Arkadaşlar bende istekliyeken eşime bunu çogunlukla belli etmeye söylemeye çekiniyorum.başlatamıyorum.Yorgundur ya istemiyosa diye düşünüyorum.İsteksiz sevişmesindense hiç sevişmesin diyorum.2009 ekim ayında evlendik.10 aylık evliyim.Birlikte olurken bazen prezervatif yüzünden sanırım giriş yerinde kızarıklık pişik oluyor.
Muhtemelen canım ama hiç dışarı çıkasım da yok senağlama
Derin'cim ben de dün öyleydim aynen...
Çok daraldı içim,kalbim çarpıntı yaptı devamlı dedim kötü bişeler olcak veya oldu öylesine bi sıkıntıydı. Eşim geldi o da rahatlatamadı, dışarı çıkardı daha da daraldım sanki.
Sonra tutmadım kendimi yemek yaparken ağladım bigüzel, ağladım..Kendiliğinden geçti, ağlamak gerçekten sıkıntıyı boşaltıyor, tavsiye niteliğinmde olur mu bilmem canım ama sıkma kendini içinden geliyorsa az ağla da kurtul mafoldumben
gel sen çalış benim yerime ben azcık gezeyim hihoyyyt heee bu arada bu mevsimde çanakkalede hava nasıl ? denize girilirmi ? yıldönümü için assos olabilirmi diye düşünmekteyim...
Valla çalışsam ne güzel olur. Koskoca tatilde bi kere gezmeye götürmedi eşim. Çok düşüncesizDibimizde Assos'a gitmedik hiç Çanakkale'de denize girilmez canım hava serinledi...
o zaman eşineklava: gönderelim burdan lmaz: bende çanakkale ye hiç gitmedim hep merak edip duruyorum maşukiye ve ağvayı düşündüm yakın diye ama oralara gittik gitmediğimiz yer olsun istiyorum gamyoncuiremsuaslında aptallık ettim önceden düşünmedim balayı otelimizde yıldönümü için baya bi indiriim yapıyorlardı akıl edip uçak bileti alsaydım oraya giderdik....benimki bişey ayarladımı onuda bilmiyorum ki casuslarımı saldım üstüne ser verip sır vermiyor adam
Biz balayına gitmedik canım içimde kaldı malesef o...
Assos bu mevsimde de güzel olur canım ama denize girilmez...
Bir de Küçükkuyu ve Altınoluk çok güzel bekarken giderdik. Belki oralarda girilebilir...
üzüldüm yawrum keşke gitseydiniz gerçi biz gittik ama geceleri kabusa dönüyordu dene dene hiç bişey yapama....birde eşim saolsun gece ben ağlıyodum yine olmadı diye sabah uyanıyorum adam her yeri çiçeklerle süslemiş hadi otur bi daha ağla....bizim gibi balayı çiftleri vardı hepsine tek tek bakıyodum acaba bunlar yaptımı diye....gündüzler hiç bitmesin gece hiç olmasın istiyodum bir şişe şarap içtim sızdım kaldım ama nafile dokunduğu anda ne sarhoşluk kaldı ne uyku kaskatı kesildim yatağın içinde....Allah kimseye yaşatmasın....
Eşin çok anlayışlıymış...
Benimki bana kabus ediyordu geceleri en başta. Sonradan anlayışlı oldu ama nafile...
Ben de hiç gece olmasın istiyordum. Hep ondan önce uyuyordum. Türlü bahaneler üretiyordum. Az mı ağladık...
bebişim eşinin anlayışlı olması dahada koyuyor insana...adam seni el üstünde tutuyor bakıyorsunki çırpınıyor bişeyler olsun diye ama sende tık yok....kendini iyice ezik hissediyorsun..benimkininde sabrının taştığı zamanlar oluyordu olmuyor değil dayanamayıp kıvırıp kıvırıp lafları sokuyordu...sonra pişman oluyordu olmasına ama ben o laflara takılıp kalıyodum....bazı konularda haklıydı ama bazı konularda tamamen erkek mantığı ile düşünüyordu....vaji sonrasında yatakta harikalar yaratacağımızı düşünüyorlar tamam bende isterim ama yıllardır unuttuğum bir vajim vardı kolay değil onun bi işe yaradığını kabul etmek sositososito
ah ah eskı gunlerım geldı aklıma...ne kotu gunlerdı...dısarı hep gulen bırı olarak gorunurdum ama ıcım hep aglardı....cok kotu gunlerdı ama gectı sukur..bende yolda yururken hep bakardım saga sola acaba bu yaptımı buda yapabılmısmıdır dıye....(((.....sunu ogrendımkı sabır ve cesaret gerısı cok kolay ...hergun esıme hasta numarası yapardımkı yaklasmasın dıye...oda kıyamaz doner dururdu etrafımda...ALALH bunu yasayan herkezın yardımcısı olsun...
ne hayallerle güle oynaya evlendik kimin aklına gelirdi bunlar olacağı...neyse geçmişe mazi deyelim çok güzel günler bizi bekliyor a.s.
Aynen dediğin gibi canım güzel günler bizim inşallah vaji günlerimde hep kendimde eksiklik hissederdim.Bende biz kusur var derdim.Eşim ne kadar anlayışlı olduysada arada bir laf sokup kızdığında hep onu anlayışsız olarak nitelendirdim.En kötüsüde dışarıdakiler ufacık tefecikler bile yaparken sen bu kalıbınla yapamazsın derdi.Buda beni çok kırardı.
merhaba kızlar.önceden vajiyi çözünce herşey düzelecek yoluna girecek diye düşünüyordum ama öyle olmadı.vajiyi yeneli sanki herşey dahada kötüye gidiyor.adak adamıştım vajiyi yenersem kurban kesicem diye.acaba ondanmı bilmiyorum.bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor.dün akşam annemlere gittik eşim ordada kimseyle konuşmadı.zaten son zamanlarda kullandığı depresyon hapındanmıdır nedir iyice sesi soluğu çıkmıyordu.ordada sürekli uyudu somurttu durdu.kendi ailesinin yanında iyi benim ve ailemin yanında varmı yokmu belli değil ya çıldırıcam valla.insan bir sevinir üzerimizden bir yük kalktı sonuçta.acaba benden kırmızı gelmedi diyemi yapıyor kafam çok karıştı.az önce aradı konuştuk bana herşeyi abarttığımı söylüyor.bazen yaşamak için bir neden bulamıyorum.
merhaba kızlar.önceden vajiyi çözünce herşey düzelecek yoluna girecek diye düşünüyordum ama öyle olmadı.vajiyi yeneli sanki herşey dahada kötüye gidiyor.adak adamıştım vajiyi yenersem kurban kesicem diye.acaba ondanmı bilmiyorum.bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor.dün akşam annemlere gittik eşim ordada kimseyle konuşmadı.zaten son zamanlarda kullandığı depresyon hapındanmıdır nedir iyice sesi soluğu çıkmıyordu.ordada sürekli uyudu somurttu durdu.kendi ailesinin yanında iyi benim ve ailemin yanında varmı yokmu belli değil ya çıldırıcam valla.insan bir sevinir üzerimizden bir yük kalktı sonuçta.acaba benden kırmızı gelmedi diyemi yapıyor kafam çok karıştı.az önce aradı konuştuk bana herşeyi abarttığımı söylüyor.bazen yaşamak için bir neden bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?