ama napıyım bebişim elimde değil hihoyyytkasığım ağrıyo diye ne şekillere girdim bir bilsen ama içim kaynıyo napıyım :kedi:1 hafta topalladım o yüzden bi daha niyetine bile girme dedi benimki banabu aralar kuru incir ve ceviz yiyorum ondanmı acep
Sigorta karşılamıyor canım 130 tl. bilmiyorum belki bidaha almam çok bereketsiz çok sıvı.
ahhhh güzelim bana kalsa yapacamda geçmek bilmediki şu ağrılar hihoyyyttamda kasık bölgem bacağımı çok hareket ettiremiyorum açmak hala acı veriyor açmadanda olmuyor malum sempatiksalakcinni
yuhhhh nasıl bir jelmiş o yawrum 130 tl...anam kadın olmak baya pahalıya patladı bize :kedi: bebişim sen bi daha dr gittinmi zar mar gitmiştir dimi artık? kırmızı gelmedi dimi senden hiç ? bu arada biz 15 gün önce falan ayakta banyoda kaynattık azcık ama çok fazla giremedi pek bi ateşliydim ben anlamadım açıkcası ne kadar ne girdiğini ama sahurda benden pembemsi bişey geldi adetimede daha vardı...biraz hızlı ve ateşli kaynattık ondanmı yoksa gelmesi gereken kırmızı omuydu anlamadım....
ayy doğru ya ,vücudundaki ezilmeler geçmedi hala dimi,,,bacaklarını çok açmayacağın bir pozisyon düşünelim ozaman ne dersinnndelikafadulden
aman yarabbi ne kadar çok şey atlatmışsın Allah daha büyük sorun vermesin inşallah umarım en kısa zamanda normale dönersin herşey için çok çok geçmiş olsun.walla canım biz başardıktan sonra 2-3 defa yaptık sonrasında regl girdi çok şiddetli ağrılarım vardı doktora gittim mantar, enfeksiyon birde kanımda mikrop çıktı tedavi süresince bişey yapmayın dedi sonrasında tatile gittim geldik deneyelim dedik her seferinde benimkinde ereksiyon sorunu çıkmaya başladı bende gıda zehirlenmesi geçirdim bu defa biraz da onun için ara verdik sonrada trafik kazası geçirdik 1 ayda öyle geçti şimdi vücudumdaki ağrılar tamamen geçmiş deil ama eskisi kadar dayanılmayacak acılar deil sağ kasık bölgemde ezilme vardı şekilden şekile girdim ama bi türlü tam yapamadık acısına dayanamıyodum açamıyodum bacağımı...şu an reglim biter bitmez acısada acımasada olsun artık diyorum...2010 benim için hastanede geçti...hayatımda hiç yemediğim kadar iğne yedim bir sürü ilaç içtim...inşallah allah başka hastalık vermezde şu işi bi düzene koyarız....
aman yarabbi ne kadar çok şey atlatmışsın Allah daha büyük sorun vermesin inşallah umarım en kısa zamanda normale dönersin herşey için çok çok geçmiş olsun.
Selam millet azıcıkta buraya takılayım dedim burayada uğramak lazım arada sırada
kızlarr bu arada dün geceki denememizde biraz zevk aldım umarım devamı gelir.bakalım bu gece de yapabilirsek haberlerini veririm:))
kızlar zerr den haberiniz varmı ? bayadır gelmiyo...tatildemi acaba ???
Zerr'den haberim yok...
Ama sadece Zerr değil ki kimse girmiyor :S
Twetty de birkaç gündür girmiyor haberin var mı?
slm kızlr nasıl gıdıyoooo
kızlarr günaydııınnnn,,,kimse yokmu?kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?