kılzrrr bıır bebekmı dedı:))))
bende arkadaslara katılıyorum bıraz zamna gecmesı lazım...ondan sonra bebek dusunulmelı
Hayırlısıyla geçecek inş.
Biz kadınlar güçlü insanlarız herşeyin üstesinden geliriz.Allah ta bana bi sabır bi güç vermiş bazen kendime şaşıyorum bunca yıldır yaşamadığım acı kalmadı.ama buna rağmen ayaktayım çok şükür.nefes alıyoruz ya savaşa devammmm.
Erkekler bizim kadar güçlü olsalardı bence evliliklerde hiç bi sorun yaşanmazdı...
caracım naptın sen canım,yumurtlama günlerini boş geçirmediniz inşhhh
güzelim iyice alışmadan sakın hamile falan kalayım demeyesin bi dur acelen nee aaaa :hulya:
cnm dün bahsetmiştim.yumurtlama döneminin 1.günü yaptık,doktor gün aşırı demişti.ikincisinde eşimde sorun oldu yapamadık ve öyle kaldı.3 4 gün sonra adet olcam.önümüzdeki ay bakacaz artık
O nasıl oluyor :S Neden yaklaşmıyor?
hayırlısı olsun canımm,,,o geliceği zamanı bilir,biz bu ay başlicaktık,kısmet olmadı,bundada bir hayır var
Bi bilsem....
Her gün bugün yarın diyo ama bu yarın hiç gelmiyor.En son 3 eylül de oldu sonra da olmadı.Bende diyorum zaman geçince hem bende hem sende sorun oluyor diye ama nafile..Sözde bebek istiyor işte Allah aşkına ayda bir defa beraber olarak olur mu hiç bebek.Mucize lazım, hani yaşım da 18 ya....
hayırlısı olsun canımm,,,o geliceği zamanı bilir,biz bu ay başlicaktık,kısmet olmadı,bundada bir hayır var
Hakkımızda hayırlısı.....
Canım sen jel kullanıyormusun,ben kullanıyorum ama çekiniyorum spermleri öldürür diye
canım insan hissettiği yaştadır 18liksin tabi aaaa ne varmış yaşında....herşey yoluna girer yeterki sağlığımız yerinde olsun..bu kadar üzülerek sağlığımızı tehlikeye atıyoruz kızlar biraz oluruna bırakın işleri....
canım ateş ölçme yöntemi var başka topikte ordan okuyorum.yumurtanın çatladığı zamanı bile biliyormuşsun ona göre birlikte olunuyor şans artsın diye.bi bak istersen.ben bir aydır ölçüyorum ama çalışmalar tam olmayınca oraya yazmadım.ordaki kızlardan yardım istiycem...
diğer topiklerde okumuştum ama o biraz zor ya...boshayallersmileyok canım kullanmıyorum,,,ama dün bi arkadaşımız spermleri öldürmeyen hamileliği kolaylaştıran bir jelden bahsetti,kullanıyomuş,memnunmuş,fakat fiyatı uçuk;130 tl imiş,adı da preseed ,,,
Bi bilsem....
Her gün bugün yarın diyo ama bu yarın hiç gelmiyor.En son 3 eylül de oldu sonra da olmadı.Bende diyorum zaman geçince hem bende hem sende sorun oluyor diye ama nafile..Sözde bebek istiyor işte Allah aşkına ayda bir defa beraber olarak olur mu hiç bebek.Mucize lazım, hani yaşım da 18 ya....
Kıslar selam.Birkaç kere buraya yazmıştım hatırlayan vardır.8-9 ay önce vajiyi yendim ve şimdi hamileyim.Bugün doktoruma bu vaji olayını anlattım bilgisi olsun diye.İyi ki söyledin dedi.Muhtemelen normal doğum yapamayacaksın dedi.Daha önce bir doktor daha aynı şeyi söylemişti.Normal doğumdan zaten korkuyorum ama demek isteseydim de olmayacakmış.Tüm vajililer sezeryan mı olmak zorunda şimdi?Bilginiz olsun diye söyledim...
slm canım,,,Alllah hayırlı evlatlar nasip etsin,,,tebrik ederimm,,,canım epiduralli doğum var ,onuda sordun mu?oda mı olmazmış?ben şahsen onu düşünürüm,hamiş olursam,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?