venüs ben yazın pek giremedim o nedenle durumdan habersizim merak ettim neden ara verdiniz denemelere ya da ben mi yanlış anladım önemli bi sorun yoktur umarım.toparlanana kadar ara verdim....zaten 5-6 ayda ancak toparlarım eğer herşey yolunda giderse sonrasında hamile kalırsamda sorun olmaz bizim için....şu an benim için kendi sağlığıma kavuşmam ve düzenli bir cinsel hayatımızın olması en önemli konularsonrasındada bebişimiz olur inşallah hayırlısıyla....
venüs ben yazın pek giremedim o nedenle durumdan habersizim merak ettim neden ara verdiniz denemelere ya da ben mi yanlış anladım önemli bi sorun yoktur umarım.
Kızlar slm,ben hiç ii değilim.Benimkiyle aramız limoni.bayramın ilk gününde kavga ettik.çok ciddi sorunlarımız var çözemiyoruz ne yapcam bilmiyorum.bu arada hastayımda boğaz enfeksiyonu geçiriyorum.
Kızlar slm,ben hiç ii değilim.Benimkiyle aramız limoni.bayramın ilk gününde kavga ettik.çok ciddi sorunlarımız var çözemiyoruz ne yapcam bilmiyorum.bu arada hastayımda boğaz enfeksiyonu geçiriyorum.
hoşgeldin canım,
canım biraz sakinleşin sonra tekrar oturup konuşursunuz o kadar yıl vaji için mücadele ettiniz en mutlu olmanız gereken zaman....herşey yoluna girer inşallah en kısa zamanda....
canım sağol
evet vajiyi yendik ama vajiden önce ciddi maddi sorunlar vardı ve tabii devam ediyor.en büyük sorunda eşimin benimle paylaşmaması.ne istersen sor sadece para konusunu sorma bana diyor.bu konuda konuşmayı sevmiyor.hep öyleydi.vajiyi yendikten sonra değişir sandım ama malesef.
Kendisi de çok kötü görüyorum bunu.geceleri zor uyuyor,çok sinirli ne yapsam batıyor ona.doğal olarak cinsel hayatı da etkiliyor.bahsetmiştim çocuk düşünüyoruz diye.yumurtlama döneminde bir defa birlikte olduk.2.sini yapmak istedim ereksiyon sorunu çıktı ve yapamadık.sanırım bu sorun devam edecek.doktora gitmeyi kesinlikle kabul etmiyor.o dönemlerde ilaç alırım diyor ama nereye kadar.anlıycağın çıkmazdayım
Canım vajiyi de yendin bu kadar büyük sorun ne olabilir ki?
Anlatmak istersen dinleriz yardım etmeye çalışırız canım...
Slm canım,öncelikle çok geçmiş olsunn ,herşey iyi olur umarım,,,çok stres yapma bence,
canım benim para konusu bahane asıl sorun ereksiyon kaybı bence...çünkü vajiyi yener yenmez bizde aynı sorunu yaşadık ve benim uysal kocam birden aslan kesiliverdi...herşeye o kadar anlayışla davranan adam bi kere küçüldü diye bi daha denemek istemedi yine aynısı olur diye korktu...biraz zaman tanı ve üzerine gitme...15 gün hiç bişey yokmuş gibi davrandım o bana açılmak istediğindede benimki kaç ay nazlandı şimdide seninkinde sıra gibi hani çokta önemli deilmiş gibi davrandım...merak etme kendiliğinden düzelir...hemen hemen herkes yaşamış bunu...
Canım o kadar çok ki,bahsettim biraz ama.maddi sorun hep vardı nerdeyse önemsemiyorum artık çünkü hiç bişey yapamıyorum.aslında vajinin çok etkisi oldu bu borçların oluşmasında.nasıl derseniz adam kendini içkiye verdi geceleri sürekli dışardaydı ve tabi arkadaş kurbanı oldu.çok şükür şimdi çıkmıyor ama toparlayamıyoruz.
ve şimdi kahretsin ereksiyon sorunu var....
sağol cnm, inşallah
stressiz olmuyor hep ağlıyorum dayanamıyorum.çünkü eşimle konuşamıyorum bile sorunlarımızı hemen agresifleşiyor.
Canım yaa çok üzüldüm. İçkiye alışmasının sebebi başka olabilir mi? Yani zaten maddi sorunlar yüzünden olmuş olabilir mi? Vaji neden insanı içkiye başlatır ki?
Canım ereksiyon sorunu vajili bayanların birçoğunun eşinde oluyor. Benimkinde mesela ereksiyon sorunu olmadı da erken boşalma sorunu oldu. Atlatılır inşallah o da maddi sorunlar da...
cnm keşke dediğin gibi kendiliğinden geçse ama sanmıyorum.bu sorun uzun zamandır var.genelde ereksiyon oluyor ama durumunu koruyamıyor.bu yüzden çok ciddileşmeden doktora gitsin diyorum ama gitmiyor.birde burası küçük biyer.kendisi öğretmen ve çok sosyal biri olduğundan herkes tanıyor bundanda çekiniyor sanırım
Rabbim başka dert vermesinn,,,,şükret canımm,,,biz de burdan dua ederiz inşlhh,,,sıkıntıların en kısa zamanda geçer canım,,,
erkek milleti hiç bi zaman cinsel konuda sorunu olduğunu kabullenmez onlar hep mükemmeldir...doktora gittiğinde kimsenin haberi olacağını sanmıyorum doktorun önünü kesip niye geldi diye sormaz kimse...o da kimseye bişey anlatmayacağından kimse anlamaz bence...istersen netten bir araştır on line doktorlar oluyor belki bi ilaç falan kullanırsa sorun ortadan kalkar...çünkü fiziksel deil tamamen psikolojik sorunlardan dolayı ereksiyon kaybı yaşıyor erkekler diye biliyorum ben....
Canım o kadar çok ki,bahsettim biraz ama.maddi sorun hep vardı nerdeyse önemsemiyorum artık çünkü hiç bişey yapamıyorum.aslında vajinin çok etkisi oldu bu borçların oluşmasında.nasıl derseniz adam kendini içkiye verdi geceleri sürekli dışardaydı ve tabi arkadaş kurbanı oldu.çok şükür şimdi çıkmıyor ama toparlayamıyoruz.
ve şimdi kahretsin ereksiyon sorunu var....
evet kabul etmiyor,sürekli geçici geçici diyor ama geçmiyor.canım burası öyle bir yerki kimin nereye gittiği ne yaptığı hemen anlaşılır ve yayılır.Ama böyle olmazsa bile eşim çok gururludur sanırım yine gitmezdi doktora.
netten araştırdım ama ilaçlar genelde geçici yani o an için.doktorlar kesinlikle muayene olunmasından yana.psikolojikse psikoterapi görmesi gerekiyormuş.burdada o bölüm yok,en yakın yer 100 km bi yerde yani imkansız.
bazen diyorum öyle kabulleneyim bi çocuğum olsun boşver cinsellik yaşamayalım ne olcak diye.çocuğuda gecelik ilaçlarla yaparız artık heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?