canım tibiticim işten ayrıldı..evindede internet yok malesef...net bulduğu zaman mail atabiliyor hepinize çok selam söyledi...çıkışı çok ani olduğu için buraya giremedi zaten o gün burada bakım vardı...ama gelecek iş arıyor inşallah en kısa zamanda bulur...
Vajiyi yenen arkadaşlar bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var opuyorumnanaktan
22 aylık evliyim ve ilk defa 2,5 ay önce bereber olabildik eşimle.Bu sıkıntıyı da zaten bu forum vesilesiyle yenmiştim, pek fazla giremiyorum foruma ama tanıyan tanır beni kaydirigubbakcemile5
2,5 ay diyorum ama doğru düzgün 1 aydır felan normale bindik, yaz tatilinde evimizde değildik ve yendikten sonra da boş geçirdim 1,5 ayımı malesef. Neyse sorum şu arkadaşlar ben aşırı derecede çocuk istiyorum,eşim de istiyor yani şu an kucağıma verseler anında hazırım bebeğe o derece isteğim var yani,26 yaşındayım ve daha beklemek istemiyorum,rüyalarıma giriyor artık bebeğim
Yalnız kafama şu takılıyor, 2 yıllık değil de sadece 1 aylık evli gibi hissediyorum kendimi, acaba cinselliği biraz rahatça yaşayıp sonra mı hamile kalmak daha doğru olur?
Bunca zaman ertelenmiş cinsellik vardı evliliğimizde ve yeni kavuşmuşken hamilelikle gölgelememek daha mı doğru olur ki?
1,5 sene eşimin de benim de psikolojimiz kötü etkilendi benim ilk gece korkum yüzünden, eşimi de korkuttum onda da ereksiyon sorunu olmuştu, bu da eşimi kötü etkilemişti erkeklerin gururuna dokunuyor ya bu durum. Vajiyi yenmeden önce eşimi kavga-döğüş ancak ikna edebiliyordum deneme yapmaya ama şimdi de o beni rahat bırakmıyor, ertelenmiş yılların acısını çıkarıyor resmen, çok istekli ve çok mutlu oluyor,hergün hatta bazen günde 2-3..:kedi: Kızlar ya durum böyle olunca eşim biraz hevesini alsın diye en az 4-5 ay bekleyeyim mi yoksa hamile kalsam yine sorunsuzca ilişkiye girebilir miyiz?
Hamile kalan arkadaşlar hamilelik sonrası sorun yaşıyor musunuz bu konuda eskisi gibi rahat olabiliyor mu ilişki?
Çok ikilemde kaldım kızlar ne önerirsiniz kafamçokkarıştı
Canım bence biraz cinselliği yaşayın ondan sonra düşünün...
İnsan hamile kalınca aman bebeğime zarar gelirse diye ilişkiye girmiyor. Yani 9 aylık ara gelebilir...
O yüzden bana sorarsan biraz ertele bebek işini derim daha yeni yendin...
Evet işten çıkacağını söylemişti MSN'de canım ama bu kadar ani olacağını bilemedim...
İnşallah iş bulur en kısa zamanda...
kız özlememmı.bırden kayboldu.müdürlemı sorun olduslm baharım opuyorumnanaktan eh işte iç güveyden hallice sende ne var ne yok gamyoncuiremsutibity özledinmi :içelim:
derin arkadaşıma katılıyorum...canım en az 6 ay düzgün bir ilişki yaşa eşinle...herşey tam rayına otursunnnn...anam 26 yaş neki en güzel çağınız azcık tadını çıkarın
Diyorum hayatım ertelemelerle doldu... Önce ilişkiyi ertele ertele 1,5 seneyi geçirdik, şimdi bebeği ertele.. Rüyalarıma giriyor hep çok tatlı,bana benzeyen kız çocuğu,resmen anneliği yaşadım rüyalarımda bambaşka bi duygu,tarifsiz hatta birinde kızımı emziriyodum ve göğsümün sızısına uyandım,yarım saat geçmedi o sızı sanki gerçekti...:ecrin_bebek:
Ama sağlık olsun da napayım beklerim biraz daha, çocuk olcak diye eşimin şu anki hevesini kırmamak daha iyi gibi görünüyor canım dimi, yeni evli gibi heyecanlı ya kıyamıyorum da eşime zamanla o da alışır inşallah da bebiş gelir evimize.
Hamilelikte kişinin durumuna göre ilk 3 ay tamamen ilişki yasaklanabiliyormuş diye de duymuştum,öyle bi durum olsun da istemem.
Diyorum hayatım ertelemelerle doldu... Önce ilişkiyi ertele ertele 1,5 seneyi geçirdik, şimdi bebeği ertele.. Rüyalarıma giriyor hep çok tatlı,bana benzeyen kız çocuğu,resmen anneliği yaşadım rüyalarımda bambaşka bi duygu,tarifsiz hatta birinde kızımı emziriyodum ve göğsümün sızısına uyandım,yarım saat geçmedi o sızı sanki gerçekti...:ecrin_bebek:
Ama sağlık olsun da napayım beklerim biraz daha, çocuk olcak diye eşimin şu anki hevesini kırmamak daha iyi gibi görünüyor canım dimi, yeni evli gibi heyecanlı ya kıyamıyorum da eşime zamanla o da alışır inşallah da bebiş gelir evimize.
Hamilelikte kişinin durumuna göre ilk 3 ay tamamen ilişki yasaklanabiliyormuş diye de duymuştum,öyle bi durum olsun da istemem.
slm canımhoşgeldin kaydirigubbakcemile5 eeee nasıl gidiyor taze gelinlik ?
kız özlememmı.bırden kayboldu.müdürlemı sorun oldu
kızlar yazıyom yazıyom sayfadan düşüyorum yazdıklarımda kayboluyor sizdede varmı böyle bir sorun ? bi dünya şey yazdım yaaaa hiç biri yok(
27 de anlaşalım o zaman, 27 imde anne olayım inşallah. yerimseniben cidden doğru söylüyorsunuz önce cinsellik otursun.
Biraz da evde boş olduğum için çok istiyorum bebeği, o allahtan korkmaz hırsızlar kpss sorularını çalmamış olsaydı şu an 91 puan almış ve bulunduğumuz ile rahatça atanmış olcaktım vallah çok yaktılar onca insanın canını nasıl hesap vereceklerse artık...
kızlar yazıyom yazıyom sayfadan düşüyorum yazdıklarımda kayboluyor sizdede varmı böyle bir sorun ? bi dünya şey yazdım yaaaa hiç biri yok(
Kızlar neden bilmiyorum içimde bir sıkıntı var hep ağlamak istiyorum bugün((
kesin bi şeyleri kafana taktın içine attın için doldu artık...dışarı çık sahilde gez biraz...temiz hava iyi gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?