Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kılzrrr bıır bebekmı dedı:))))
bende arkadaslara katılıyorum bıraz zamna gecmesı lazım...ondan sonra bebek dusunulmelı

kılzrrr bıır bebekmı dedı:))))
bende arkadaslara katılıyorum bıraz zamna gecmesı lazım...ondan sonra bebek dusunulmelı

balım sen nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor mirmirmirmir bebek lafı geçmese ortaya çıkacağın yoktu ohaoldumsmile

Keşke olsalardı canım...
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Pazartesi okula başlıyorum...

caracım naptın sen canım,yumurtlama günlerini boş geçirmediniz inşhhh

cnm dün bahsetmiştim.yumurtlama döneminin 1.günü yaptık,doktor gün aşırı demişti.ikincisinde eşimde sorun oldu yapamadık ve öyle kaldı.3 4 gün sonra adet olcam.önümüzdeki ay bakacaz artık

güzelim iyice alışmadan sakın hamile falan kalayım demeyesin bi dur acelen nee aaaa :hulya:

evet biraz acele ediyorum galiba ama :ecrin_bebek:çok istiyorduk evlendiğimiz ilk günden beri.isimlerine bile evlenmeden karar vermiştik.3 yıl geçti aradan artık ailelerde söylenip duruyor hayırlısı...

cnm dün bahsetmiştim.yumurtlama döneminin 1.günü yaptık,doktor gün aşırı demişti.ikincisinde eşimde sorun oldu yapamadık ve öyle kaldı.3 4 gün sonra adet olcam.önümüzdeki ay bakacaz artık

hayırlısı olsun canımm,,,o geliceği zamanı bilir,biz bu ay başlicaktık,kısmet olmadı,bundada bir hayır var

O nasıl oluyor :S Neden yaklaşmıyor?

Bi bilsem....
Her gün bugün yarın diyo ama bu yarın hiç gelmiyor.En son 3 eylül de oldu sonra da olmadı.Bende diyorum zaman geçince hem bende hem sende sorun oluyor diye ama nafile..Sözde bebek istiyor işte Allah aşkına ayda bir defa beraber olarak olur mu hiç bebek.Mucize lazım, hani yaşım da 18 ya....

canım insan hissettiği yaştadır 18liksin tabi aaaa ne varmış yaşında....herşey yoluna girer yeterki sağlığımız yerinde olsun..bu kadar üzülerek sağlığımızı tehlikeye atıyoruz kızlar biraz oluruna bırakın işleri....

hayırlısı olsun canımm,,,o geliceği zamanı bilir,biz bu ay başlicaktık,kısmet olmadı,bundada bir hayır var

canım ateş ölçme yöntemi var başka topikte ordan okuyorum.yumurtanın çatladığı zamanı bile biliyormuşsun ona göre birlikte olunuyor şans artsın diye.bi bak istersen.ben bir aydır ölçüyorum ama çalışmalar tam olmayınca oraya yazmadım.ordaki kızlardan yardım istiycem...

Hakkımızda hayırlısı.....

Canım sen jel kullanıyormusun,ben kullanıyorum ama çekiniyorum spermleri öldürür diye

yok canım kullanmıyorum,,,ama dün bi arkadaşımız spermleri öldürmeyen hamileliği kolaylaştıran bir jelden bahsetti,kullanıyomuş,memnunmuş,fakat fiyatı uçuk;130 tl imiş,adı da preseed ,,,

Haklısın cnm.aynen öyle bende 18 olmasada 28 falan hissediyorum.öylede gösteriyorum zaten yaşımı bilmeyen inanmaz bu yaşta olduğuma...

Kıslar selam.Birkaç kere buraya yazmıştım hatırlayan vardır.8-9 ay önce vajiyi yendim ve şimdi hamileyim.Bugün doktoruma bu vaji olayını anlattım bilgisi olsun diye.İyi ki söyledin dedi.Muhtemelen normal doğum yapamayacaksın dedi.Daha önce bir doktor daha aynı şeyi söylemişti.Normal doğumdan zaten korkuyorum ama demek isteseydim de olmayacakmış.Tüm vajililer sezeryan mı olmak zorunda şimdi?Bilginiz olsun diye söyledim...

ya canım bende ,son 3 adet günlerinin ortalamasına göre yumurtlama günlerini buluyosun ya,ben yaptım,çıkan sonuca göre o günlere dikkat ettim,hissettim sanki yaa,,,bak ben o yöntemi bilmiyodum,ilginçmişşş

yok canım kullanmıyorum,,,ama dün bi arkadaşımız spermleri öldürmeyen hamileliği kolaylaştıran bir jelden bahsetti,kullanıyomuş,memnunmuş,fakat fiyatı uçuk;130 tl imiş,adı da preseed ,,,
diğer topiklerde okumuştum ama o biraz zor ya...boshayallersmile

Canım öyle deme bizim sadece 2 kez birlikte olduğumuz ay hamile kaldım ben.Hem de yumurtlama günü bilmem ne ayarlamadık.Allah isteyince oluyor.Herşeyin hayırlısı...

slm canım,,,Alllah hayırlı evlatlar nasip etsin,,,tebrik ederimm,,,canım epiduralli doğum var ,onuda sordun mu?oda mı olmazmış?ben şahsen onu düşünürüm,hamiş olursam,,,

slm canım,,,Alllah hayırlı evlatlar nasip etsin,,,tebrik ederimm,,,canım epiduralli doğum var ,onuda sordun mu?oda mı olmazmış?ben şahsen onu düşünürüm,hamiş olursam,,,

Teşekkür ederim canım amin.Valla onu sormak hiç aklıma gelmedi.Sadece, muhtemelen normal doğum yapamayacaksın dedi,epiduralli de normal doğum sonuçta diye aklıma gelmedi sormak.Hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…