Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
vajiyi yenince sihirli bir değnek gibi bütün herşeyin düzeleceini sanmıştım.ama yinede şükrediyorum yendiğime en azından anne olma şansını kazandım.tabi Allah nasip ederse.

Suçluyu arıyorum ve sadece vaji diyorum.Bu yüzden tüm vajili arkadaşlarıma hep dua ediyorum ve birileri yenince çok seviniyorum.Allah hiç kimseye yaşatmasın...

geçmiş olsun cnm,inş sizinde en kısa zamanda düzelir ve bebişine kavuşursun

malesef cnm,evet zaman herşeyin ilacı inş.ben çok duygusalım suluda gözlüyüm ağlamaya başladım bile.
kızlar sağolun desteğiniz için sonra görüşürüz.

malesef cnm,evet zaman herşeyin ilacı inş.ben çok duygusalım suluda gözlüyüm ağlamaya başladım bile.
kızlar sağolun desteğiniz için sonra görüşürüz.

bak geliyo oklava klava:yok öyle ağlamak falan....ağlarsakta mutluluktan ağlayacaz artık....:teytey:takma kafana demekle olmuyor biliyorum ister istemez takacaksın ama içinden hep herşey güzel olacak de....ve ağlama lütfen...

Selam canım arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli derin venüsten sizleride özledimopuyorumnanaktan bu arada bahar yokmu? Biz denemelere devam ediyoruz gayet yolunda gidiyor çok şükür ama bir sorunum var bilmiyorumkismile vaji girişinde kenar kısımlarında kızarıklık var ve ilişki sırasında çok yanma oluyor ayna ile baktım elledim acıyor geçmedi bir türlü kremler fitiller bir işe yaramadı bir süre daha ilaç kullanacağım sonra tekrar doktora gideceğim sebebi ne anlayamıyolarda dayıyolar ilacı haydi eve anlamadım gitti eğer bu sorun olmasa belki dahada ilerleyeceğim ama gitgellerde çok canım acıyorboshayallersmile sizdede böyle şeyler yaşayan varmı acaba???

canım senin enfeksiyon ve mantarın tam anlamıyla geçmişmiydi ? bana dr en son gittiğimde enfeksiyon nedeniyle yanma olabileceğini söylemişti....birde jeli bıraktınmı sen ?

baharı diğer konuda bi gördüm bi daha da göremedim muhtemelen işleri yoğundur malum tatil sonrası....

tam anlamıyla geçmemişti enfeksiyonum.Şimdide arttı heralde canım bana doktor başka bir şey tavsiye etti jeller spermleri öldürebiliyor diye yeni çıkan bişey önerdi hem jel olarak kullanılıyor hemde bebek çalışmalarında yerdımcı oluyormuş.Onu kullanıyorum.Jelsiz yapamam heralde

canım preseed denilen bi kayganlaştırıcı var ,acaba omu??

o zaman içerdeki yanma enfeksiyon kaynaklı olabilir benimki öyleymiş çünkü :uhm: gerçi ben artık yansada donsada yapıcam :teytey:11 gün sonra evlenme yıldönümümüz o güne kadar herşey mükemmel olmalı Şeniz

ayyy ne güzell ,bizim de 3 ekim de evliliğimizin 2. yıldönümüü,,,kızlar şimdiden bişeyler düşünelim ,değişik neler yapabilirizzz

biz bi kere jel mel sürmeden denedik sanki daha çok zevk alınıyo gibi geldi bana ama ereksiyon kaybı oldu öylece kala kaldık gerçi paldır küldür oldu ikimizde çok istedik belkide ondan sebepkaydirigubbakcemile o jel nası bişey su bazlımı ?

ayyy ne güzell ,bizim de 3 ekim de evliliğimizin 2. yıldönümüü,,,kızlar şimdiden bişeyler düşünelim ,değişik neler yapabilirizzz

26 eylül de bizimkisi ilk yılı devirdik daha enine boyuna kaynatamadan hihoyyyt hee bu arada ben bu d.k. hapını bırakalı bi acayip istekli oldum içimdeki uyuyan güzel uyandı sanki :kedi: adamın yanlışlıkla kolu değse içim bi tuhaf oluyor Şeniz

kızzz alemsin sen yaaa:))))

vünüstencim iyyi ya işte değerlendir bu zamanı ,,,boş bi gün bile geçirme benceebayanssulusmile

kızzz alemsin sen yaaa:))))

ama napıyım bebişim elimde değil hihoyyytkasığım ağrıyo diye ne şekillere girdim bir bilsen ama içim kaynıyo napıyım :kedi:1 hafta topalladım o yüzden bi daha niyetine bile girme dedi benimki bana bu aralar kuru incir ve ceviz yiyorum ondanmı acep

O bölge için özel olarak üretilmiş yeni yeni yaygınlaşıyor gleit-gelen gibi koyu bir kıvaı yok daha sıvı o yüzden fitilleri koymak için bir aparat varya onun gibi bişey var içine sıkıp vajiye boşaltıyorsun uğraştırıcı birşey bende sadece yumurtlama zamanlarında onu kullanıyorum diğer zamanlar gleite devam:) zaten fiyatıda uçuk 1 kere aldım denemelik işte

vünüstencim iyyi ya işte değerlendir bu zamanı ,,,boş bi gün bile geçirme benceebayanssulusmile

ahhhh güzelim bana kalsa yapacamda geçmek bilmediki şu ağrılar hihoyyyttamda kasık bölgem bacağımı çok hareket ettiremiyorum açmak hala acı veriyor açmadanda olmuyor malum sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…