Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

canım egzersizler başlamadan önce anlatmıştım.
o zaman sen yende gerisini boşver diyordu.ama ilk olduğunda hani kan gelmedi dedi.
yine anlattım bak o kadar egzersiz yaptım belki sonra gelir belki hiç gelmez dedim.
bilmiyorumki kafaya onumu takıyor artık.

Canım benim ikinci seferde kan geldi üçüncü ve dördüncü seferde de az az geldi...
Belki senin de öyle olabilir. Ama olmayabilir de sonuçta söylemişsin...
Kafaya taktığı belki o değildir canım tahmin sadece bu. Biraz kendi haline bırak istersen...
Yalnız benim aklıma takılan şu: ailene neden surat asıyor ki CADIARZU

ay ne bileyim canım hep ben çırpınıyorum herşey yoluna girsin diye.eşim sadece oturuyor bekliyor.bazen boşamı kürek çekiyorum diyorum.:sinifsinif:

Derinciğim,yazdıklarını okudum,canın sıkkınmış nasıl oldun?Umarım daha iyi hissediyorsundur.
Birşeyler yazdım ama gitmedi yani görünmedi..

bilmiyorumki bilmiyorumkismile bizimkiler çırpınıyorlar sohbet olsun diye donmuş kalmış sanki :1shok:çok moralim bozuldu çok alındım.

cnm açıkça sorsana sorun bumu diye.

Derinciğim,yazdıklarını okudum,canın sıkkınmış nasıl oldun?Umarım daha iyi hissediyorsundur.
Birşeyler yazdım ama gitmedi yani görünmedi..

İyi olmaya çalışıyorum canım sağolasın...
İçimdeki sıkıntı geçmedi ama hala...

bilmiyorumki bilmiyorumkismile bizimkiler çırpınıyorlar sohbet olsun diye donmuş kalmış sanki :1shok:çok moralim bozuldu çok alındım.

fusuncum,senin kaç gün oldu yeneli,ilk ilşkiden sonra 1 hafta içerisinde dr a gidersen ilişkinin ne zaman yaşandığıyla ve zarın yapısıyla ilgili ,bilgi alabilirsin,netten okumuştumm,,,
vakit erkenken doktora git bence,yoksa ilerde iyice büyüyebilir bu durumm,,,Allah yardımcın olsun cnm,sıkma canını,herşey yoluna girer inşlh

İyi olmaya çalışıyorum canım sağolasın...
İçimdeki sıkıntı geçmedi ama hala...

inş geçer cnm.eşin de inş en kısa zamanda güzel bi iş bulur kendine.
canım maddi sıkıntının ne demek olduğunu çok iyi anlarım evlendiğim günden beri çekiyorum.hep ailemin desteği oldu bize.
Canım sıkıntın sırf maddiyatsa üzülme daha çok gençsiniz.biz maaşlıyız ve bizim şöyle böyle deil çok borç var.eşimin emekliliğide yakın.şu an emekliye ayrılsa ancak karşılar borcumuzu.sonra sıfır elde var sıfır.yani beterin beteri var boşver.

her şey yoluna girer inş............

cnm açıkça sorsana sorun bumu diye.

of ya erkekleri anlamak çok zor.ya bu tarz sorular sorunca eşim espriyle karışık sapıkmısın sen diyor sinir oluyorum.alsanaalsanasmile
nebileyim kafama takıldı acaba onumu sorun yapıyor diye. en iyisi konuşmayı deneyeyim.

Canım haklısın hayırlısı ile okulum bitse düzelicez inşallah ama...
Bizim borcumuz yok çok şükür ama sadece ailelerin desteğiyle ayakta durabiliyoruz...
Bir burs alabilseydim çok faydası olucaktı...

güzelim bence bekle biraz o sana açılır bi şekilde...sabret bakalım aksi takdirde takıntılı der zemuszemushepsi aynı bu erkek milletinin hepsinin köküne kibrit suyu laelaelaelaelae

Canım haklısın hayırlısı ile okulum bitse düzelicez inşallah ama...
Bizim borcumuz yok çok şükür ama sadece ailelerin desteğiyle ayakta durabiliyoruz...
Bir burs alabilseydim çok faydası olucaktı...

Hayırlısıyla geçecek inş.
Biz kadınlar güçlü insanlarız herşeyin üstesinden geliriz.Allah ta bana bi sabır bi güç vermiş bazen kendime şaşıyorum bunca yıldır yaşamadığım acı kalmadı.ama buna rağmen ayaktayım çok şükür.nefes alıyoruz ya savaşa devammmm.

Erkekler bizim kadar güçlü olsalardı bence evliliklerde hiç bi sorun yaşanmazdı...

canım ben ayın dördünde vajiyi yendim.sonra iki kez deneme yaptık yine gelmedi.bilmiyorum belki sorun bu değil ama neyse çabuk düzelir inşallah.çünkü artık bende patlama noktasına geldim.
dün o kadar sevinçliydimki yumurtlama günümdü ve deneme yapmıştık.belki bebişimiz olur diye.bugün düşünüyorumda galiba acele etmemem lazım.:bbo:

ayy inşlh canım sorun bu deildirr,,,
daha çok erken ,biraz daha alışsaydınız dicem ama tabiii,siz bilirsiniz yinede,,,
hayırlısı olur inşlhhh

güzelim iyice alışmadan sakın hamile falan kalayım demeyesin bi dur acelen nee aaaa :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…