Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
venüs ben yazın pek giremedim o nedenle durumdan habersizim merak ettim neden ara verdiniz denemelere ya da ben mi yanlış anladım önemli bi sorun yoktur umarım.

venüs ben yazın pek giremedim o nedenle durumdan habersizim merak ettim neden ara verdiniz denemelere ya da ben mi yanlış anladım önemli bi sorun yoktur umarım.

walla canım biz başardıktan sonra 2-3 defa yaptık sonrasında regl girdi çok şiddetli ağrılarım vardı doktora gittim mantar, enfeksiyon birde kanımda mikrop çıktı tedavi süresince bişey yapmayın dedi sonrasında tatile gittim geldik deneyelim dedik her seferinde benimkinde ereksiyon sorunu çıkmaya başladı bende gıda zehirlenmesi geçirdim bu defa biraz da onun için ara verdik sonrada trafik kazası geçirdik 1 ayda öyle geçti şimdi vücudumdaki ağrılar tamamen geçmiş deil ama eskisi kadar dayanılmayacak acılar deil sağ kasık bölgemde ezilme vardı şekilden şekile girdim ama bi türlü tam yapamadık acısına dayanamıyodum açamıyodum bacağımı...şu an reglim biter bitmez acısada acımasada olsun artık diyorum...2010 benim için hastanede geçti...hayatımda hiç yemediğim kadar iğne yedim bir sürü ilaç içtim...inşallah allah başka hastalık vermezde şu işi bi düzene koyarız....

Kızlar slm,ben hiç ii değilim.Benimkiyle aramız limoni.bayramın ilk gününde kavga ettik.çok ciddi sorunlarımız var çözemiyoruz ne yapcam bilmiyorum.bu arada hastayımda boğaz enfeksiyonu geçiriyorum.

Kızlar slm,ben hiç ii değilim.Benimkiyle aramız limoni.bayramın ilk gününde kavga ettik.çok ciddi sorunlarımız var çözemiyoruz ne yapcam bilmiyorum.bu arada hastayımda boğaz enfeksiyonu geçiriyorum.

hoşgeldin canım,

canım biraz sakinleşin sonra tekrar oturup konuşursunuz o kadar yıl vaji için mücadele ettiniz en mutlu olmanız gereken zaman....herşey yoluna girer inşallah en kısa zamanda....

Canım vajiyi de yendin bu kadar büyük sorun ne olabilir ki?
Anlatmak istersen dinleriz yardım etmeye çalışırız canım...

hoşgeldin canım,

canım biraz sakinleşin sonra tekrar oturup konuşursunuz o kadar yıl vaji için mücadele ettiniz en mutlu olmanız gereken zaman....herşey yoluna girer inşallah en kısa zamanda....

canım sağol
evet vajiyi yendik ama vajiden önce ciddi maddi sorunlar vardı ve tabii devam ediyor.en büyük sorunda eşimin benimle paylaşmaması.ne istersen sor sadece para konusunu sorma bana diyor.bu konuda konuşmayı sevmiyor.hep öyleydi.vajiyi yendikten sonra değişir sandım ama malesef.

Kendisi de çok kötü görüyorum bunu.geceleri zor uyuyor,çok sinirli ne yapsam batıyor ona.doğal olarak cinsel hayatı da etkiliyor.bahsetmiştim çocuk düşünüyoruz diye.yumurtlama döneminde bir defa birlikte olduk.2.sini yapmak istedim ereksiyon sorunu çıktı ve yapamadık.sanırım bu sorun devam edecek.doktora gitmeyi kesinlikle kabul etmiyor.o dönemlerde ilaç alırım diyor ama nereye kadar.anlıycağın çıkmazdayım

Slm canım,öncelikle çok geçmiş olsunn ,herşey iyi olur umarım,,,çok stres yapma bence,

canım benim para konusu bahane asıl sorun ereksiyon kaybı bence...çünkü vajiyi yener yenmez bizde aynı sorunu yaşadık ve benim uysal kocam birden aslan kesiliverdi...herşeye o kadar anlayışla davranan adam bi kere küçüldü diye bi daha denemek istemedi yine aynısı olur diye korktu...biraz zaman tanı ve üzerine gitme...15 gün hiç bişey yokmuş gibi davrandım o bana açılmak istediğindede benimki kaç ay nazlandı şimdide seninkinde sıra gibi hani çokta önemli deilmiş gibi davrandım...merak etme kendiliğinden düzelir...hemen hemen herkes yaşamış bunu...

Canım vajiyi de yendin bu kadar büyük sorun ne olabilir ki?
Anlatmak istersen dinleriz yardım etmeye çalışırız canım...

