canım üzülme bugünlerde geçecek.benim eşimdede var aynı sorunlar.zorla doktora gönderdim önce ürolojiye gitti bir sorun yok diyip psikologa yönlendirdiler.doktor siz yensenizde mutlaka izleri kalmıştır ikinizdede demiş antidepresan vermiş.tamamen içe kapandı.ben ilaç kullanmak istemiyorum çünkü bebek düşünüyoruz.kabus bitti enkazları kaldı inşallah düzelecek :Saruboceq: napalım biraz daha sabretcez
canım dualarımız seninle....kimsenin evliliği mükemmel değil sonuçta...elbet düzelecek bişeyler...her zamanki gibi zaman herşeyi yoluna koyacaktır....sen hiç bişey olmamış gibi davran bi süre...h.sonu bi yerlere gidip kaçamak yapabilseniz biraz stres atmışda olursunuz ama maddiyat olmayıncada zor gibi görünüyor...
malesef cnm,evet zaman herşeyin ilacı inş.ben çok duygusalım suluda gözlüyüm ağlamaya başladım bile.
kızlar sağolun desteğiniz için sonra görüşürüz.
Selam canım arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli derin venüsten sizleride özledimopuyorumnanaktan bu arada bahar yokmu? Biz denemelere devam ediyoruz gayet yolunda gidiyor çok şükür ama bir sorunum var bilmiyorumkismile vaji girişinde kenar kısımlarında kızarıklık var ve ilişki sırasında çok yanma oluyor ayna ile baktım elledim acıyor geçmedi bir türlü kremler fitiller bir işe yaramadıbir süre daha ilaç kullanacağım sonra tekrar doktora gideceğim sebebi ne anlayamıyolarda dayıyolar ilacı haydi eve anlamadım gitti eğer bu sorun olmasa belki dahada ilerleyeceğim ama gitgellerde çok canım acıyorboshayallersmile sizdede böyle şeyler yaşayan varmı acaba???
canım senin enfeksiyon ve mantarın tam anlamıyla geçmişmiydi ? bana dr en son gittiğimde enfeksiyon nedeniyle yanma olabileceğini söylemişti....birde jeli bıraktınmı sen ?
baharı diğer konuda bi gördüm bi daha da göremedim muhtemelen işleri yoğundur malum tatil sonrası....
tam anlamıyla geçmemişti enfeksiyonum.Şimdide arttı heralde canım bana doktor başka bir şey tavsiye etti jeller spermleri öldürebiliyor diye yeni çıkan bişey önerdi hem jel olarak kullanılıyor hemde bebek çalışmalarında yerdımcı oluyormuş.Onu kullanıyorum.Jelsiz yapamam heralde
canım preseed denilen bi kayganlaştırıcı var ,acaba omu??
tam anlamıyla geçmemişti enfeksiyonum.Şimdide arttı heralde canım bana doktor başka bir şey tavsiye etti jeller spermleri öldürebiliyor diye yeni çıkan bişey önerdi hem jel olarak kullanılıyor hemde bebek çalışmalarında yerdımcı oluyormuş.Onu kullanıyorum.Jelsiz yapamam heralde
o zaman içerdeki yanma enfeksiyon kaynaklı olabilir benimki öyleymiş çünkü :uhm: gerçi ben artık yansada donsada yapıcam :teytey:11 gün sonra evlenme yıldönümümüz o güne kadar herşey mükemmel olmalı Şeniz
Evet canım işte o
ayyy ne güzell ,bizim de 3 ekim de evliliğimizin 2. yıldönümüü,,,kızlar şimdiden bişeyler düşünelim ,değişik neler yapabilirizzz
26 eylül de bizimkisi ilk yılı devirdik daha enine boyuna kaynatamadan hihoyyyt hee bu arada ben bu d.k. hapını bırakalı bi acayip istekli oldum içimdeki uyuyan güzel uyandı sanki :kedi: adamın yanlışlıkla kolu değse içim bi tuhaf oluyor Şeniz
kızzz alemsin sen yaaa:))))
biz bi kere jel mel sürmeden denedik sanki daha çok zevk alınıyo gibi geldi bana ama ereksiyon kaybı oldu öylece kala kaldık gerçi paldır küldür oldu ikimizde çok istedik belkide ondan sebepkaydirigubbakcemile o jel nası bişey su bazlımı ?
vünüstencim iyyi ya işte değerlendir bu zamanı ,,,boş bi gün bile geçirme benceebayanssulusmile
memnunsun heralde canım,,,dr a yazdırabiliyomusun,benim 1 ay sonra kontrolüm var da,olmadı bende yazdırayımm onuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?