntı vardı, yeni öğrendim ki bu akıntı rahimde yara yapabiliyormuş. daha tam muayene de olup baktıramadım. açıkçası endişeleniyorum, acaba p. rahim agzına değiyor, orada yara var da o mu acıyor diye senaryo kuruyorum kendi kendime.
bu konuda bilgisi olan var mı? bilmiyorumkismile
işle ilgili mecburi giymem gereken zamanlar oluyo ama giyemiyorum bu aralar zaten iiice dağıldım biri beni toplasın hihoyyytbu reglde bitecek gibi değil bu ay...vücut nerden bu kadar kırmızı bulup çıkarıyor anlamadım...12 gün sonra evlilik yıldönümümüz benimki yakında söylenmeye başlar 1 yıl oldu biz hala bir arpa boyu yol alamadık diye akannehir bu hafta şunu halletsekte hediyenin en büyüğünü aldırsam gamyoncuiremsu
Sen hapa ara mı verdin bıraktın mı?
Hadi inşallah toparlanırsın da güzel bi hediye hazırlarsın :)
evet bu sorun ilk günden beri var kendimi kasmamaya çalışıyorum telkinlerde bulunuyorum ama bir türlü üstesinden gelemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?