Canım o kadar çok ki,bahsettim biraz ama.maddi sorun hep vardı nerdeyse önemsemiyorum artık çünkü hiç bişey yapamıyorum.aslında vajinin çok etkisi oldu bu borçların oluşmasında.nasıl derseniz adam kendini içkiye verdi geceleri sürekli dışardaydı ve tabi arkadaş kurbanı oldu.çok şükür şimdi çıkmıyor ama toparlayamıyoruz.

ve şimdi kahretsin ereksiyon sorunu var....

cnm keşke dediğin gibi kendiliğinden geçse ama sanmıyorum.bu sorun uzun zamandır var.genelde ereksiyon oluyor ama durumunu koruyamıyor.bu yüzden çok ciddileşmeden doktora gitsin diyorum ama gitmiyor.birde burası küçük biyer.kendisi öğretmen ve çok sosyal biri olduğundan herkes tanıyor bundanda çekiniyor sanırım

Canım yaa çok üzüldüm. İçkiye alışmasının sebebi başka olabilir mi? Yani zaten maddi sorunlar yüzünden olmuş olabilir mi? Vaji neden insanı içkiye başlatır ki?
Canım ereksiyon sorunu vajili bayanların birçoğunun eşinde oluyor. Benimkinde mesela ereksiyon sorunu olmadı da erken boşalma sorunu oldu. Atlatılır inşallah o da maddi sorunlar da...

sağol cnm, inşallah
stressiz olmuyor hep ağlıyorum dayanamıyorum.çünkü eşimle konuşamıyorum bile sorunlarımızı hemen agresifleşiyor.

Rabbim başka dert vermesinn,,,,şükret canımm,,,biz de burdan dua ederiz inşlhh,,,sıkıntıların en kısa zamanda geçer canım,,,

canım zaten bekarlığında içki içiyormuş ama bu derece deil.evlenip vaji sorunu çıktı.önceleri çok anlayışlıydı hiçsorun etmedi.yıllar geçtikçe iyice bunaldı.maddi sorunlarda çıkınca iyice içmeye başladı.dedim ya şimdi öyle değil ama iki durumuda topallayamıyor.Ailesindende darbe yedi bir yıl önce.iyice bunaldı.

yalnız okul arkadaşları anlatıyor okulda çok mutluymuş,huzurluymuş adam mesleğine aşık.Bazen diyorum bende mi sorun var?

erkek milleti hiç bi zaman cinsel konuda sorunu olduğunu kabullenmez onlar hep mükemmeldir...doktora gittiğinde kimsenin haberi olacağını sanmıyorum doktorun önünü kesip niye geldi diye sormaz kimse...o da kimseye bişey anlatmayacağından kimse anlamaz bence...istersen netten bir araştır on line doktorlar oluyor belki bi ilaç falan kullanırsa sorun ortadan kalkar...çünkü fiziksel deil tamamen psikolojik sorunlardan dolayı ereksiyon kaybı yaşıyor erkekler diye biliyorum ben....

Rabbim başka dert vermesinn,,,,şükret canımm,,,biz de burdan dua ederiz inşlhh,,,sıkıntıların en kısa zamanda geçer canım,,,

sağol arkadaşım.şükrediyorum ama işte bazende çok sıkışınca isyan ediyorum.evlendiğim günden beri hep sıkıntı var.inanın arkadaşlarımla bile görüşmüyorum artık.ailemin yanında yaşıyorum.o da ayrı bir dert.kavgalarımızı duyuyorlar ve annem çok üzülüyor.burdan uzaklaşma gibi bi şansım da yok.neyse kafanızı şişirdim.

Beni dinlediğiniz için hepinize teşekkürler.Gerçekten dualarınıza ihtiyacım var.Allah bu yaşadıklarımı hiç kimseye yaşatmasın....

evet kabul etmiyor,sürekli geçici geçici diyor ama geçmiyor.canım burası öyle bir yerki kimin nereye gittiği ne yaptığı hemen anlaşılır ve yayılır.Ama böyle olmazsa bile eşim çok gururludur sanırım yine gitmezdi doktora.
netten araştırdım ama ilaçlar genelde geçici yani o an için.doktorlar kesinlikle muayene olunmasından yana.psikolojikse psikoterapi görmesi gerekiyormuş.burdada o bölüm yok,en yakın yer 100 km bi yerde yani imkansız.

bazen diyorum öyle kabulleneyim bi çocuğum olsun boşver cinsellik yaşamayalım ne olcak diye.çocuğuda gecelik ilaçlarla yaparız artık heralde

Kızlar sizinle konuşmak rahatlattı beni yoksa çok kötüydüm.kimseyle paylaşamayınca insanın içini kemiriyor.sağolun

canım üzülme bugünlerde geçecek.benim eşimdede var aynı sorunlar.zorla doktora gönderdim önce ürolojiye gitti bir sorun yok diyip psikologa yönlendirdiler.doktor siz yensenizde mutlaka izleri kalmıştır ikinizdede demiş antidepresan vermiş.tamamen içe kapandı.ben ilaç kullanmak istemiyorum çünkü bebek düşünüyoruz.kabus bitti enkazları kaldı inşallah düzelecek :Saruboceq: napalım biraz daha sabretcez

canım dualarımız seninle....kimsenin evliliği mükemmel değil sonuçta...elbet düzelecek bişeyler...her zamanki gibi zaman herşeyi yoluna koyacaktır....sen hiç bişey olmamış gibi davran bi süre...h.sonu bi yerlere gidip kaçamak yapabilseniz biraz stres atmışda olursunuz ama maddiyat olmayıncada zor gibi görünüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…